mufduu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Merhaba arkadaşlar, starcraft turnuvalarında kazandığım, kullanılmamış bilgisayar parçaları var elimde ilgilenenler burdan yazabilir veya [email protected] adresine mail atabilir. * Kasa olarak: http://www.bimeks.com.tr/urun/123128/hp-pavilion-hpe-h9-1100et-phoenix.aspx *Ekran kartı: Asus Gforce Gtx 650 Direct CU *Anakart ise GIGABYTE h61ma-d3v satıyorum. İstanbul içi elden ticaret tercihimdir, kargo ücretini ödemeniz şartıyla internet üzerinden de ödeme alabilirim. Starcraft camiası beni tanır, oynayan arkadaşlardan da bilgi alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 adam son mesajında ICQ numarasını vermiş iletişim için, vay be sdf mufduu said: huun eğer istanbul anadolu ykasında oturuosan ben gelir elden aalabilirim icq numaramı veriom ordan görüşürüz 204306847 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 O kasaya bülbül öte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Hayır yani şimdi bişey diyecem: 3000 liralık kasa satıp kargo parasını adama mı kitliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 içi dolu ama kasanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 adettendir abi o kargoyu alıcı öder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Anakart iyi mi anlayan söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 150 liralık anakart, pek bir şey bekleme iyice baktım da dandik bile denebilir salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Kasa iyi galiba. Ne kadara satıyo kasayı? Abi detay ya, dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 kasa iyi 1 karton malbuş çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mufduu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Kasa 2900TL Ekran kartı 230TL anakart 140 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 hiçbiri de son teknoloji degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 O kasanın içindekiler öttürür direk ama parasını haketmiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 aynı kasa 2550 lira- 10 taksit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 navyamphs said: aynı kasa 2550 lira- 10 taksit Hocam o attığın teşhir ürünü olacak o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Görmeyeli iyice mezarcı kaynamış burası sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Yalnız teşhir ürünü kasa da bir problem çıkacağını zannetmiyorum.En azından içindeki parçalarda bir sıkınt yoktur.En fazla kozmetik olarak ufak tefek sorunları vardır. Birde şu yorum çoh iyimiş : said: Yorum : Anıl 15.05.2012 1 kişi beğendi 3 boyutlumu ekran kartı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Parliamert said: navyamphs said: aynı kasa 2550 lira- 10 taksit Hocam o attığın teşhir ürünü olacak o kadar. hocam teşhir ürünü dediğimiz bilgisayarlar meraklı ergenlerin "la la la, bah gamarası da var" diyip, ekranı parmakladıkları bişi. sıfır ürün ile aynı garanti+400 lira+10 taksit tercih edilir. Deathblade said: Görmeyeli iyice mezarcı kaynamış burası sdf. aynı ürüne 400 lira fazla vermeye mezarcılık deel de gerzeklik deniyo seko wannabe kardeşim benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Haklısın, ben de hiç sıkıntı yaşamadım teşhir ürünleriyle ama yani küçük de olsa bir risk, ha garantisi falan vardır o zaman hiç önemli değil. Benim o mesajı atmamdaki sebep diğer arkadaşın o linkteki bilgisayarı sıfırı o parayaymış gibi yollaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mufduu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Fiyatları güncelledim, açılış mesajının nasıl editlendiğini öğrenebilirsem orayı da editlerim. Kasa 2500TL Ekran kartı 210TL anakart 120 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 abi kasa süper. gerçi ben alsam psu ve kasayı değiştirebilirim. en azından psu ama süper fiyat. kredi mi çeksem ne yapsam hazır bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 mufduu said: Fiyatları güncelledim, açılış mesajının nasıl editlendiğini öğrenebilirsem orayı da editlerim. üzerinden belli bi süre geçtikten sonra editleyemezsin başlığı da eski mesajları da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 gercek son teknoloji bu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Kasaya 2000TL nakit veririm. İlgilenirseniz ozel mesajdan numaranizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Baltalamak için değil ama işlemci dışındaki parçaların markası belli değil, büyük olasılıkla mümkün olan en ucuz markalardandır, hazır kasa almak akıllı işi değildir, hele buna bimekste 4200tl verenlere allah akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar