vimpir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Arkadaşlar LoreMaster için kasıyorum bu questi yapabilen var mı. Beceremiyorum ne kadar hızlı olsamda :( Swabbing Duty OHA 1 gold verince quest bitiyormuş MAL gibi uğraşıyorum. Belki başkasına faydası olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 hehe 1 dakkalık bir topic olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Malım ama o kadar değil hemen çözdüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 alla alla bu questi 3 kere falan yaptım hiç dediğin kadar zorlanmadım yahu? hatta hiç zorlanmadım desem yeridir. şey değil mi bu korsanlardan birisi oluyorsun güverteyi temizletiyorlar. fazla durursa güverte çürüyor falan? hatta sonraki görevinde inek kesiyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 2 kere loremaster kastım bu q i hiç yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar