GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 benim arsam canım arsam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 bana yer ayırın geliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 dynamic map te yok henüz ne forge var ne bukkit malesef. dümdüz oynıcaanız heh. client olarak ta link veremem pm fln isteyin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kapgan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 biz komün hayatı yaşamaya başladık harita biraz sığ ama işte artık yapacaz bişeyler. Bizim karargah bildiğin gizli üs gibi oldu, bulana helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kapgan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Benim maplere bişey oldu... :( bi tane map yaptiydim 2 kere zoom outlu her yeri kesfettiydim o duvarda asılıydı yok oldu.. diğer mapimde boş gözüküyo (doluydu) ve de dolmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 dynmap kurdum yea bosver ingame mapi heh. www.paticraft.com dan acabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 beyler o red light district'deki red stained glassları wood plankları falan kim hallettiyse tebrik ediyorum. yere bir şey düşürsek arkamız duvara dönük değilse eğilemeyeceğiz demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 red layt district nerdeydi lan görmedm ben hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 bizim adamsı yerlerin karşısında yukarı doğru çıkan ağaçlı merdivenli yolun solunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 ben görmüştüm orayı da anlam veremedim ne olduğunu sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kapgan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 server kapalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Musluman serverin fuhus yaptirmayiz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ftbnin gelmesine 1 aydan fazla var dediler o yüzden bi modpack yaptım şindi clienti hazırlıyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kapgan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Hmm grimnax belediyesi çalışıyor demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 http://mc.paticraft.com/Grimpack-1.6.rar alın deneyin bakalım rar şifresi Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kapgan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Grimnax said: http://mc.paticraft.com/Grimpack-1.6.rar alın deneyin bakalım rar şifresi Paticik 1.deneme can't reach server 2.deneme Failed to log in: bad login -yalnız bişey soracam bizim 1.7.2 noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 kaldığı yerden devam işte. serveri ayarlamayı unutmuşum ondan giremedin sen. açıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kapgan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 1.haritanın ortasında kocaman bir yarık var :D 2.kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 yarık olayı normal de athlon2 cpulu 2gb ramli makina ile 32bit windows üstünde denedim gayet 50fps oynuyor. hala kasıyorsa yani hiçbişi diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kapgan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 o zaman bağlantıyla alakalı bilemiycem. terrafirmadaki gibi anlık donmalar oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 bana mı atıfta bulunuyon!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nishiji Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 1.6.4'e mi indirgendik şimdi biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 valla ben çektim elimi ftb çıkana kadar. geçici olarak başka bi admin var yerime ben yokum 3-4 gün bakalım neler yapıcak hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kapgan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Üzgünüm battlefield 4'üm geldi ben de biraz az uğrayacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 hadi oynuyalım çok canım çekti hexxit var mis gibi olmadı galactic pack var uzaya falan açılırız hadi gençler tutun ucundan da canlandıralım tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar