Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Radyomuz acildi!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyi de blackrose immortal'ın 192kb versiyonu ve teklemeyi bende varken niye radyodan dinliim.

siz bana şebeklik yapın mikrofonla geliiim. ;)[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
kenderleme bu arada pulp fiction çalarken bende bi anda black rose a geçti ve ben şu an black rose u geriden takip ediyorum sanırım 18.dakkasındayım sen hangi parçadasın ?
Mesaj tarihi:
ben black rose için dinlemiyoırum ki radyoyu sırf demin aşmış parçalar çalıodu black rosedan önce çok iyi playlist vardı kaçırdın sen

hele bi pulp fiction çalsın gene görsen !
Mesaj tarihi:
odun sen geridesin baya..
üstüne everyway that i can bitti iron maiden- afraid to shoot strangers'a geçti radyomuz..
(her telden çalarız anlayacaanız :) )[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door
[/i]
Mesaj tarihi:
bende hala sertab çaliir. ve 5 sn çalıyor 5 sn duruyor haha. bu ne be. kapa şunu, rezillik. :p[hline]Pretty women makes us buy beer,
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
Sitemiz yeni haline geçti.
http://www.mix.gen.tr/radio
bu adres bu günlük...!!! yarın bu adres : radio.magician.gen.tr adresine yonlendirilecek yarın radio.magician.gen.tr adresine girebilirsiniz..
Mesaj tarihi:
yürü be praw kim tutar seni, koy bişiler "artık balaım koyarız bişiler" lafına hitaben. ;)[hline]Pretty women makes us buy beer,
[Al Bundy]
  • Yeni Oluştur...