Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.homeaway.co.uk Hakkında

CapN

Öne çıkan mesajlar

Şimdi kiralık bır ev buldum. Ev tam ıstedıgım gıbı sahıbıde Ingıltere'de yaşayan bır abla. Fıyatta herşeyde anlaştık ama www.homeaway.co.uk sitesi aracılıgı ıle yapmak ıstıyor herseyı ınternette bıraz arastırdım worldwide baya saglam duruyor site ama yinede biraz kıllandım ev cok ucuz ve cok guzel.

Daha once bu sekılde calısmıs bırı varmı birde paticiğe sorayım dedım

Sımdıden tesekkurler
Sosyal ağlarda paylaş

Sımdı arkadastan sole bır maıl geldı eger gormek ıstıyosanız , homeaway.co.uk de bır account acılıcak ben sozlesmeyı ımzalıcam homeaway den de yetkılı ımzalıcak sıze gonderıcez sozlesmeyı. Sız sozlesmeyı ımzaladıktan sonra depozıt ve kırayı yatırınca homeaway accountna ben sıze 48 saat ıcınde anahtarı gonderıcem.

Daha sonra sız evı begenmezsenız anahtarı gerı gonderıceksınız bende paranızı. Eger begenırsenızde devam edıcez aynı sekılde.

Acayıp kıllandım sımdı ne gıbı bır sahtekarlık olabılır onu dusunuyorum devamlı. Ev gercekten guzel ve fıyat uygun aslında bu kıllandırıyor benı.

Yasal olarak bır yaptırımım olaabılırmı acaba yurtdısındakı bır sıteye ve sozlesmeye

Sonucta resımden goruyoruz evı ve baska bır evde cıkabılır alakasız baya kafam karısık yanı
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Olayı cözdum

Once evın adresıne gıttım evı tespıt ettım zaten kıllanmıstım ole bır ev var ama resımlerdekı gıbı degıl..

Oda tatmın etmedı homeaway e bır maıl attım durumu anlatan. Bugun gerı donus yaptılar.

Maıllestıgım hesap onlarda dolandırıcı olarak tespıt edılmıs. Gereklı bılgılendırmeyı yaptılar saolsunlar dırekten donduk :)
Sosyal ağlarda paylaş

Adamların Turkıye ofısı yok zaten.. Bıldıgım kadarı ıle Turkıye'de ofisi yoksa dava açamıyorsun. Sallıyoda olabılırım.

Karsı taraf evet bır ev kıralıyor belkı anahtar yolluyor ama resımdekı evmı =)

Sonucta mevzu cozuldu ıcım rahatladı evlılık arıfesınde gol yemeden atlattık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...