Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ayakkabi getirtmek?

uncla

Öne çıkan mesajlar

bildiğim kadarıyla sadece U.S.A içine veriyolar..
geçen sene t-mac 3 alcaktım alamadım..

ama mağazalarla irtibata geçersen getirtebilirler..Net sakat iş güven olmaz..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Sosyal ağlarda paylaş

tanınan bilinen bi siteden alırsan hiçbişeyde olmaz. mağazadan bile güvenli netten alışveriş.

biz şimdiye kadar 4 milyarın üzerinde alışveriş yaptık internetten 100 parçayı bulmuştur değişik sitelerden hiçbirinde en ufak bi sorunla karşılaşmadım.
hepsiburada.com
estore.com.tr
ideefixe.com
bascuda.com gib yerlerden aldık.tabi burlarda ayakkabı varmı onu bilemicem.[signature][hline]i love this game!
Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 13 Aralık 2004 18:11 tarihinde demiş ki:
netten ayakkabı getirtmeyi düşünüyorum aramızda getirten varmı?
benim kuşkularım varda sağlammıdır yani getirtsem kesin gelirmi?tavsiye edebileceğiniz bi site varmıdır?

ben ebay den ısmarladm gayet ii oluo sağlam oluo tek kötü olan numarasını tam olarak bilmen lazm ama o sorun olmaz nası bi ayakkabı getirtmek istiosn ? bu arada vergisi çok az gümrük vergisi ben 800bin gbi bşi wermiştim[signature][hline]Resistance is futile
Sosyal ağlarda paylaş

aman ha sakın ayakkabı getirme işine girmeyin derim ben artık.
19 Kasım dan bu yana 100$ üzerindeki her sipariş ithalata girdiği için ağır bi şekilde vergilendiriliyo.(yeni kanun çıkmış)

Örnek;285$ lık sipariş için 300mio tl.lik vergi ve komisyon lazım.

Eastbay.com dan vermiş olduğumuz muhtelif ayakkabı siparişlerini bu yüzden aynen geri yollamak zorunda kaldık.(kargo ücretide dötümüzde patlamak suretiynen.)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...