Resh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Herkse slm... Sunu merak ediyorum Half ogre mercenery charim var vede str em buffli 401 oluyo... fakat oyunda konustugum bi kac arkadas 375 str den sonra pek fazla dmg farki olmadigini söylüyor... Aug str almayi düsünüyorum eyer bi ise yaramiyorsa bosuna almiyim...[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-4L3 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Dogru mu degil mi kontrol et Weapon Skill kismindan. 350'den 375'e, daha sonra 400'e yukseltecek sekilde birseyler cikart/giy. 350-375 ve 375-400 arasi WS artislarini karsilastir. Degmeyecek kadar kucuk artislarsa ugrasmazsin aug str ile. Ben alabildigim her turlu str kirintisini almistim ama half ogre degil tabi, shar :) Bilmiyorum onun icin 375 sonrasi farkediyor mu etmiyor mu, ama millet alabildigi kadar str almak icin firby BM bile aciyor, ediyordur elbet.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ewet haklisin gercekten denemek zor geliyo tabi insana sordum bende denemeden etmeden saol...[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-4L3 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tranquility Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Aug str al :) Senin 420 lerde olman lazım en azından str bakımından.[signature][hline]Barlennan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 benim troll zerkerimin suan 405stri var, 2k kusur WS. 1 str 9WSdi sanirim yanlis hatirlamiyosam denemistim. ilerde alicam sug str 3 ben iyice abartmak icin. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 400 den sora bisi degistirmio[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 450 ye kadar etkisi var ama str yani WS dmgini arttirmaz (cap olarak) o andaki cap dmgına yakin dmg vermeni saglar senin kullandigin silaha karsi resistli armorlar icin gecerli bu tabiki slash isen sb lere veya hunterlara ammy slash le 370 vuruyosan 375 str ile 450 str oldugundada dmg ayni olur olay tamamen resistlerle alakali o yuzden dusmanina gore belirle nasi bi ws istedigini ne tur adamlarla savasiyosun genelde bunlara dikkat et cok ws kasmak gereksiz realm point kaybi oluyo illana dmg diyosan bak mo pain var veya reflex attack alabilirsin merc lere verilen en guzel ra bence.. neyse uzadi insallah anlamisindir su ws, resist, dmg cap kismini cogu kisi bunu yanlis biliyo ve anlamakta gucluk cekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 gladric dediyine göre olay söle sanırım ben zaten 400 str ile slash a resisti az olanlara cap zaten vuruyorum ama 400 üs üstüne cikinca salam slash resistlilere vururkende cap dmg yaklasicam sanirim... :P yani bu sekilde sanirim olay böleyse abartıp aug str almaya pek gerek yok sanırım dediyin gibi reflext atack baya ii... tabi reflext atack a gelene kadar daha cok yolum var :P ya su SM leri kesebilmek icin Aom 4 falan alicam valla biktim cap spirit resistle 500-600 vuruyolar yaw... bide yaninda pbt pet var hey allam hey....[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-4L3 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: [b]gladric dediyine göre olay söle sanırım ben zaten 400 str ile slash a resisti az olanlara cap zaten vuruyorum ama 400 üs üstüne cikinca salam slash resistlilere vururkende cap dmg yaklasicam sanirim... evet aynen oyle iste cogu kisi saniyoki cok str olunca normalden fazla dmg vercek vs gladricin mesela 365 str si vardi gayette iyi dmg veriyodu ws cok gerekli degil zaten ws barinda bugli oldugu ortaya cikti yakin zaman icinde hic slahs skilli vermeyip 50 dw verip dw style lariyla cap dmg vurabiliyo su anda mercler hemde 50 parryin oluyo mis gibi respec stonenun varsa dene derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Gladric rr 1 di dimi :)[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: evet aynen oyle iste cogu kisi saniyoki cok str olunca normalden fazla dmg vercek vs gladricin mesela 365 str si vardi gayette iyi dmg veriyodu ws cok gerekli degil zaten ws barinda bugli oldugu ortaya cikti yakin zaman icinde hic slahs skilli vermeyip 50 dw verip dw style lariyla cap dmg vurabiliyo su anda mercler hemde 50 parryin oluyo mis gibi respec stonenun varsa dene derim aslında kullandigimiz silahlar slash versiyon oldugu icin pek sanmıyorum böle bisey oldugu :) ama cidden böleyse denemek lazım aslında fakat ben full slash autotrain im bide diilse gitmesin bosuna puanlar ben denetirim birine :) cidden 50 parry ii olur baya :p[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-4L3 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve [Bu mesaj Resh tarafından 14 Aralık 2004 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 silahla alakasi yok style la alakali dw den gelen anytime style i kullan mesela ammy slash yerine zaten dierleri dw den geliyo surekli ds stun combo veya side combo sadece anytime i dw style dan kullanican boylece 50 parry in olcak dmg inda degismicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 eminsen yapıcam :D autotrain yalan olcak ama.... ! :p[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-4L3 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Bence 50 DW 41 slash 42 parry iyidir bozmamak lazim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 auto train neden yalan olucak onu anlamadim? sakin bana respec edince auto trainden gelen puanlari kaybederim deme vururum seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ya yok ta autotrain puanlarini ben baska skill icin kullanamıyorum ya :) sanırım yani o yüzden mesela ben crush a dönmek istesem otomatikman slash taki atotrain puanlarım bosa durucak... budur yani :) aman vurma bizi onurcum aaaa... :P[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-4L3 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar