ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: DynamicK, 31 May 2003 20:15 tarihinde demiş ki: rem ile durumu toparlamaya basladılar gibi :p[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net ehehh ewt :) bakalım bundan sonra ne gelecek.[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Played @ Song Title 23:01:45 Rosey - Love Current Song 22:57:21 REM - Losing My Religion 22:57:03 Tiziano Ferro - Rosso Relativo 22:53:29 System Of A Down - Toxicity 22:52:23 Sahtiyan - Mahzun Meddah 22:52:17 Nirvana - Smells Like Teens Spirit 22:48:17 Modjo - Lady 22:44:21 Moby - Extreme Ways 22:44:02 Loreena McKennit - Mist Of Avalon 22:40:43 50 Cent feat. Destiny's Child - Thug Love :)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 yaw bişe değil neredeyse müzeye kaldırılacak olan şarkılar çalıyor eheh. birasdan bayılacam müziklerden. bayatladı bu şarkılar. bana söyleyinde nasıl açıldığını ben size ne şarkılar dinletirim varya. ;)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Arkadaşlar yaptığınız olumlu/olumsuz eleştiriler için teşekkürler istek parçalarınızı yazarsanız iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=30536 bu başlıktaki linkte nasıl yapılacağı yazıyor winamp ile yayının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 20 dk Black Rose Immortal vey 23 dk Change of Seasns calmayan radyo radyo deildir[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Radyomuz testtedir. Daha gelişecektir.Herkeze teşekkürler Not: TurkceRAP cdm kabariktır bu konuda istekleriniz varsa kesinlikle çalabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 abicim aştı bu olayı ya ceza - med cezir çalıo?![hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Ears öpüyorum seni canım benim :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 in flames çal slipknot çal[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 beyler ben birazdan açıcam bi radyo başarabilirsem :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Tamam ben de açıyorum radyo. Espri mespri de yapmayacam. Radioheadden girip anathemadan çıkacam. Melankolinin dibine vuracak dinleyicilerim :)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 zuhah bende öğrendim açıyorum. :)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 radyonuzu hek ederim ben açıcam başkası açmasın :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Arkadaşlar Radio açacaksanız evden bi kişi bile adam gibi dinleyemez neden? derseniz evden aşırı derecede yavaş olur ve sürekli dinleyicileriniz buffer yapar. Bizim radio hızlı çünkü baglanti 3mbit kasacak olanlar varsa bosuna ugrasmasin ilk biz öyle açmişdik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 haha ben de açim abi bu ne be :p[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 sonra 60 milyon dinliyo beni sekil cocuk dopdur falan derim radyomda rezil olursunuz :) kıpraşmayın bakim[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: RaZ0r, 31 May 2003 20:38 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar Radio açacaksanız evden bi kişi bile adam gibi dinleyemez neden? derseniz evden aşırı derecede yavaş olur ve sürekli dinleyicileriniz buffer yapar. Bizim radio hızlı çünkü baglanti 3mbit kasacak olanlar varsa bosuna ugrasmasin ilk biz öyle açmişdik... abi 3 mbit baglantı ile kro kro konusup sallama mp3 ler calmayın yane adam gibi kaliteli seyler olsun arada gerekirse zaten 2 çift lafda edersiniz[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 128/32 cable var bende idare edersiniz artık bideneris hem nası oluyo diye[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: DynamicK, 31 May 2003 20:39 tarihinde demiş ki: sonra 60 milyon dinliyo beni sekil cocuk dopdur falan derim radyomda rezil olursunuz :) kıpraşmayın bakim[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net zuhah ;) lem dynamiCk sataşma radyoma, keserim çükünü walla :) hem benim dinleyicilerim seviyelidir öle inanmas herkesin dediğine :F[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: DynamicK, 31 May 2003 20:40 tarihinde demiş ki: said: RaZ0r, 31 May 2003 20:38 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar Radio açacaksanız evden bi kişi bile adam gibi dinleyemez neden? derseniz evden aşırı derecede yavaş olur ve sürekli dinleyicileriniz buffer yapar. Bizim radio hızlı çünkü baglanti 3mbit kasacak olanlar varsa bosuna ugrasmasin ilk biz öyle açmişdik... abi 3 mbit baglantı ile kro kro konusup sallama mp3 ler calmayın yane adam gibi kaliteli seyler olsun arada gerekirse zaten 2 çift lafda edersiniz[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Arkadasim ben bunlari caliyorum dinleyeceksin diyede bişey yok.İstemezsen dinlemezsin ben size bişey söylemedim server açicam deyince bende dedimki yavaş olur zamanında bizde denedik.Bunda büyütecek bişey yok. Evet herkez server açmayı denesin ne sistem gerekdirdigini anlayın.Ondan sonra konuşun.Ayrıca caldigimiz MP3ler herkezin genel olarak istedigi mp3ler yaklasik 350 tane mp3 var...Yardimlarinizi bekleriz mp3 konusunda batirmak kolay.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 önceden verdiğim linkteki kişinin açtığı radyo gayet iyiydi hız olarak sanırım 128k idi bağlantısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ehueh merak işte.. bakalım nereye kadar gidecek. lol bide DJ olup çıkıos daha :P Power FM'den felan teklifler gelio.. *! iice uçmuştur *[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 sarmadı beni ya[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Açtım radyomu valla 195.174.138.126:8000[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar