Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Kullandığım kasa hakkında nasıl bilgi edinebilirim ? Yani upgradelere uyumlumu değil mi , yeni donanıma uyumlumu diye .. şu anda 512 sd ram , p celeron 1100 ve 120 gb hdd kullanıyorum , yani bunları takabildiğim bir kasa yeni donanıma uyumlu olur mu ? Teşekkür ederim[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Zaten kasalar qenel olarak 3 e ayrılııyor AT,ATX, P4ATX Atx kasalarda p4 atx'e çevriliyor bir iki metal takınca..(ben böyle hatırlıyorum ama..)[signature][hline]Ya yaratık senin yüzüne ne olmu$ böle töbe estafurullah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 komple çelik kasa mı :D. şaka bi yana kasayla alakalı bir şey değil upgrade. anakart markanı yazman lazım. Ancak büyük ihtimalle upgrade edemezsin. komple bilgisayarı sat ve yenisi almanı tavsiye ederim. yok para vermem dersen kesin değişmesi gereken parçalar anakart işlemci ve ramler.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 pentium4 power supply olmalı.. cpu için özel geliyor elektrik kablosu..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Zaten anakart , işlemci ve ramleri değiştirecem ama kasayı da değiştirmek gerekir mi acaba diye şeettim , atx oluyo galiba benim ki[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 gerçi bi daha okudum da heralde yazdığım cevapları sormak istemişin. Biraz daha açıklayıcı olman lazım.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 heh şimdi oldu. kasa altı üstü bi teneke yığını öenmli olan güç kaynağı. ona dikkat et. en az gerçek 300W olan bir power supply alman lazım. Tabi bu kullandığın donanıma göre artabilir.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 İşte kasa hariç herşeyi değiştirmek istiyodum , atx kasa benimkisi bi kaç sene önce almıştım (4 galiba) uyum sağlarmı[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Kasa mı anakart mı? Anakart ise modelini, eğer var ve kurulu ise anakart programlarından değil ise makinan açıldığında bios info ekranında öğrenip netten araştırabilirsin. Anakartın nedir, verdiğin bilgilere göre net birşey söyleyemem ama kullanabileceğin işlemci skalasında, AGP geriliminde ve en son RAM'de sorun yaşaman olası. Buna sorun değil de uygun donanım bulamayabilite gibi aptal ve Türkçe'yi katleden bir kelime kullanalım. :) Edit: Oeahh cevap verinceye kadar konu almış başını gitmiş. ATX kullanıyorsun çok sorun yaşamazsın. Powersupply olayında ise yukarıdaki UPS ve PSU ile ilgili topikte rahan'ın verdiği bir site var oradan hesap yapabilirsin. [signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 14 Aralık 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Iı power supply fiyatları nedir , veya benimki kaç watt gücündedir nasıl öğrenebilirim ? Anakartı yenileyecem Ge-Ta ama işte kasaya uyum sağlayacakmı diye telaş ettim[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 bilgisayarda takılı olcak tüm donanımı yazarsan daha sağlıklı bi bilgi alabilirsin. 30 35 $ iyi marka bir supply. Bence değer bilgisayarı koruyor hiç olmazsa voltaj gitti geldi gibi korkuların olmaz.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Ya alacağım donanıma parayı ucu ucuna yetiştirdim de.. Abit VT7 (PT800,L,SATA) Anakart Kingston 2x512 MB DDR400 Ram ASUS 128MB A9200SE-TD (Radeon 9200SE) Ekran Kartı P4 2400 (Prescott,533MHz,1MB) BOX İşlemci[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 real 300 yeter. kasayı al götür bi yere taksınlar kasanı değiştimrne gerekyok markası FSP ya da aopen olsun.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Sağol teşekkür ederim[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar