Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FARE

Absolut

Öne çıkan mesajlar

hımmmmm
Olayı baştan yazayım bari gorunmuyor bişi.
Karavanımızı fare bastı. Hepsinden nefrettt ediyorum. Butun karavanın duvar içlerinde pıtır pıtır tavanda tıkır tıkır dolanıyorlar. zehir koysak ölecekler leş kokacak delirdim. Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

yapışkanlar var, tahtanın üstüne sürüyorsun
üstünden geçiyor ve yapışıyor alıp öyle atıyorsun koku yok bişiy yok..[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Sosyal ağlarda paylaş

Prize takılan nesneler var.
Ses çıkartıyorlar ama insanların duyamayacağı bir frekansta, fareler yanaşmıyor.Ancak mekana yerleşmişlerse diğer generation buna bağışıklık kazanmış olarak doğuyor gibi bir teori var.Ne kadar doğru bilemiyoruz.

Her odaya birer tane koyarsan, evden çıkarlar.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says:
Quid vesper ferat, incertum est...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 13 Aralık 2004 18:09 tarihinde demiş ki:
yapışkanlar var, tahtanın üstüne sürüyorsun
üstünden geçiyor ve yapışıyor alıp öyle atıyorsun koku yok bişiy yok..

off küçüklükten bi anımı canlandırdı bu...kardeşimle serentide oyun oynuyoduk köyde...(serenti: yerden 2 metre yükseklikte 4 kolon üzerine kurulan tek odalı bi kulübe gibin bişi..ordu yöresinde adı serenti...içinde erzak bulunur bi nevi antre)işte artık nasıl çıktıysak yükseğe kurulmasındaki sebek fare girmemesi olan serentiye ağaçtan fare atlamış...

işte amcamlar araken bizide çıkarmışlardı heralde tam hatırlamıyorum...yerlere o yapışkanlı kağıttan koyuyolardı...kardeşim beni itmişti..takılıp üzerine düşmüştüm....off hatırlıyorum nayıırrrr yapışmıştı üzerime ya....offf[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ruby_DraGon, 13 Aralık 2004 18:29 tarihinde demiş ki:
Bak kesınlıkle bı tutkallı kagıta peynır fln koy onlar yapışıyo tutkala bı kere dayımın dukkanına fare gırmıstı walla boyle bı sey yaptılar ertesı gun bı geldık fare kagıda yapışmış duruyodu

yazık hayvana öldürün daha iyi ne o öyle ömrünü kağıt içersinde mi geçirecek ?
amden doğa adamısın abso, barışık ol bununla : )[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi, bi ip çakıcaksın bi yere, sonra buna peynir parçaları dolayacaksın bisürü, ufak ufak. Bunları yiyecek bu salak sırayla, sonra ağzında iple kalıcak, gidemicek bi yere.

Tabi bu kuşlarda kullanılıyor farede de işe yarar heralde :P
Tabi dişlerini köreltmen gerekebilir full performans için[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 13 Aralık 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

biolojik kontrolle bu işin üstesinden gelebilirsin örneğin bi ara Kıbrıs'ı fareler basmış sokaklara kedi salmışlar şimdi durum normal yani en azından eskisinden daha az fare var[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...