jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Radio Mania powered by jacabo geri actım anam gel calıyım ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 31 May 2003 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 mirage bırak bunları gel sen kenderlemeye bak seveceksin çok güzel çalıyoruz oynuyoruz oh oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 jacaboooo![hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 iyi de blackrose immortal'ın 192kb versiyonu ve teklemeyi bende varken niye radyodan dinliim. siz bana şebeklik yapın mikrofonla geliiim. ;)[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 kenderleme bu arada pulp fiction çalarken bende bi anda black rose a geçti ve ben şu an black rose u geriden takip ediyorum sanırım 18.dakkasındayım sen hangi parçadasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ne?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 imzamı deiştirdim hue:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ben black rose için dinlemiyoırum ki radyoyu sırf demin aşmış parçalar çalıodu black rosedan önce çok iyi playlist vardı kaçırdın sen hele bi pulp fiction çalsın gene görsen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 odun sen geridesin baya.. üstüne everyway that i can bitti iron maiden- afraid to shoot strangers'a geçti radyomuz.. (her telden çalarız anlayacaanız :) )[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ulan dinleyin be! ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bende hala sertab çaliir. ve 5 sn çalıyor 5 sn duruyor haha. bu ne be. kapa şunu, rezillik. :p[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 benı kım dınlıyor sımdı hedıye vercem ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 praw efendi basladi yayina :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ay bu graveworm - fear of the dark'daki bas ne iğrençtir. bögh.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 pff kim dinliyor be [Bu mesaj jacabo tarafından 31 May 2003 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Kendi playlistimde istediğimi dinlemek daha makul :)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Kenderleme rullz :D yanliz dial-up oldugumdan 1 dakka fln dinliyorum sonra 10 saniye fln buffer giriyor ki bi olayi kalmiyor buda olmasa surekli dinleyicin olurum.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Y0d4 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 12 Dinleyicimiz var. Tüm dinleyenlenlere teşekkürler Prawler'ada çok teşekkürler. Prawler şu an yayında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Y0d4 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Sitemiz yeni haline geçti. http://www.mix.gen.tr/radio bu adres bu günlük...!!! yarın bu adres : radio.magician.gen.tr adresine yonlendirilecek yarın radio.magician.gen.tr adresine girebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 50cent in the club nightwish oceanborn ve sonrada candan dan soz vermiştin gelcek :) 10 dinleyici sınırı koydum hehe:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 yürü be praw kim tutar seni, koy bişiler "artık balaım koyarız bişiler" lafına hitaben. ;)[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 kenderlemeyle coşuoruz şu an pulp fictionun ardından rem-losing my religion koydu tamam rahatladık bakalım sonraki parça ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 beni di,nleyin lam[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ben dinliyorum seni praw, kim tutar seni.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 kenderlemenin şarkı çalış tarzı seçtiği parçalar tam benlik ondan bırakmam ben radyomu yaşasın gobble ınn !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar