Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anlayarak Hızlı Okuma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
katılım şartı ne ki git parayı ver üye ol össyi kazan :)[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ
ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ
KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI
ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI
Mesaj tarihi:
kobe snn gittigin yer izmirin neresinde?bi de bu kurslar ne kdr suruyor kesın bı tarıhı var mı yada sadece $u gunler $u saatte oluyor hedesi?[signature][hline]SlayerTr
Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Mesaj tarihi:
sabah akşam öğlem hafta sonu hafta içi izmir alsancak hilton.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
Mesaj tarihi:
said:
-Kobe-, 14 Aralık 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
1 hafta 5 kitap bitirdim.

okudugun kitaplar genelde kaç sayfa?
1 haftada 5 kitap cok fasla 1 ayda 2 veya en fasla 3 kitap oku birasda gözlerini düşün bak bana 100 ü a$kın kitap okudum kediyi köpek görüyom gözler bozuldu[signature][hline]
Pyramos - Cristiano telefonu versene bi bakçam
Cristiano - olmaz git ellerini yıka öyle gel pisletme telefonu,saçlarınıda yıka ya tuşların arasına kıl kaçarsa nolcak gitti telefon

Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!!

Pyramos
MSN = [email protected]
ICQ = 282440074
Mesaj tarihi:
taktiği ni yazdım yukarda şimdi nasıl göstercem göz kaslarını geliştirmek için hareketler orda çalışmalar yapılıor .[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
Mesaj tarihi:
kobe bi soru sordum?[signature][hline]
Cristiano - olmaz git ellerini yıka öyle gel pisletme telefonu,saçlarınıda yıka ya tuşların arasına kıl kaçarsa nolcak gitti telefon

Pyramos
MSN = [email protected]
ICQ = 282440074
Mesaj tarihi:
gözlerine yazık 1 haftada 5 kitap okuma 1 ayda 2-3 kitap oku [ 300 sayfa yeter ] yoksa benim gibi olursun.bende dinlemedim okudum simdi noldu kediyi köpek görür oldum :([signature][hline]

Pyramos
MSN = [email protected]
ICQ = 282440074
Mesaj tarihi:
seanslara saatlare göre fiyatta artış gösterebilir ama hafatada 2 seans yeterlidir.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
Mesaj tarihi:
said:
Pyramos, 14 Aralık 2004 21:59 tarihinde demiş ki:
gözlerine yazık 1 haftada 5 kitap okuma 1 ayda 2-3 kitap oku [ 300 sayfa yeter ] yoksa benim gibi olursun.bende dinlemedim okudum simdi noldu kediyi köpek görür oldum :(

işte anlamıosun hiç bişi olmaz bi sayfaya baktığında her tarafı görürsün ama okuyamazsın net değildir bu kursun faydalarından biride o net olmayan yerler netleşiyor yani bi bakışta okuyabilirsin,haftada 5 kitapda bu kursu alanlar için az bi rakam gerçekten ben yeni bitirdiğim için böle..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
Mesaj tarihi:
said:
BombaciMulayim, 14 Aralık 2004 22:02 tarihinde demiş ki:
seninki nasıldı ?

2 seans yeri geldikçe konular ağırlaşıyor 3 seans aldığımda oldu ama nadir yani 2 seans iyi.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
Mesaj tarihi:
evet neden almıyasınki sonuçta aynı şey yani anlamıosunuz bi bakışta bütün sayfayı kafanızda hemen kurup okuyup anlarsınız.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
Mesaj tarihi:
iyide kobe ben sayfaya baktıgımda herşey net gözüküyor :] bende hızlı okuyarak alayabiliyorum yani :][signature][hline]

Pyramos
MSN = [email protected]
ICQ = 282440074
Mesaj tarihi:
amaç net gorupte her kelımeyı okumak değil, belli bir noktaya bakıp - 3 veya 4 kelımenın grulebıldıgı ortak yer- atlama yaparak okuma ya da baştan aşağı bir bakış ile sayfayı bitirmek.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
ben zaten bunu öss'de soru çözmek felan için aldım kursu,kitap içinde baya faydalı oldu.

@pyramos tamam senin ders almana gerek yok doğa üstü yeteneksin..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
Mesaj tarihi:
said:
-Kobe-, 14 Aralık 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
ben zaten bunu öss'de soru çözmek felan için aldım kursu,kitap içinde baya faydalı oldu.

@pyramos tamam senin ders almana gerek yok doğa üstü yeteneksin..

iyide ben daha önceden gittim demek istemi$tim yani sen yanlı$ anladın.[signature][hline]

Pyramos
MSN = [email protected]
ICQ = 282440074
Mesaj tarihi:
ya öle kolay değil tabi sonuçta burda bi alışkanlık var sürekli olarak siz yavaş okuyorsuunuz alışık değilsiniz bünye zorlanıyor beceremiyenler oluyor becerenler oluyor zor bi eğitim,ama çok yararlı.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
Mesaj tarihi:
bisim dersanede semineri var bu aralar bibakalım nassıl bişimiş bu hıslı okuma[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ekim 2004 18:45 tarihinde demiş ki:
Küçük bir japon balığım vardı eskiden, süper c++ kodlardı.
Mesaj tarihi:
başkan kennedy dakikada 2000 kelime okuyordu.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
  • Yeni Oluştur...