Bathory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 eveeeettt.. bu grup hakkında ne dü$ünüyorsunuz? gelse gider misiniz? bilet fiyatı konusunda en çok ne kadar verebilirsiniz? seveni,tapanı,canlı görmek isteyen kimler var burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Ben çok seviorum kesinlikle.. 50-60 veririm yani efsane bi grup çünkü paradise lost! :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ya ıslemek ısterım tabııde mekan ve uzaklık falam onemlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 lost albümüyle tanııdm ve çok sevdim açıkçası... ilginç gelmişti bana soundları..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Gothic albümüyle sevdiğim birkaç gruba ilham kaynağı olduğu için oldukça severim.Gelsin giderim ama son zamanlarda bozdular.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar