Promenader Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 ic2 olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 HMMM FTB nin 1.7.2 si çıkmış du bakim onu bi deniyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 ilaçlı minecraft linki plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 hmppfff ben tahrik oldum moonquest oynuyayım acık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Grimnax said: ver bana tam bi liste client uyduralim o zaman bitane suna göre serverida alan olur illa hah ben sana stable olarak serveri halledince mod listesini verim yaparsın clientpack olurmu ? bende ingilizce olduğu için sistemler sorun çıkartıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Gelse de oynasak asdfasdf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 editör açsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Editor said: Grimnax said: ver bana tam bi liste client uyduralim o zaman bitane suna göre serverida alan olur illa hah ben sana stable olarak serveri halledince mod listesini verim yaparsın clientpack olurmu ? bende ingilizce olduğu için sistemler sorun çıkartıo kafana göre modpack yaparsan ben yokum o işte de. ftbden herhangi bi packi fakirlere göre uyarlarim sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 aynen costum modpack çok sıkıntılı hazır modpackleri alalım uyarlıyalım 10numero 5yıldız salçalı ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 anam siz hypeladınız mı burayı :D sfddf oynıcak mısınız ki hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 aylar süren altyapı hypelarım sonuc verdi http://static.gamespot.com/uploads/original/391/3912151/2441702-0720251747-origi.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 ftbde ic2 falan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 catza ayarla bi makina hade kurak kafamiza göre oynayan cikar illa hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 oynanmazmı la minecraft paticikler olduktan sonra :) ben varım her türlü. Benim de oyum ftb packten yana ama hangisi kolayınıza gelirse açın sohbetli olduktan sonra gerisi tırıvırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 hala 20avro dimi bu nane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Ozaman karar verin FTB monster açarim 1.6.4 var Fakir Client i da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 aynen 20 yuro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 http://paticik.org/download/FakirTB.exe su fakir client i biri check edebilirmi virustotal da temiz gözüküyorda neden 5mb anlamadım jar to exe kullandığı için olabilir belki Server şuan hazır sayılır. Plot manage yok şuan için. FTB ile girip Unstable pakedini seçiyorsunuz ve edit mods diyip buildcraft i çıkartıyorsunuz sorunlu bu versionu. Hem temiz hem sade hemde makinayı yormayan bir pack oldu daha ekleriz sonra bişiler FTB ile mod eklemek herkes için kolay hem Şimdilik Modlar: Advanced Genetics Biomes O Plenty Blood Magic Compact Solars Industrial Craft 2 Iron Chests JABBA Mantle Painted Stone Tinker's Construct Tinker's Mechworks Twilight Forest Waila Zan's Minimap Hepsi FTB clienta hazır Unstable da birtek buildcrafti disable ediceksiniz. Online Haritamız: http://mc.paticik.org:8123/ Minecraft server adres : mc.paticik.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 bilale anlatır gibi anlatır mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 deniyorum ben geri dönüş yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Feedback time:) Editor birinci sorun verdiğin fakir ftb sorunlu çıktı unstable modunu indirdikten sonra oyunu launch edemedi konsolda kırmızı hatalar yazıyordu bir sürü çözemedim. Şu siteden indiriyorum ben ftb'leri sorunsuz açıldı. Site link Ondan sonra unstable modpackten buildcraftı iptal edip girmeme rağmen şu hatayı veriyo servera girişte: 2-3 kere denedim aynı hata. Porta da baktım 25565 açık gözüküyor pcde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 hmm o launcher eski ondan bi sorun olabilir... Fakirlere açmamışım şimdi açtım tekrar dene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 girdim ben oyundayım, gece gece elde bişey yok zombilerden kaçıyorum safdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 unstable isine girmem ben birdaha panpalar hatırlayınız ilk günleri. ftb den stable 1.6.4 pack ac sen direwolf20 yada magic farm 2 hatta magic farm 2 cokiyi olabilir bizim tayfa icin dw20ye kiyasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 valla magic olursa baya güzel olur gibime geliyor care grimnax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar