imamizer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Editor said: Editorun server vardı ver bilgileri ver girelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 benim server geldi la. sole kapsamlı bi modpack kurucam üstüne bi launcher toteryeli yapıcam haber edicem size. ama pati dısında oynıcak adamlar da olucak ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 olsun da ne zaman olacak bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 bugün acarım büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 bayramdan önce bi oynayıp hevesimizi alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 ama bi an önce açılsın ama. arkadaşla knight online'a girdik bak yokluktan o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Eski server duruyor açık halde :) Onun dışında Yeni server makinalı fabrikalı bişiler filan açılabilir tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Evet Server Hazır: FTB indirip İnfinity Mod Packiniseçip yükleyip onunla giriş yapıyoruz. Fakir Clientlar Karakterlerinizi çalmamasın diye Gerekli Dosya: http://patifile.com/sauth-1.7.2-0.1.2.jar Bunu indirdikten sonra FTB nin menüde Edit mod pack diyip Open Folder dedikten sonra o Klosörin içine atıyorsunuz Bukadar sonra Launch! Fakir FTB Download: http://patifile.com/FTBLauncher_64bit.zip 64bit http://patifile.com/FTBLauncher_32bit.zip 32bit Orginal: http://ftb.cursecdn.com/FTB2/launcher/FTB_Launcher.exe IP: paticix.com Harita: http://paticix.com:8123/ Çok güzel bence ben beğendim modlar filan Enjoy ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 chazla falan oynadığımız vanilla servere noldu 1.7.10a inmiş versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 oda duruyor ama makina istiyoz dediniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 he ayrı server oluyosa olsun arada vanilla takılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 geldiniz mi yine gaza :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Gaz verildi ve GAz Alındı en iyi şekilde :P Şimdilik Vanilla olanı açmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 ya grimin server iyi oluyor ya. çok moda boğma ama grim. azar azar ekle. kafam karışıyor. arkadaşımla başlıcam o da bilmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 performans sorunlarını filan bile halletmiştim 12gb ram ayırdım filan neyse Kapatiyimmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 eski serverı tekrar açsan daha iyi olurdu hazır mekan falan varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 ya grim off cumartesi bitti ya. editör annecim şöyle bi güzel linkler versene. nereden indiricez oyunu. anca launcher fln koymuşsun. oraya gireyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Linkler guzel gayet dediklerimi izlersen giriosun extra biside yapmiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 editör servera girdim. zıplamaya bastım uçamya başladı. sonra serverda uçmak yasak dedi oyundan attı. asdfghdgjdgj şu vanilla serverına nasıl bağlanıcaz onu bi anlatsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 kimse bi yerde oynamıyor. server yok. grim akşam açarım dedi ortalık da yok. editör server var gelin diyor bi garip server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 olm yayına daldım unuttum ben serveri. FTB INFINITY serveri kuruyorum ip fln icin bi öm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 la ben niye öm atıorum sen aç işte öm at asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Yav dandik serverda gidip ftb full modkurmaya calismayin emeginize yazik patlayacak item ve build sonrasi Imam nasi uctun noob ucmadin bence kayit filan ekraninda takilmisindir register ettinmi kendini? /register sifre sifre Ilkehitenler sifre yaratmali Birdahaki girislerde /login sifre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 ettim. bataklığa batıp sonra zıplamaya basınca uçmaya başlıyor karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Seni kumda ucuo sanmistir olur oyle seyler:) Batakliktan ziplayarak kacilmiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar