Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ama videodaki o gore action. adamların cansız bedenlerinin uçması falan...
Korax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Olm pc gaming degil lan, baya heriflerin kolu bacagi kopuyo iste sdg olacagi o iste
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 abi hergün görüyomuş muamelesi çekme bana sdfsd
Korax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Yok yav, kolay kolay göremedigim icin buralarda fazladan tepki gösteriyorum. Avrupalinin guvenlik dedimmi kili kirk yariyo. Otobuste bile emniyet kemeri takma zorunlulugu yasa haline geldi. Bu denyolarda drift yaparken camdan cikip lastik sökuyolar hayatlari pahasina skjhdlkj oluyorum gördukce
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ha olm birakin bunlari ingilterede cuma akşamlari bir otobüse binin bakalim güvenlik önlemi neymiş görün. otobüste yolcu kadar bira şişesi var yerde yuvarlanan haha sen de diyorsun ki otobüste bile emniyet kemeri takilma yasası varaklhdsad
okibye Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 selam bağyanlar. almanya'dayım. kemer falan yok götünüzden yasa uydurmayın
Korax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 pronoit said: ha olm birakin bunlari ingilterede cuma akşamlari bir otobüse binin bakalim güvenlik önlemi neymiş görün. otobüste yolcu kadar bira şişesi var yerde yuvarlanan haha sen de diyorsun ki otobüste bile emniyet kemeri takilma yasası varaklhdsad lel, benim bahsettigim guvenlikle ne alakasi var peki bunun? heh.
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Bullbird said: ŞU DA VAR. ahahahhaha abi şarkı inanılmaz sardı HABİĞBİ
Öne çıkan mesajlar