felixxx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Çılgın korsan jack, çizgi film meraklıları bu ismi duymuşlardır. Bi fox kids yayını..çizimleri karakter tiplemeleri senaryoları çok güzel ama internette bu çizgifilme ait hiç bi dökümantasyon yok..varsa da çok az..bilenler varsa;[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Güzel güzel olmasınada hep aynı bölümler yayınlıyorlar ve az bölümü var o yüzden bi yerden sonra bayıyor.[signature][hline]-Affetmek, seni incitenlere vereceğin bir armağan değil, kendine vereceğin bir armağandır. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 fox kids te cok izlememistim. dizi sanırım cok uzun sure vizyonda olmamıs. The Terrifying Sea Witch Incident The Curse of the Blue Karbunkle Of Zerzin, Fleebis, Queues and Cures / A Knight To Dismember The Strange Case Of Angus Dagnabbit / Lights, Camera- Snuk! Happy Birthday To Who? / Shipwhacked The Horror Of Draclia The Treasure Of The Headless, Left-Handed, Peatmoss Salesman / 999 Delights The Alarming Snow Troll Encounter / The Case Of The Crabs Jack The Dragon Slayer / Captain Snuk The Island of Pink & Fuzzy / Uncle Mortimer The Great Kapow! / The Snuk, The Mad and the Ugly Attack Of The Man-Eating Green Gorillas / The Johnny Of The Lamp Mad Jack & The Beanstalk / The Curse of the Mummy's Toe biraz arastrdım bolumleri az zaten.sen daha iyi bilirsin tabi[signature][hline]Icq=212-213-215 ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 evet. gerçekten az bölümü var. Birkaçını capture ettim. Yakında oturup tüm seriyi capture edeceğim.En iyi bölümü jack'in lapacı'yla zindanda tanıştığı bölümdü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ben hepsini izlemedim ama bir bolumde sınava girio jack,hatta rakibi olan bir adam varya bole cenesi uzunca :D ,o hocası oluyor falan filan,sacma sapan testlerden geciriyordu. :p[signature][hline]Icq=212-213-215 ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 üzerine işaretleyip top atıolardı..ehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 o çenesi uzun adamın adı " Epet ". sokakta yürürken aklıma geldi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Çılgın korsan Jack ve Lapacı :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 tık[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 999 Deligt : 999 Zevk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantasiam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 www.gameack de yeterli şekilde oyunu anlatıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ahah bi bolmunu sans eseri izlemiştim komediydi hehe bole bi adaya dusuolar ada sadece yemek le dolu fln jack şişio falan filan ama en sondakı lapacını sozu ve jackın cevapı cok komik -- yanmayı hisset kaptan yanmayı.. -- surdan bi ayaga kalkıyım gostericem sana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bi hortlatim şunu http://www.youtube.com/watch?v=NIlDRbi7cMo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar