Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran kartı/anakart/son teknoloji kasa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar, starcraft turnuvalarında kazandığım, kullanılmamış bilgisayar parçaları var elimde ilgilenenler burdan yazabilir veya [email protected] adresine mail atabilir.

* Kasa olarak: http://www.bimeks.com.tr/urun/123128/hp-pavilion-hpe-h9-1100et-phoenix.aspx

*Ekran kartı: Asus Gforce Gtx 650 Direct CU

*Anakart ise GIGABYTE h61ma-d3v satıyorum.

İstanbul içi elden ticaret tercihimdir, kargo ücretini ödemeniz şartıyla internet üzerinden de ödeme alabilirim.

Starcraft camiası beni tanır, oynayan arkadaşlardan da bilgi alabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Yalnız teşhir ürünü kasa da bir problem çıkacağını zannetmiyorum.En azından içindeki parçalarda bir sıkınt yoktur.En fazla kozmetik olarak ufak tefek sorunları vardır.

Birde şu yorum çoh iyimiş :

said:
Yorum : Anıl 15.05.2012

1 kişi beğendi

3 boyutlumu ekran kartı ?
Mesaj tarihi:
Parliamert said:

navyamphs said:

Hocam o attığın teşhir ürünü olacak o kadar.

hocam teşhir ürünü dediğimiz bilgisayarlar meraklı ergenlerin "la la la, bah gamarası da var" diyip, ekranı parmakladıkları bişi. sıfır ürün ile aynı garanti+400 lira+10 taksit tercih edilir.

Deathblade said:

Görmeyeli iyice mezarcı kaynamış burası sdf.

aynı ürüne 400 lira fazla vermeye mezarcılık deel de gerzeklik deniyo seko wannabe kardeşim benim :)
Mesaj tarihi:
Haklısın, ben de hiç sıkıntı yaşamadım teşhir ürünleriyle ama yani küçük de olsa bir risk, ha garantisi falan vardır o zaman hiç önemli değil. Benim o mesajı atmamdaki sebep diğer arkadaşın o linkteki bilgisayarı sıfırı o parayaymış gibi yollaması.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Fiyatları güncelledim, açılış mesajının nasıl editlendiğini öğrenebilirsem orayı da editlerim.

Kasa 2500TL

Ekran kartı 210TL

anakart 120 TL
Mesaj tarihi:
mufduu said:

Fiyatları güncelledim, açılış mesajının nasıl editlendiğini öğrenebilirsem orayı da editlerim.

üzerinden belli bi süre geçtikten sonra editleyemezsin başlığı da eski mesajları da
Mesaj tarihi:
Baltalamak için değil ama işlemci dışındaki parçaların markası belli değil, büyük olasılıkla mümkün olan en ucuz markalardandır, hazır kasa almak akıllı işi değildir, hele buna bimekste 4200tl verenlere allah akıl fikir
  • Yeni Oluştur...