Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Str nin Dmg e etkisi....

Resh

Öne çıkan mesajlar

Herkse slm...

Sunu merak ediyorum Half ogre mercenery charim var vede str em buffli 401 oluyo... fakat oyunda konustugum bi kac arkadas 375 str den sonra pek fazla dmg farki olmadigini söylüyor... Aug str almayi düsünüyorum eyer bi ise yaramiyorsa bosuna almiyim...[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-4L3

Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve
Sosyal ağlarda paylaş

Dogru mu degil mi kontrol et Weapon Skill kismindan. 350'den 375'e, daha sonra 400'e yukseltecek sekilde birseyler cikart/giy. 350-375 ve 375-400 arasi WS artislarini karsilastir. Degmeyecek kadar kucuk artislarsa ugrasmazsin aug str ile.

Ben alabildigim her turlu str kirintisini almistim ama half ogre degil tabi, shar :) Bilmiyorum onun icin 375 sonrasi farkediyor mu etmiyor mu, ama millet alabildigi kadar str almak icin firby BM bile aciyor, ediyordur elbet.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

450 ye kadar etkisi var ama str yani WS dmgini arttirmaz (cap olarak) o andaki cap dmgına yakin dmg vermeni saglar senin kullandigin silaha karsi resistli armorlar icin gecerli bu tabiki slash isen sb lere veya hunterlara ammy slash le 370 vuruyosan 375 str ile 450 str oldugundada dmg ayni olur olay tamamen resistlerle alakali o yuzden dusmanina gore belirle nasi bi ws istedigini ne tur adamlarla savasiyosun genelde bunlara dikkat et cok ws kasmak gereksiz realm point kaybi oluyo illana dmg diyosan bak mo pain var veya reflex attack alabilirsin merc lere verilen en guzel ra bence.. neyse uzadi insallah anlamisindir su ws, resist, dmg cap kismini cogu kisi bunu yanlis biliyo ve anlamakta gucluk cekiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

gladric dediyine göre olay söle sanırım ben zaten 400 str ile slash a resisti az olanlara cap zaten vuruyorum ama 400 üs üstüne cikinca salam slash resistlilere vururkende cap dmg yaklasicam sanirim... :P yani bu sekilde sanirim olay böleyse abartıp aug str almaya pek gerek yok sanırım dediyin gibi reflext atack baya ii... tabi reflext atack a gelene kadar daha cok yolum var :P ya su SM leri kesebilmek icin Aom 4 falan alicam valla biktim cap spirit resistle 500-600 vuruyolar yaw... bide yaninda pbt pet var hey allam hey....[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-4L3

Sosyal ağlarda paylaş

said:
[b]gladric dediyine göre olay söle sanırım ben zaten 400 str ile slash a resisti az olanlara cap zaten vuruyorum ama 400 üs üstüne cikinca salam slash resistlilere vururkende cap dmg yaklasicam sanirim...

evet aynen oyle iste cogu kisi saniyoki cok str olunca normalden fazla dmg vercek vs gladricin mesela 365 str si vardi gayette iyi dmg veriyodu ws cok gerekli degil zaten ws barinda bugli oldugu ortaya cikti yakin zaman icinde hic slahs skilli vermeyip 50 dw verip dw style lariyla cap dmg vurabiliyo su anda mercler hemde 50 parryin oluyo mis gibi respec stonenun varsa dene derim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
evet aynen oyle iste cogu kisi saniyoki cok str olunca normalden fazla dmg vercek vs gladricin mesela 365 str si vardi gayette iyi dmg veriyodu ws cok gerekli degil zaten ws barinda bugli oldugu ortaya cikti yakin zaman icinde hic slahs skilli vermeyip 50 dw verip dw style lariyla cap dmg vurabiliyo su anda mercler hemde 50 parryin oluyo mis gibi respec stonenun varsa dene derim

aslında kullandigimiz silahlar slash versiyon oldugu icin pek sanmıyorum böle bisey oldugu :)
ama cidden böleyse denemek lazım aslında fakat ben full slash autotrain im bide diilse gitmesin bosuna puanlar ben denetirim birine :) cidden 50 parry ii olur baya :p[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-4L3

[Bu mesaj Resh tarafından 14 Aralık 2004 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya yok ta autotrain puanlarini ben baska skill icin kullanamıyorum ya :) sanırım yani o yüzden mesela ben crush a dönmek istesem otomatikman slash taki atotrain puanlarım bosa durucak... budur yani :) aman vurma bizi onurcum aaaa... :P[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-4L3

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...