jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 war da takamam simdi ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 radyomu açıyorum Tıklayın (girebilen sölesin thnx) 1. Evanescence-Bring me to life 2. Thrillus - Honor 3. Natural Born Killers - Shitlist 4. Linkin Park- Somewhere i belong 5. Dream Theater-Just let me breath[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net [Bu mesaj DynamicK tarafından 31 May 2003 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 jacabo çok geriden takip ediosun demin çaldı onu kenderleme hadi yavrum NOT BENİ RADYONUZA ÇEKMEK İSTİYOSANIZ ÖNÜNÜZDEKİ 10 DAKKANIN PLAYLİSTİNİ POSTLAYIN İNCELİYCEM YOKSA KENDERLEME SAHİPLENDİ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: EarS, 31 May 2003 21:59 tarihinde demiş ki: shekil sende boyuna pop çalıyosun:) slipknot çal bitane veya korn.olmadı limp bizkit çal jacabo :) [Bu mesaj EarS tarafından 31 May 2003 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] dur o zaman Korn - Here to stay'i çalim. bende seviom hem Korn'u. ii aklıma getirdin.[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 olsun benım 1 dınleyıcım war ehe ılerde onu 10k ya cıkartıcam dsad[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 önzümüzdeki 25 dakka: 1- Pulp Fiction - Main Theme 2- Opeth - Blackrose Immortal bizden ayrılmayın..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Odun, 31 May 2003 22:03 tarihinde demiş ki: jacabo çok geriden takip ediosun demin çaldı onu kenderleme hadi yavrum NOT BENİ RADYONUZA ÇEKMEK İSTİYOSANIZ ÖNÜNÜZDEKİ 10 DAKKANIN PLAYLİSTİNİ POSTLAYIN İNCELİYCEM YOKSA KENDERLEME SAHİPLENDİ ! ehueh way uyanık seniii.. :) walla bende bi ton mp3 var ama öle aşırı sert dinleyemiyorum. isteyen dinler ne diim ben takılıom öle.. :hmm:[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 pink family portraid çalıyorum şu an ondan sonra listeme başlıcam yukarıda yazdım :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 HOBBA KENDER SÜPERSİN YANLIZ PULP FİCTİONI Bİ DAHA ÇALARSAN BLACK ROSEDAN SONRA BIR NUMARALI DINLEYICIN OLURUM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 sam-mr president'ı çalın pop ama çok hoş şarkı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Radio Mania powered by jacabo : 195.175.164.6:8000 1-Blind guardian - nightfall 2- sisters of mercy - temple of love 3- iced earth - ghost of freedom onumuzdekı 19dk[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 sayın arkadaşlar ve hırsızlar :) yaklaşık gireli 3 buçuk saat oldu. şimdi çıkmam lazım biras matematik kasıcam. hayranlarıma sahip çıkın, onları müzikten mahrum etmeyin. (tabi ben gelene kadar :)) hade herkese bol neşeli dakikalar! ii geceler. birdahaki yayınımızda görüşmek üzere. ;) radyo kanalımızı unutmayın http://195.175.94.201:8000 DJ ShekiL yarın tekrardan sizlerle.. :) *! iyice kaptırmıştır kendini bu DJ işine *[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Arkadaslar şu anda radiomuzda DJ Prawler çaliyor :) http://radio.magician.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 PULP FICTION ÇALIO OBBAAAAA DINIJINININININDIRIRIIRDINDIDNINDIDNDINDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Y0d4 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Selam arkadaşlar aramıza yenibir DJ Katıldı PRawler birazdan mikrofonu ona devrediyorum. Magician Radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 az sonra..[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Metal çalacağım[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Millet kaptırmış baya :)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Hadi praw bekliyoruz seni. istek parça: In Flames - Moonshield[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Tıklayın 1. Evanescence-Bring me to life 2. Thrillus - Honor 3. Natural Born Killers - Shitlist 4. Linkin Park- Somewhere i belong 5. Dream Theater-Just let me breath 6.Darren Hayes-Insatiable 7.Metallica- Die die die my darling 8.Metallica- Fade to black 9.Michelle Branch -Everywhere olarak ilk 9 şarkım başlamıştır :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 dinleyicisiz kaldım böhüü[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 radyom kapanıyor yarın gorusmek uzere ::) radio mania dan ayrılmayın dasd[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 niye kimse everyway that i cani çalmıo ha? iki gün önce övüosunuz şimdi nooldu çalın bakiyim ![hline]-Ya abi bu liche lord bizim coğrafya hocasına benziyo ne iş? -*Yorum Yok* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 başüstüne odun! dinleyici velinimetimizdir! blackrose immortaldan sonra o çalınacaktır! :)[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Allah belanızı vermesin. ramones'ten sonra atomic kitten çalınır mı ya? prawler'ı istiom ben.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar