Somon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Selam Fellas, Bu işlerden iyi anlayan varsa hem hobi olur, hemde yardımı dokunur bana. Giriş yapıyorum. NNkOMMWIqrnSVxEQmsUghogr3ZyhY5bx/34OHSDwRsY= Şu bir base64 ile şifrelenmiş kod bunun bunu base64 to hex yaparsak 34D90E30C588AAB9D25711109AC52086882BDD9CA16396F1FF7E0E1D20F046C6 Şöle güzel bir sha-256 veya haval-256 kodu alıyoruz ( muhtemelen sha-256 ) Şimdi herşey çok güzel ama olay şurada patlak veriyor, bu benim sitedeki üyeligimin şifresinin, şifrelenmiş hali. şifrem 1234kaan yani teknik olarak yukarıdaki hashin 1234kaan passworduna denk gelmesi gerekiyor ama değil. Demek ki başka işler uygulanmış bunda, ilk aklıma gelen salted/user vs oldu ama mümkün değil. Ya Mysql>Sha-256>Md5>Sha1>Sha-256>Base64 gibi birşey yapıldı ki, bunu bulmam çok zor gerçi zor degil hashten çıkacak pass elimde ufak bir piton uygulaması geliştirelebilir ama eğer salt vs kullanıldıysa başka bir tablo-kolondan o zaman patlarım. Varsa fikriniz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ecdh384 koymustum kardes basa ve sonra tekrar dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Üniversitelerimizde yok ki emayti ayarında siber kiriptografi analayzing sistıms for this summer end of the world two man save the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 salt value? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Hash üzerine hash çakma ya etkisizdi, ya da hash'in gücünü azaltıyodu diye hatırlıyorum, dolayısıyla bence de salt vardır orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 benim şifreleme ve kriptoloji ile ilgili şöyle bir fikrim var. bir ağaç belirleyin bir sürü yaprağı olan. her yaprağın damar dizilimleri farklı ya. algoritmanız günlük taranan yaprağa göre değişsin. böylece elinde o günkü yaprağın geometrik yapısına sahip olmayan kimse o şifreyi decode edemez. şifreleme tabanınızı yaprağın damarlarının geometrik yapısına göre oturtun. artık yazılımdan anlamıyorum orası size kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ağaç bitince de başka ağaca geçersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ebRDmAfLuvQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 niye öyle diyorsun olm. http://www.bilgiguvenligi.gov.tr/gizlilik/pretty-good-privacy-pgp-sifreleme.html işin tarihçesini araştırdım ben. halen bilinen en etkili yöntemler bağımsız anahtarlar kullanılarak yapılanlar işte. tamam ifade şeklim barzo olabilir ama fikir olabilmesi mümkün bir şey. geçmişte yapılmış, halen de kullanılan bir şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Muhtemelen saltedhash sha256 veritabanindan o sifreye ait bütün kolonlari sifre.kolon(salt) olarak bulmayi denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Somon said: Muhtemelen saltedhash sha256 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 chrome o kadar alakasi yok ki dediginin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 buldum bunun algoritmasını bu arada MD5 SALT SHA256 base64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar