BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 walla anlamadim bisi ama bunu dinliyeli cok oldu benim[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------||---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----||Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim|[Bu mesaj BlacKDagger tarafından 15 Aralık 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 oha niye upladınız la bunu bide bu olay tamamen türk uydurmasıdır 20 miydi 22 miydi 22 sanırım evet evet 22. saniyede "çok güzel çok" diye baarıyo biri[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Allah bunlara akıl fikir versin. Cehennem görmek istiyorlarsa öyle diplere inmelerine gerek yok Sabancı'ya gelsinler, SPS finaline girsinler yeter.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Hadi beyler haftasonu cehennemde pati buluşması yapalım :D[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Hohahah insanlar bundan korkuyo mu lan, dinledim şimdi. Loviatar tapınağına gitseler napıcaklar acaba[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 beni görmemişler herhalde hiç benim hakkımda yazmamışlar paso flame cart curt ben spesifik bişiiim kardeşim ole flame mlame deel hellsfire[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 karakedinin de geçen gün, bir konuda ikinci topic açmak yerine eskisini kullanacaksanız birkaç gün içinde tartışılan varsa onu kullanın yoksa aylar önceki topici tekrar uplamayın demesi ne kadar doğruymuş..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar