banshee Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Üniversitedeki masamın yanında iki adet internet(ethernet) kablosu var. Bunların ikisini de aynı anda nasıl kullanarak internet hızımı arttırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Ayrıca daha küçük bir ihtimal olmakla birlikte bizim kampuse gelen fiber optik kabloyu direk olarak bilgisayarıma bağlama olanağım var. Nereden ucuza fiber optik çıkış ethernet konnektörü bulabilirim. Teşekkürler[signature][hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylemci Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: banshee, 14 Aralık 2004 21:11 tarihinde demiş ki: Üniversitedeki masamın yanında iki adet internet(ethernet) kablosu var. Bunların ikisini de aynı anda nasıl kullanarak internet hızımı arttırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Ayrıca daha küçük bir ihtimal olmakla birlikte bizim kampuse gelen fiber optik kabloyu direk olarak bilgisayarıma bağlama olanağım var. Nereden ucuza fiber optik çıkış ethernet konnektörü bulabilirim. Teşekkürler İstersen 3 tane kabloyu bağla internetin aynı hızda olur... 2 kabloyuda takarsınfakat 2 tane ethernet kartının olması lazım... Ondada 2 tane i-p alman lazım ki bu da ayrı ayrı internet eder... Bilmem anlatabildim mi?[signature][hline]Hep DerLer YarınLar GüzeL OLacak Diye... Ama Kimse BiLmez ki YarınLarın Hiç Bitmeyeceğini... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banshee Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Okula gelen fiber optik kablo okul icerisinde sabit hatlara paylastiriliyor. Diyelim ki 1000 tane sabit uc var. 2 Gbitlik hat bunlara paylastiriliyor. Ben iste bu uclardan iki tanesini kullanmak istiyorum. Sorum da bu mumkun olur mu?[signature][hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ' kart ile arada bridge kurman lazım galiba. Ama bir dosya indirirken 2sininde BWini kullanırmı bilemiyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar