Absolut Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 hımmmmm Olayı baştan yazayım bari gorunmuyor bişi. Karavanımızı fare bastı. Hepsinden nefrettt ediyorum. Butun karavanın duvar içlerinde pıtır pıtır tavanda tıkır tıkır dolanıyorlar. zehir koysak ölecekler leş kokacak delirdim. Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Iyy bende farelerden nefret ederım hele cıkarttıkları ses :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 :)abso kapan koy kesın çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 kapan kur bence.kokten cozersin davayi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ne kapanı ne zehiri ya salıcan bi kedi agresif cinsinden bak nasıl yakalıyo hepicini...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 xante benden cok yasiyacaksin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Fare dedim ama az demişim. Maşallah herbiri kedi kadar. Bunlar beni tek yakalasa gık diyemeden götürürler valla.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 bi tane kediyi sal ortama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 he o zaman salacan kobrayı alem üstüne kedi kesmez onları...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Mandooo, 13 Aralık 2004 17:54 tarihinde demiş ki: he o zaman salacan kobrayı alem üstüne kedi kesmez onları... :) yılan en iyi çözüm ama fare ısırmasın derken yılanla başı belaya girmesin sonra.Kapan ya da kedi en iyi çözüm yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Acliktan o"lmek uzere olmadikca fareler kolay kolay insan kulagina ayagina bulasmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 yapışkanlar var, tahtanın üstüne sürüyorsun üstünden geçiyor ve yapışıyor alıp öyle atıyorsun koku yok bişiy yok..[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 arcane cozdu olayi en mantiklisi bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Elini çabuk tut abso bunlar hızlı çoğalırlar[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Bölünerek..[signature][hline]İmza buysa Kral benem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Bak kesınlıkle bı tutkallı kagıta peynır fln koy onlar yapışıyo tutkala bı kere dayımın dukkanına fare gırmıstı walla boyle bı sey yaptılar ertesı gun bı geldık fare kagıda yapışmış duruyodu[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 benzin dök yak karavanı hehe (kötü espiri) yada göle at karavanı terketsinler (2)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 off ya çok sevimli hayvanlar bnce öldürme yaa siz terkedin orayı:)[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Prize takılan nesneler var. Ses çıkartıyorlar ama insanların duyamayacağı bir frekansta, fareler yanaşmıyor.Ancak mekana yerleşmişlerse diğer generation buna bağışıklık kazanmış olarak doğuyor gibi bir teori var.Ne kadar doğru bilemiyoruz. Her odaya birer tane koyarsan, evden çıkarlar.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: arcane, 13 Aralık 2004 18:09 tarihinde demiş ki: yapışkanlar var, tahtanın üstüne sürüyorsun üstünden geçiyor ve yapışıyor alıp öyle atıyorsun koku yok bişiy yok.. off küçüklükten bi anımı canlandırdı bu...kardeşimle serentide oyun oynuyoduk köyde...(serenti: yerden 2 metre yükseklikte 4 kolon üzerine kurulan tek odalı bi kulübe gibin bişi..ordu yöresinde adı serenti...içinde erzak bulunur bi nevi antre)işte artık nasıl çıktıysak yükseğe kurulmasındaki sebek fare girmemesi olan serentiye ağaçtan fare atlamış... işte amcamlar araken bizide çıkarmışlardı heralde tam hatırlamıyorum...yerlere o yapışkanlı kağıttan koyuyolardı...kardeşim beni itmişti..takılıp üzerine düşmüştüm....off hatırlıyorum nayıırrrr yapışmıştı üzerime ya....offf[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Ruby_DraGon, 13 Aralık 2004 18:29 tarihinde demiş ki: Bak kesınlıkle bı tutkallı kagıta peynır fln koy onlar yapışıyo tutkala bı kere dayımın dukkanına fare gırmıstı walla boyle bı sey yaptılar ertesı gun bı geldık fare kagıda yapışmış duruyodu yazık hayvana öldürün daha iyi ne o öyle ömrünü kağıt içersinde mi geçirecek ? amden doğa adamısın abso, barışık ol bununla : )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Kaval çal sen abso onlar durumu çakozlar sen merak etme :D[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Şimdi, bi ip çakıcaksın bi yere, sonra buna peynir parçaları dolayacaksın bisürü, ufak ufak. Bunları yiyecek bu salak sırayla, sonra ağzında iple kalıcak, gidemicek bi yere. Tabi bu kuşlarda kullanılıyor farede de işe yarar heralde :P Tabi dişlerini köreltmen gerekebilir full performans için[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul [Bu mesaj Penthesilea tarafından 13 Aralık 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Fırsat ayağına gelmiş.Onları bi güzel eğit sirklerde felan gösteri yapsınlar. İyi para var...[signature][hline]-Michael Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 biolojik kontrolle bu işin üstesinden gelebilirsin örneğin bi ara Kıbrıs'ı fareler basmış sokaklara kedi salmışlar şimdi durum normal yani en azından eskisinden daha az fare var[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar