Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnanmıyorum yada İnanmak istemiyorum.

diablotg

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar gene iç karatacağım bir topicle karşınızdayım.
Benim şu son durumlarım iyice kötü hal aldı.Hiç olmayan derecede hayattan koptum inanılmaz derece soğudum.Hep hayal kuruyorum ölsem kim ağlar diye.Aşırı derecede Ölüm bir kurtuluş mudur diye düşünüyorum.Ayrıca bu evreye kadar herşey beni bu aşk denen sevgi denen duyguların saçma olduğunu kabullenmeye zorladı.İnanmıyorum içimden gelmio böle insanların el ele tutuşup dolaşması saçma gelmeye başladı.Dizilerdeki o aşk olayları aslında olmayan sadece insanların sanki zorunlu birlikte olmak istermiş gibi gelior.O birbirine aşık olduğunu düşünen insanların aslında psikolojik bir durumla karşı karşıya kaldıklarını düşünüyorum.Hayata inanmıyorum artık.İnsanlar hiç beni umursamıor kızlar iplemiyor bile.Bir kere olsun beğenildiğimi hissetmedim.Alın bugün işte kıza şaka yaptım böle hafif toz gibi birşey vardı elimde ama çok az gözükmüyecek kadar kızın saçlarına attım bi tokat attı feleğim şaştı hayatımda öle tokat yememiştim daha önce.sonra özür diledi ama yedik o tokatı bi kere.Ve şu andan itibaren bundan sadece ben olsun istiyorum hayatımda.Kendimi anlayamıyorum çözemiyorum.Ne istediğimi bilmiyorum.bardak taştı taşıcak.Sıkıldım artık hiçbirşey beni eğlendirmiyor.İleriyi düşündükçe heyecanlanmıyorum.Hayal artık çok gereksiz ve sıkıcı gelior.Bıktım bilmiyorum ne olucak benim halim.yicem kafayı artık ya yeter bu ne biçim adalet bu ne biçim iştir ya. OFFFFF[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz
Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz.
dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Tip desen yok Sorumluluk desen yok dersler desen bok mutluluk desen yok çokta sağlıklı değilim her birşey bende var ya ufff bıktım ya hiçbir Dostum yok Dost yada arkadaş olsun hiçbiri yok.Dışarı çıkıp sohbet edeceğim insan bile yok sabah akşam evde yalnız ım okul ev tek başına git gel tek başına yat tek başına konuş offf[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Aman boswer yalnızlık her zaman mutlak cozumdur en azından kendını her zaman en ıyı anlayacak kısı sensındır kız konusunda ıse kesınlıkle endıse etme elbet bırını bulursun ders konusunda da hıc bı sey demıorum salla derslerı ama saglık konusunda kendıne dıkkat et sana daha ıhtıyaç var[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Sosyal ağlarda paylaş

şu son 3-4 senedir yalnızım hep çok sıkıldım ya böle eğlenmek istiyorum sabahlara kadar daıtmak gülmek eğlenmek bir kızın elini tutmak onun la öpüşmek bu duyguları yaşamak istiyorum artık ya yaş oldu 18 ya[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

şu aşk dediğin şey nelere kadirmiş:)
eğer hayat amacını aşk diye belirlersen sonu böyle oluyor. hayatta başka şeyler de var, illa biri olacak illa sevilcem diye birşey yok. Kimse seni sevmiyo diye birşey yok, sadece yanlış insanlara çatmışın o kadar. şu dünyada hiçbir şey hayatın kendisi kadar önemli değil, kopmayın hayattan.[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem
beleş 3.5 ed.e
Sosyal ağlarda paylaş

Drizzt i bitirdim (forgotten realms)
Ejderha mızrağını okudum
Gediksavaşlarını okudum.
ama bunlar sadece birazcık uzaklaştıyo bişi değişmio[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya artık eger kımse ılgılenmıosa senle veya artık olmek ıstıyorum dıyorsan bunu bu sekılde dusunme veya arkadasın yoksa yada okulunda veya çevrende kımseyle konuşacak hiçbır seyın kalmamışsa yada onlar gıbı oturup salak salak şeyler yapmıosan bu her zaman iyi bişeydır.Arkadas her zaman ıyı olmayabılır , sen nasılsan oyle dawran[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Sosyal ağlarda paylaş

ben yalnızım diyen insanları suçlarım her zaman. bi şekilde çevresinden diğer insanları uzaklaştırdığına inanırım. suçu kendisinde araması gerektiğini düşünürüm. Mutlaka herkesin kafasına uyacak birileri vardır elbet.

Aşk'sa ayrı bişeydir. Filmlerdeki aşk yoktur hiç bir zaman. Aşk tek kişiliktir. Sadece bi kişi diğerine aşıktır her zaman. Senden bi şekilde üstün olan birine aşık olursun çünkü. Bu üstün olan tarafı fiziksel güzelliği olur başka bişi olur, o da sana katlanır bi süre. Ama sonra o da kendinden üstün birini bulur kapılır gider akıntıya.

Yaşın daha 18 ne gördün ne geçirdin bi bismillah de, silkin ve kendine gel.[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki?
ben seninle gülmüşüm..
Sosyal ağlarda paylaş

Herkezin hayatında senin gibi olaylar ve kesitler gerçekleşmiştir eminim.Bunların üstesinden gelebilirsin kanımca yenilmemeye bak bu olaylara karşı.Kendine güven bir kere bunu yaparsan hayatında olumlu olarak çokşey değişektir.(sakına öyle güvenipte ben uçarım diyip atlama bir yerden ama :D )[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

adamın msndeki nicki bile yari ölü-yarı canlı,toparla kendini biraz hayat güzel.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ
ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ
KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI
ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI
Sosyal ağlarda paylaş

ya sen bu gidişle ya kafayı yersin ya intihar edersin . bu yüzden buraya anlattığın şekilde git bi psikologla konuş .. adam senin gibilerle uuraşmak için 4 sene okumuş ..
eer durumun bu kadar kötüyse ailene danış ,
git bi psikoloğa 5 6 seans sonra bişiciğin kalmaz
sonunda nevrotik raatsızlık yaşaman da cok mümkün yani .. hayatın kararabilir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...