Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anlayarak Hızlı Okuma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi bu okuma sanatını tanıtmaya okula gelmişlerdi geçen sene..Benimde çok dikkatimi çekti..Ve kurslara başladım 2 ay kurslara gittim..geçen ay bitti kurslar ve inanılmaz faydasını gördüm.Bi örnek..türkçe sorularına ben bunu örenmeden önce 40 dakka ayrıodum..ve bunu öğrendikten sonra 15 dakkada bitiriorum bütün hepsini gerçekten inanılmaz bişi..kitap okumayı hiç sevmiyen ben artık haftada bi kitap okur hale geldim..Çok yararlı bişi sizin oralarda böle kurslar varsa mutlak gidin özellikle össye gircekler..Ben bu sene girecem umudum daha çok arttı bunu öğrenince :)[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ
ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ
KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI
ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI
Mesaj tarihi:
Bende kitap okurum çok da öss deki yazılar genelde bayıyodu beni. Baktım çok uzun , bende nasılsa katsayısı az diye salladım 3-5 tane . 40 net falan yaparken 13 yanlış geldi öss de hehe olsun gelsin bi şey olmadı sonuçta[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları
--**--
SATILIK FENDER SQUIER

--**--
Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi
Mesaj tarihi:
valla çok yararlı bişi düşün artık bi soruyu 10 dakkada yaparken 1 dakkaya indirebilirsin..çok süper ya[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
Mesaj tarihi:
Hızlı okuma teknikleri gayet basit bir olaydır,
çapraz okuma
sütun okuma
anahtar kelime gibi onlarca taktiği nerede kullanacağını bilen biri (ben) 250 sayfalık bir kitabı 2-3 saatde okuyabilir.

öss türkçe bölümünde 20dakikadan fazla harcamaz.

ömrü boyunca zorlanmaz..

hızlı okuma dersleri verilir..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Mesaj tarihi:
bende ilk bakışta öle demiştim..Adamlar kursta ev ödevi verio çeşitli hareketlerle göz kasları gelişio,gözün görüdüğü mesafe kar sayısı felan artıo ..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
Mesaj tarihi:
şeref bana süperlik dersleri verirmisin rica etsem? versen kaça verirsin? süper bi insan parayla ders verir mi? verirse ne kadar süper olabilir?[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki?
ben seninle gülmüşüm..
Mesaj tarihi:
bilmiorum vardır mutlaka baya popüler olmaya başladı öğrenciler adına özellikle,izmir,ist,ankarada vardır.diğer illeri bilmorum onlardada vardır.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
Mesaj tarihi:
hilton otelinde izmir alsancak.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
Mesaj tarihi:
dakkkada 600 700 kelimeden fazla okuyorum.İzmirde Hilton 'da kayıtlar yapılıo,En sıon ucuzlamış artmış olabilir 30 40 milyon civarı.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
Mesaj tarihi:
Bizede okulda 1 hafta gostermislerdi bunu
boyle gozlerinle duvarin bi kosesinden diger kosesine bakiyosun cok seri bi sekilde boylece goz kaslarin gelisiomus felan
Feci sekilde bas agritir benden soylemesi
Mesaj tarihi:
said:
-Kobe-, 14 Aralık 2004 21:07 tarihinde demiş ki:
dakkkada 600 700 kelimeden fazla okuyorum.İzmirde Hilton 'da kayıtlar yapılıo,En sıon ucuzlamış artmış olabilir 30 40 milyon civarı.

saniyede 100 kelime ediyor?
abartmıyosan ve okuduklarını anlıyorsan baya yararlı bişeydir :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Mesaj tarihi:
Olay kitap okuma değil.anlayarak kitap okuma.

Ben eskiden cok sewermişim kitap okumayı.60 dan fasla kitap okumuslugum war :] halanada okuyorum 100 ü geçmi$tir ama bu aralar okul yazılı paticik derken okuyamas oldum[signature][hline]Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!!

Pyramos
MSN = [email protected]
ICQ = 282440074
Mesaj tarihi:
said:
saniyede 100 kelime ediyor?
abartmıyosan ve okuduklarını anlıyorsan baya yararlı bişeydir

bölmede sorun var galiba 10 kelime ediyo[signature][hline]Tell me what did I do wrong To make you stay away so long
Mesaj tarihi:
abartmıyorum gerçekten,bakın şimdi siz güzünüzle baya bir yer görüyorsunuz.Ama sadece ön tarafı net diğerlerini gözünüzle seçemiyorsunuz.İşte bu eğitimle baktığınızda bi bakışta hepsini okuyorsunuz ve görme hazneneiz gelişiyor,gözünüzle gördüğünüz her nokta çok netleşiyor.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
Mesaj tarihi:
said:
Nyrio, 14 Aralık 2004 19:59 tarihinde demiş ki:
izmirde alsancakta hilton ismerkesi business centerda war
bide karsiyakada biyerde warmis arkadas soyledi, ben suan gidiyorum we acaip faydasini goruom :)

kayıttı katılım $artları fln hakkında bilgi verir msn?[signature][hline]SlayerTr
Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Mesaj tarihi:
bende kitabı var ileri seviyelerinde dakikada çapraz ve sarmal okuma teknikleri ile 3000 kelimeye kadar cıkılabiliyor.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
  • Yeni Oluştur...