CapN Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Şimdi kiralık bır ev buldum. Ev tam ıstedıgım gıbı sahıbıde Ingıltere'de yaşayan bır abla. Fıyatta herşeyde anlaştık ama www.homeaway.co.uk sitesi aracılıgı ıle yapmak ıstıyor herseyı ınternette bıraz arastırdım worldwide baya saglam duruyor site ama yinede biraz kıllandım ev cok ucuz ve cok guzel. Daha once bu sekılde calısmıs bırı varmı birde paticiğe sorayım dedım Sımdıden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Sımdı arkadastan sole bır maıl geldı eger gormek ıstıyosanız , homeaway.co.uk de bır account acılıcak ben sozlesmeyı ımzalıcam homeaway den de yetkılı ımzalıcak sıze gonderıcez sozlesmeyı. Sız sozlesmeyı ımzaladıktan sonra depozıt ve kırayı yatırınca homeaway accountna ben sıze 48 saat ıcınde anahtarı gonderıcem. Daha sonra sız evı begenmezsenız anahtarı gerı gonderıceksınız bende paranızı. Eger begenırsenızde devam edıcez aynı sekılde. Acayıp kıllandım sımdı ne gıbı bır sahtekarlık olabılır onu dusunuyorum devamlı. Ev gercekten guzel ve fıyat uygun aslında bu kıllandırıyor benı. Yasal olarak bır yaptırımım olaabılırmı acaba yurtdısındakı bır sıteye ve sozlesmeye Sonucta resımden goruyoruz evı ve baska bır evde cıkabılır alakasız baya kafam karısık yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 türkiyeden ingiltereye mi gidiyorsun? neden oraya gidince ev kiralamıyorsun? görürsün hem evide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 gidipte bulman en güzeli bence nerede ev ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Ev Istanbul'da =) Sahibi İngiltere'de yaşıyor ve İngiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ev buradaysa boşver abi ev mi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Ev nerede kac kurus? Adrese gidip baktin mi? Kadin mantikli hareket ediyor bu arada. Bizim cakal emlakcilara yedirmiyor evini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 istanbulda bi tane tanıdığı yokmuymuş onunla hallet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Olayı cözdum Once evın adresıne gıttım evı tespıt ettım zaten kıllanmıstım ole bır ev var ama resımlerdekı gıbı degıl.. Oda tatmın etmedı homeaway e bır maıl attım durumu anlatan. Bugun gerı donus yaptılar. Maıllestıgım hesap onlarda dolandırıcı olarak tespıt edılmıs. Gereklı bılgılendırmeyı yaptılar saolsunlar dırekten donduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Araci varken nasil dolandiriyo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Adamların Turkıye ofısı yok zaten.. Bıldıgım kadarı ıle Turkıye'de ofisi yoksa dava açamıyorsun. Sallıyoda olabılırım. Karsı taraf evet bır ev kıralıyor belkı anahtar yolluyor ama resımdekı evmı =) Sonucta mevzu cozuldu ıcım rahatladı evlılık arıfesınde gol yemeden atlattık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 good boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 iyide ben bişeyi anlamadım adamlar aylık 1.5k € para istiyorlar Bumu uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 2000tl tum fatural ıcınde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar