Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 6. Hafta | Gençlerbirliği - Fenerbahçe | 29.09.2013 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bazen hakemler öyle sert gelişe verebiliyor kart, hiç unutmuyorum bizde de bilica öyle hayvan gibi taç çizgisinin orda birine kaymıştı adamın yakınından bile geçmediği halde hakem sarı vermişti. garip işler bence de sarı falan değildi drogbanın müdahalesi.
Mesaj tarihi:
burakın gol atmasıyla bizim patlamamız arasındaki bağlantıyı kuramadım pek zira sow ve emenike de gol kaçırmamaya başlarsa 25-0 lık falan galibiyetler almaya başlıcaz gibi gözüküyor fener maçlarını izlemediğinizden haberiniz olmuyor galiba pek...
Mesaj tarihi:
Liebe said:

bazen hakemler öyle sert gelişe verebiliyor kart, hiç unutmuyorum bizde de bilica öyle hayvan gibi taç çizgisinin orda birine kaymıştı adamın yakınından bile geçmediği halde hakem sarı vermişti. garip işler bence de sarı falan değildi drogbanın müdahalesi.

yok ya sarı olan değil. ilk yarı bi atağı kesmişti faul diye drogba göğsüne aldığında ama adama dokunmamıştı sdlkfmgsd
Mesaj tarihi:
Gaboo said:

ha 25-0 ha 1-0 ha 2-0 sonuç 3 puan, farkı anlamadım ben? burak gol atsa gs 3 puan alacak 1 veya 0 yerine ??????

aeuhauh çok zorlama olm sen yakma devreleri

diyo ya burak atmaya başlıcakmış gs her maçı kazancakmış, biz de patlayacakmışız sonraki haftalarda.. bizim maçlarda sow, emenike webo neler neler kaçırıyor haberi yok biz ona rağmen gol atıyoruz en önemlisi gol yemiyoruz mal gibi, rakibin bir sürü topu direkten dönmüyor falan. kapiş?
Mesaj tarihi:
Liebe said:

interperez said:

http://www.youtube.com/watch?v=OYsK2wg6HdI#t=202

TOP ELE ÇARPTI DİYO BOROŞ ŞOMŞOK.

OMO TOP OLO ÇORPTO.

ohahaha tam işte buydu son mesajımda bahsettiğim. bir de PONOLTO diye götünü yırtan arkadaşların bu maçtaki mesajlarından örnekler bulursak şahane ötesi.

Dk. 3:22 ye gidin bu arada

tiplere bak ya
Mesaj tarihi:
Liebe said:

Gaboo said:

ha 25-0 ha 1-0 ha 2-0 sonuç 3 puan, farkı anlamadım ben? burak gol atsa gs 3 puan alacak 1 veya 0 yerine ??????

diyo ya burak atmaya başlıcakmış gs her maçı kazancakmış, biz de patlayacakmışız sonraki haftalarda.. bizim maçlarda sow, emenike webo neler neler kaçırıyor haberi yok biz ona rağmen gol atıyoruz en önemlisi gol yemiyoruz mal gibi, rakibin bir sürü topu direkten dönmüyor falan. kapiş?

neyini zorliyim karde$ söylediğimi anlamak için az iq lazım, burak atarsa galatasaray kazanır, 3 puan alır, fener 1-0 yense de 25-0 yense de 3 puan alacak. kapito?
Mesaj tarihi:
Gaboo said:

Liebe said:

Gaboo said:

neyini zorliyim karde$ söylediğimi anlamak için az iq lazım, burak atarsa galatasaray kazanır, 3 puan alır, fener 1-0 yense de 25-0 yense de 3 puan alacak. kapito?

Olm espri mi yapıyon adam sizin kayıpları burakın kaçırdıklarına saymış, ben de sow ve emenike daha beterlerini kaçırıyor olay o değil diyorum. Daha da anlamazsan bi türkçe hocası eşliğinde deneriz ahuha
Mesaj tarihi:
Liebe said:

Çok severim refenas yapmayı. Doya doya ağlayamadılar diye nasıl dolmuş kıyamam of =(

öne sürdügün saçma argumani sonuna kadar savunman, yeni arguman çikaramaman, smiley koyman, karsi tarafa acima örnegi göstermen
tartısmaya veya oturup konusmaya muktedir olan biri degilsin
yav he he dedigimi düsün bir sonraki mesajina
Mesaj tarihi:
karaktersiz said:

Liebe said:

Çok severim refenas yapmayı. Doya doya ağlayamadılar diye nasıl dolmuş kıyamam of =(

öne sürdügün saçma argumani sonuna kadar savunman, yeni arguman çikaramaman, smiley koyman, karsi tarafa acima örnegi göstermen
tartısmaya veya oturup konusmaya muktedir olan biri degilsin
yav he he dedigimi düsün bir sonraki mesajina

İlk yazdığın "tiplere bak" mesajın zaten müthiş argümanlar sunuyor boğulduk burda argümandan. Çıldırın canım çıldırın devam.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

burakın gol atmasıyla bizim patlamamız arasındaki bağlantıyı kuramadım pek zira sow ve emenike de gol kaçırmamaya başlarsa 25-0 lık falan galibiyetler almaya başlıcaz gibi gözüküyor fener maçlarını izlemediğinizden haberiniz olmuyor galiba pek...

burak o gollerin bir ikisini atsaydi suanda puan farki olmiycakti ve sizde "sampiyonus biss yhaa" diyemeyecektiniz kapis?
  • Yeni Oluştur...