Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 abi öle rare bişise zorlamayak hiç. Ben hard disk gibi bişi olarak düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Teşekkürler Kharon, ailemizin donanım gurusu! Çok detaylı yanıt, işime gelmese de içeriği, emeğe saygı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 KHaRoN said: <3 Yukarıda teşekkürü ettim, dikkatini çeksin diye alıntılıyorum, şöyle bir şey gördüm: http://villageinstruments.com/tiki-index.php?page=Products ExpressCard slotu ne ola ki? Herkeste var mı? 225W güzel bir rakam? Oluru var mı? Teşekkürler. http://www.hwtools.net/Adapter/PE4H%20V3.2.html EDIT: Bir de yukarıdaki var, aynı mantık. EDIT2: Vahaley, T430 larda var ExpressCard 34mm girişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 external demek harici demek siz dahili konuşmusunuz ve türkçe bir forum da 2 zıt anlamlı kelime aynı sayfada yer almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 @forgiver O kadar İngilizcemiz var, internal konusunu Kharon kapattı sağolsun, ben de sıradaki çözüm önerisi olarak sordum, bu tip aygıtların yoklukta gideri var mıdır peki diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 External adaptorlerin, ozellikle usb olanlarin bandwithleri cok sinirli. PCMCI zaten obsolete, yerine ExpressCard geldi, ExC ise topu topu PCIe in 1x hizinda bandwith ini veriyor. Kaba bi tahmin yapmak gerekirse adam gibi bir QoS uygulamasi olmadan ve Latency sikintilari olarak 1024x768x16bitx59hz i compression ihtiyaci hissetmeden yurutecek kadar bandwith i var sadece. Daha once de dedigim gibi hic bir zaman cost effective bi cozum yok bu olay icin. 225w in yetmesine gelene kadar yetmeyecek cok sey var yani. Thunderbolt enclosure lar ise teorik olarak HD hatta 4K falan destekleyecek altyapiya sahip ama ayni latency problemleri devam eder. Bunlar genelde mobil calisan ve video edit vb gibi islerle ugrasicak insanlar ve parasini nereye sacacagini sasirmis latency sikintisi olmayan oyunlarin gamerlarinin gozunu doyurmak icin yapilmis urunler. Bunlara verilecek paraya kadar dedigim gibi o bilgisayarlara 3-4 gomlek ustun bilgisayar aliniyor en bastaki alimi yaparken. Ne vendorlar , ne OEM ureticileri ne de son kullanici icin feasible bi olay degil yani mobil upgrade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar