_KoRn_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 cLanca GobLin Partysindeyken Atross Partysindeyken Buda iLk Pk Kestiimde [Bu mesaj _KoRn_ tarafından 05 Aralık 2004 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Biraz Once Kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 vay be.. gençlik zamanı dimi _korn_ .. Hatıra bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Pk ? Orc kesmiş olmayasın.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: CraftedbyMalibu, 13 Aralık 2004 02:40 tarihinde demiş ki: Pk ? Orc kesmiş olmayasın. Allah ne göz vermiş. Nasıl gördün ya. Yaratık boylu boyunca yatıyo yerde. Bu sırada haklısın galiba yada bana öyle geliyo.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: CraftedbyMalibu, 13 Aralık 2004 02:40 tarihinde demiş ki: Pk ? Orc kesmiş olmayasın. Zuhu :D Charles perfect takılıyosun :-) Fatih sana extra bi zuhu veriyorum burdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Buzkirpisi, 13 Aralık 2004 10:35 tarihinde demiş ki: said: CraftedbyMalibu, 13 Aralık 2004 02:40 tarihinde demiş ki: Pk ? Orc kesmiş olmayasın. Zuhu :D Charles perfect takılıyosun :-) Fatih sana extra bi zuhu veriyorum burdan :D Eheheh.. Eyw... Şimdi bu zuhu ile ne yapabiliom? Int yükseliomu zuhu ile :p Acilen Int yükseltmem lazımda ;) Yoksa feci aptal bi büyücü olcam :)[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 arkadasın pk demesi yanlıs degil oyunda human lar orclar icin pk , orc larda humanlar icin pk tabirini kullanırlar. Pk nın ne demek oldugunu acıklamaya gerek yok heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Pk player killerdır. Sadece karşı ırkı kesmek pk lık değildir. Pk olmak bilek, yürek işidir (Vooooaaa :-P), pk olmak için tüm playerları kesmek gerekir (Bombaaaa :D-Sapıttım biraz tutorial dolayısıyla.Maruz görün :-P).[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Xigenon 1-->Human: Cesur [Lvl 3X] [Assassin] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar