souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Valla hesapta var iken yenisi gelmiş asdfgasdg. 150 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Böyle 2. 3. keyleri alanları görünce kafamı preslemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 souldarkorn said: Valla hesapta var iken yenisi gelmiş asdfgasdg. 150 TL. hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 100 TL yapalım fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 2 gündür üst üste beta gönderiyorlar yakında baya kimseye gelecek beta malbuşa satarsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Sigara içmiyorumm maalesef. Yapacak birşey yok satılmazsa satılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Bir bana gelmedi lan beta key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 nası 2 gündür üst üste geliyor ya, troll kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Ne trollü. Para ile satın almıştım. Wipe sonrası hesapta olmasına rağmen blizz atmış keyi. Ben de onu sattım. İşim gücüm yok burada olmayanı mı satıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 hala key alan var. ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 keyi ben satın aldım, hala satan varsa alabilirim pm atın edit : şu başlıkta bıdı bıdı eden arkadaşlara da ders olsun http://forum.paticik.com/read.php?27,7202405 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 sQu said: keyi ben satın aldım, hala satan varsa alabilirim pm atın edit : şu başlıkta bıdı bıdı eden arkadaşlara da ders olsun http://forum.paticik.com/read.php?27,7202405 Yakında key kiralayarsk ev geçindirmeye başlayacaksın sQu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 İçinde sadece wow classic olan hesabım varmış. Bugün mail geldi. Onunla da başvurdum key için. P.tesi dağıtımlarda çıkarsa onu da satacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 300$a gidiyo ebayde ur doing it wrong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 al işte bi de burdan yak 300$'a gidiyor diyor :) tamam gel sana da 100$ dan key satiyim ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 10 lira vermem la gelse oynarım ama o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 al işte ebayde 300'e satarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 sQu said: keyi ben satın aldım, hala satan varsa alabilirim pm atın edit : şu başlıkta bıdı bıdı eden arkadaşlara da ders olsun http://forum.paticik.com/read.php?27,7202405 ders oldu bana asdjskljas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Millet parayla özel ders veriyor, bak ben para bile istemedim. O değil de şimdi ortak bir karara varın şu fiyatlar konusunda, çok problem yaşıyorum hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 50tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 dworgian 50 ye satıyorsan sen, ben alırım kenke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 sadasgdsa yok abi. adam böyle "hah sana bedavadan piyasa dersi verdim" dedi de, ne kadar anlatabildiği ile ilgili benim verdiğim fiyat. dipnot: 5 lira bile vermem bedava gelecek oyunu önceden oynayayım diye o da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Dersi anlayamamışsın anlaşılan, istersen bi recap yapabiliriz. Verdiğim piyasa dersi değil, fikirsiz bir şekilde attığınız yorumların sonucu düştüğünüz durum. Account satarken verdiğiniz fiyatlara key bulursanız ben alırım dediğimde dalga geçiyordunuz, eski linkler veriyordunuz.Buyrun sonuç burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 sen hala dediğimi anlamamışsın ki. o link vardı, yok muydu? vardı. e ben gördüm adam o fiyata satıyorum dememiş miydi? demişti. o zaman benim xxx liraya satıyorlar dediğim cümle yanlış mı sayılır? hayır. eee daha ne dersi veriyorsun acep? edit: pardon çoğul ekim yanlış olabilir hani illa yanlış arıyorsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar