fenn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mobilpoint diye bir firma. Mng ile gönderdi kargoyu . 1 hafta oldu gelmedi. Ben gittim kargoyu almaya ve araçta dağıtımda denildi. Evde bekledim ve gelen , giden olmadı. Mng den bir başka kargom ise 2 gün demeden elime geçti. Satıcıya paramı ver diyorum , ürün gelsin öyle vereceğim diyor. Ürün eline geçti fskat iade isteği at vereyim diyor. İade isteği mi kalır 25 eylüle !!! Gg ye yazdım , salı iade edilecek diyor bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Ali ekspres de bile sorun yaşamadım bunlarla yaşıyorum. Gg bitti benim için Fistan said: sen kendinden eminsin yani herşeyi doğru yaptın %1000 WaNTeD said: ürün gelemzse para satıcıya geçmez. Geçti bal gibi geçti. Esh said: Ne aldin abi ? Bi de hangi saticidan aldin? https://dukkanlar.gittigidiyor.com/mobilepoint__ Şu satıcıdan cep telefonu kamerası ve ekranı almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar