Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ama videodaki o gore action. adamların cansız bedenlerinin uçması falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Olm pc gaming degil lan, baya heriflerin kolu bacagi kopuyo iste sdg olacagi o iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 abi hergün görüyomuş muamelesi çekme bana sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Yok yav, kolay kolay göremedigim icin buralarda fazladan tepki gösteriyorum. Avrupalinin guvenlik dedimmi kili kirk yariyo. Otobuste bile emniyet kemeri takma zorunlulugu yasa haline geldi. Bu denyolarda drift yaparken camdan cikip lastik sökuyolar hayatlari pahasina skjhdlkj oluyorum gördukce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 avrupalı abi, adı üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 avrupalida olsa insan insandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ha olm birakin bunlari ingilterede cuma akşamlari bir otobüse binin bakalim güvenlik önlemi neymiş görün. otobüste yolcu kadar bira şişesi var yerde yuvarlanan haha sen de diyorsun ki otobüste bile emniyet kemeri takilma yasası varaklhdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 selam bağyanlar. almanya'dayım. kemer falan yok götünüzden yasa uydurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 pronoit said: ha olm birakin bunlari ingilterede cuma akşamlari bir otobüse binin bakalim güvenlik önlemi neymiş görün. otobüste yolcu kadar bira şişesi var yerde yuvarlanan haha sen de diyorsun ki otobüste bile emniyet kemeri takilma yasası varaklhdsad lel, benim bahsettigim guvenlikle ne alakasi var peki bunun? heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Bullbird said: ŞU DA VAR. ahahahhaha abi şarkı inanılmaz sardı HABİĞBİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 arap sevici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar