Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablo Kalabılığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi evde heryerden kablo çıkıyo. Ev 51. bölge gibi oldu anasını satıyım. Siz bu kablo karmaşasından kurtulmak için ne yapıyorsunuz. Ya da ne yapmamaı önerirsiniz?[signature][hline]hayda bre...
Mesaj tarihi:
said:
McFrenzy, 13 Aralık 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Duvarlardan dolandır şu plastik tutuculardan çak bi kaç tane. Rahat oluyo öyle gözükmüyo da...

Ama bazen taşımam gerekiyor bazı şeyleri. Çoğu sabit değil yani yeri.. Onu bende düşündümde sabit kalacaksa mantıklı..

said:
Ra_d, 13 Aralık 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
51. bölge kablo yığınımıymış?

hmm ben hiç görmedimde, demekki o kadar abarttıkları kadar yokmuş. hepsi hepsi kablo dimi yani?

Ben gittim gördüm. Geçen sene all-star'lar üstüne çalışmada bulunmuştum..[signature][hline]hayda bre...
Mesaj tarihi:
Mümkün olduğu kadar, duvarların etrafından dolandır. O plastik zamazingolarla tuttur. 12li falan uzatma kabloları al.
Benim odamdaki elektrikle çalışan 16 alet, tek bir fişe bağlı, ben bile organize olmuşsam ve odada görünen tek kablo bile yoksa sen de yapabilirsin.
Ben gerçi kesin elektrik kontağından çıkan bir yangında öleceğim ama... hayırlısı.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Mesaj tarihi:
chemical a sooleyin... bi kablo toplama icadı yapıversin iki dakkada ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 13 Aralık 2004 23:27 tarihinde demiş ki:
ne yapmamaı önerirsiniz?

badana+boya[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 14 Aralık 2004 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Nedanko
Benim kablolar duvarları izleyerek odanın dört yanını dönüyor, o yüzden sabitlemedim. Bir de yedekte 3lü uzatma kablosu var, bir şey uzatmak gerekirse onu uzatıyoruz.
Şöyle düşün. Şimdi bir tane fiş var normal koydukları.

Ben ona dörtlü, kare şeklinde uzatma kablosu bağladım. Buna da iki tane uzatma kablosu taktım, biri 8li, odanın bir ucuna yatağın arkasından dolanarak gidiyor, bilgisayar ve o tip ekipmana elektrik için.
Diğer kablo ise odanın ters tarafını dönenip, masa lambası ve çalışma masası üzerinde duran şeylere güç vermeye yarıyor. Ki bunlar sadece masa lambası ve şarj aleti cep tel için. Bir de yedek uzatma kablosu var, o da masanın yanında hazırda duruyor, lazımsa takıp kullanıyorum.

Tek sorun ADSLye geçince modem fazladan bir fiş gerektirdi, 8li uzatma bir eksik kaldı. Sanırım bugün yarın gidip 12li falan bulursam ondan alacağım Bauhaustan.

Daha da ölmedim, en az 5 senedir böyle yaşıyorum. Yangın mangın çıkmadı.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Mesaj tarihi:
Nedanko kardeş,
valla ben de bekliyorum ne zaman sigorta atar, yanar ölürüm diye. 5 senedir bir şey olmadı. İşin kötüsü, evin fazladan faz mıdır bilmemnedir, elektrik bağlantısı yok, yani fiş eklemek mümkün değilmiş.
İşin kötüsü, bazen kompresör ve bilgisayarı birarada kullanıyorum maket yaparken, ışıklar şöyle bir oynuyor ama daha patlama çatlama yangın olmadı.
Ha bir de 15 lt yangın söndürücüm var :) (Aman korkma, odada tinerle alkolle boya yapıyorum, kazara bir şey tutuşursa diye benimki).[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Mesaj tarihi:
deli_haci övünüyo "ne güsel" kabloları kaldırdım ortadan" diye ama masanın altına bişey düşürünce görüyoruz ne kadar düzenli olduğunu:)
kurtulun kablolardan en güzeli:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem
beleş 3.5 ed.e
  • Yeni Oluştur...