Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnanmıyorum yada İnanmak istemiyorum.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok ya asıl manıtaya gerek yok bosuna hayatını paylaşmak zorunda kalırsın boyle cok ıyısın cogu kısının ıstedıgı sessızlık senden yana daha ne olsun[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
aileyle danısma psikolog a git bencede.

benim küçükken kafama ku$ sıcmı$tı [ ozamanlar ku$ sıcana piyangodan ödül cıkcagı soylenirdi ] gittim anneme söyledim annemde banyo oluyordu

B:Anne kafama ku$ sıctı
A:Ne yani sendemi banyo yapmak istiosun?

Ailen le yapamassın gibime geliyor ama ne bileyim senin iyiliğin için danı$ma derim kendileri çözmeye kalkarlar yoksa[signature][hline]Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!!

Pyramos
MSN = [email protected]
ICQ = 282440074
Mesaj tarihi:
Şunun şurasında kaç sene yaşayacağımız bile belli değil. Sonrasında ne olacağı da.
Yaşamının hakkını ver, eğer arkadaşın yoksa, bu kimsenin suçu değil, sadece senin suçun. Arkadaş sahibi olmak sadece senin elinde.
Dünyada her zaman erkekten çok kadın olmuştur ve her zaman bir erkek için en az bir kadın vardır. Birini sevmek ve arkasından üzülmek güzel birşey, ama olmayan kadın için üzülme. Nasıl olsa olacak, gün gelecek kurtulamayacak mıyım bundan diye ağlayacaksın.

Daha yaşın 18 e katılmıyorum, yarın hayatın sona erebilir hiçbir şeyin garantisi yok, her zaman senden kötü durumda olanları düşünerek, yaşama karşı destek alacaksın.

Hayata tutunmazsan, kaçar gider, asla geride kalan birkaç kişiyi beklemez, tam tersine onlara acımasız davranır.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Mesaj tarihi:
Yanlız birey güçlü bireydir...
Kargalar sürüyle kartallar yanlız ucar...

Bende 18 yasımda buna benzer bır durumdaydım erkek arkadaslarım fazla ama hıc kız arkadasım yoktu..ve mumkun oldugunca yanlız kalmaya calısırdım..sımdı 21 yasındayım ve unıvesıtedekı yasamım cok farklı..:)..hıcbıseyı takmıyorsun unı.ye gırıyosun butun dertlerın bıtıyor tıp falan hıkaye onemlı olan davranısların ve kavramların..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mesaj tarihi:
Söylenebilecek şeyleri söylemişler zaten de, ben bi ekleme yapim. Kızların ne yaptığını takma kafana. O kız sana vurarak dengesizliğini ortaya koymuş zaten.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Mesaj tarihi:
said:
Pyramos, 14 Aralık 2004 20:37 tarihinde demiş ki:

benim küçükken kafama ku$ sıcmı$tı [ ozamanlar ku$ sıcana piyangodan ödül cıkcagı soylenirdi ] gittim anneme söyledim annemde banyo oluyordu

B:Anne kafama ku$ sıctı
A:Ne yani sendemi banyo yapmak istiosun?

abi allahaşkına burdan çıkaracağımız ders nedir ya?[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki?
ben seninle gülmüşüm..
Mesaj tarihi:
ya kafana takma kardeşim .Zamanla duzelir bak benimde en çoks ewdiğim arkadaşım temmelli yurt dışına gitmişti adamla hergun beraberdik akrdeşimdi artık yane ben bişi demeden o soelrdı oakdar bılırsınız.Adam taşındıktan 1 hafta sonra boşlukda kaldım ama şimdi yine eski hayatıma dondum hayat bole allah bir kapıyı kapar dierini açar..
Mesaj tarihi:
Önüne gümüş tepside yiyecek sunuluyor sen diosunki ben şu tepsiyi istiyorum.Nolmuş yani bir kız arkadaşın yoksa aşık deilsen veya derslerin kötüyse.Ölüm gerçekten bir kurtuluştur ama hayatı tam olarak yaşamadıktan sonra ölümünde bi manası yok.Hayat kızlardan ibaret deil aşkta aşk tutturmuşun.Çikolatayı boşunamı icat ettiler.Gün gelicek gör bak bu aşık olanlar çılgınlar gibi eğlenenler yalnız kalmak istiyecek.ama öyle bir fırsatları olmiyacak yalnızlığın değerini bil ;)[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce

[Bu mesaj LoMBaK tarafından 15 Aralık 2004 00:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 15 Aralık 2004 01:39 tarihinde demiş ki:
said:
LoMBaK, 15 Aralık 2004 00:50 tarihinde demiş ki:
Ölüm gerçekten bir kurtuluştur ama hayatı tam olarak yaşamadıktan sonra ölümünde bi manası yok.

resmen saçmalamışsın. Hayatı yaşamıyorsan ölüm manalı olur zaten.

o benim kişisel düşüncem sana göre saçmalık olabilir saçma gelebilir.Mümkündür yani olabilir:)[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce
Mesaj tarihi:
niye her kizi sevgili potansiyeli olarak goruyorsunuz, bir kacina da kanka ya da ykin arkadas gozuyle bakin?

bunalimdan kurtulmanin en iyi yolu kendinden yasca buyuk kizlara derdini anlatmaktir, ilac gibidir, 3 tane var benim hehe

en azindan kizlari taniyosun ve bi sure sonra hareketlerini tahmin edebiliyosun[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
- Nerdboy from The Elder Scrolls Forums
  • Yeni Oluştur...