monoscope Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 boya badana işleri 70m2 lik bir daire için ortalama ne kadar tutar acaba ? şehir istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 beleşti noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 nerde beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 annenin arkadaşı yapcaktı ya olm ;)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 olmayabilir ondan soruyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 500-600 e anlaşırsan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 70 m kare eve 600 çok ya. max 2 gün sürer o iş. 300-400 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Tavan boyanacak mı, boyanacaksa kaç katta kapanır, rutubet var mı, kazınacak yer var mı, su kaçağı var mı vs vs gibi etkenler etkiliyor fiyatı. 300-400 yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 abi bi fırça bi rulo alıp yapın ya koca evi ben canım sıkıldıca boyadım valla mis gibi kartonpiyer bile yaptım tavana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 yani. otur boya işin ne ya. masraf sırf boşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Llama said: kartonpiyer bile yaptım tavana http://yenibursa.com/img/haber/large/ggggg_huseyin_celik_heykel_bakan_akp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 aslında nakliyeyi de kendim yapsam sırtıma alsam yükleri zaten 2-3 mahalle gitcem onu da beleşe getirsem temiz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 kendin yap tabi 500 lira cepte kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Abi 600-700 veriyorsan ben gelirim, boya badana ne lazımsa etim senin kemiğim diyaloga dahil olacak ikinci bireyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar