roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Web tasarımı konusunda minimum 2 yıl deneyimli, İyi düzeyde HTML bilgisine sahip, CSS, XHTML, jQuery konusunda deneyimli, PHP, Adobe Photoshop konusunda bilgi sahibi, Tasarım yeteneği gelişmiş, yaratıcı ve hayal gücü yüksek, Araştırmayı seven ve devamlı kendisini geliştirebilen, Tasarım trendlerini ve internet teknolojilerini yakından takip eden adaylarımızın başvurularını bekliyoruz. Başvurularınızda özgeçmişinize portfolyo eklemenizi rica ederiz. Portfolyosuz başvurulardan portfolyo talep edilmesi ve değerlendirme sürecinde örnek çalışma istenmesi söz konusu olacaktır. ---- ÖM falan atın. Mesaj atın. [email protected] adresine yazın. Vesaire. Yazın buraya size ulaşayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 esnek çalışma saatlerine uygun ve takım çalışmasına yatkın gibi gece yarısına kadar çalıştıracaz manasına gelen maddeyi koymamışlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Sabah 8.30 akşam 6 iş, cumartesi tatil, fazla mesai falan olmaz bizde öyle. Şirkette çalışacak adam arıyoruz. Yenibosna'da. Web tasarım işi yapan bir şirket değil, o şirketin web siteleri ile ilgilenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 6 cokmus, 5e anlasalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ÖM attım, pardon. MasterHapLo said: kutun dolmus roket adam. ilan geçerli ise arkadaş için soruyorum nasıl başvuracaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 8.30-18 ne abi kole mi calistiriyosunuz ya sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ben sabah ofise 9 dagiriom akşam 8e kadar çalışıyorum köle görmemişsiniz siz :D fulltime çalışan mağazamüdürleri geldi aklımada yazıkvlan Avm de 9da tükkan aç 10 da çık akjfkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 iyi bok yiyormussun, aferin sonra 1390 saat overtime yap ya ne olacak diyen patron doluyor cia bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ben pazartesi sabah 5ten, cumartesi aksam 9a kadar calisiyorum durmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Fly said: iyi bok yiyormussun, aferin sonra 1390 saat overtime yap ya ne olacak diyen patron doluyor cia bravo Türkiye şartları yapıcak birşey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 benim 9-17 fix, 7 ayda bir kere 2 saat overtime yaptim onda da dolaptan 100% portakal suyu goturdum :P edit: ha turkiye'de arkadasimi gece 11'de bile ariyolar is yaptirmak icin mesela. bi standartlastirin olm sunu, o isleri yapan da insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar