Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pati paintball turnuvası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
heyooo ysşn.(ki bunlar meşhur kaynaştırma harfleridir...)
nerde nerde?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
!!! ben hiç yapmadım yafs yapalım.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Mesaj tarihi:
ankara isterük[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 yılında değiştirilmeye çalışılmış ama kullanıcı kendini savunmasını bilmiştir...
Mesaj tarihi:
Bence paintball, baharda oynanır.
Kışın donarak saf dışı kalmış patiler pek hoş olmasa gerek.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Mesaj tarihi:
Battle of Bulge hesabı savaşırız biz de o zaman . ( bzk: Bf 1942 ) NIhaha[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.

[Bu mesaj Mathias tarafından 15 Aralık 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu şartlarda ancak Ardennes Offensive olur, arka tarafımız donar. Hatta daha kötüsü Sarıkamış felaketi olur, hepimiz savaşamadan donarak ölürüz.

Bu arada Mathias, alırım veririm paintballda yenerim. BF de uçakla gelip tanka saldırmak kolay tabi. Delikanlıysan yerden gel tüfenginle.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Mesaj tarihi:
Bence onceden kaydederim biri head shot yiyince tuşa basar hoparlorden "head shot" sesi gelir..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Mesaj tarihi:
valla silahın lazer sight'lı+tam otomatik+marshall'ın sentetik cephe boyalı mermili bir versiyonunu yaptırtıp gelirim . Chemical yardım eder herhalde :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
  • 6 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...