Granis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mikado yanlis anlamissin paladinin kaçtigi falan yok.Orda arkadasin demek istedigi paladin daha dayanikli ama birisini yendigin zaman bile adam kaçarsa durduramiyosun.Mesela bi hunter ile savasiyosun hp si çok az kaldi diyelim yeniyosun,adam bi basliyo kaçmaya durdurucak biseyin yok paladin oynuyosan.Onu demek istemis arkadas,dogruda soylemis.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 gerek kaçma konusunda gerekse yakalama konusunda bi rouge iyi galiba? Başka sprint tarzı bir özelliği olan class varmı ? Birde mage karakter ile oynarken dikkatimi çektide ; Büyüyü cast etmeye başlıyorum target a target bi hayli uzaklaşıyor ama yinede büyüyü atıyor. Normal bişeymidir bu ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Hunter ile Druid de yakalama ve kaçma konusunda iyi bide.Druid entangle atip kaçabilir yada hayvana donusup kaçabilir.Hunterda yakalama konusunda ve kaçma konusunda iyi.travel form a geçip kaçabilir ve bazi ozellikleri var hatirlamiyorum onlarlada yakalayabiliyo.Paladinde warhorse var skill olarak binek yaratiyosun kendine.Ama skill oldugundan belki combatta kullaniliyordur.Bazilari demislerdi combattayken binek çagiramiyosunuz diye.Ama paladininki normal binek degil summon skill oldugu için combatta kullanilabilir.Ama genede nereye kadar kovalicaksin....karsinda druid yada hunter varsa yakalayamiyosun,gerçi mage i de yakalayamazsin.Poly atar kaçar yani :) sende kalirsin orda...[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Hunter, shaman ve rogue'lar hızlarını arttırabiliyorlar. Rogue 15 sn liğine oyunun en hızlı charı olurken hunter ve shaman(ghost wolf haliyle) sürekli hızlı koşabilme yeteneğine sahipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Öhm spirit wolf %40 hızlı koşuyorsun yani 140 km ile , üzerinede speed potion içiyorsun 140+70=210 km ile koşuyor shaman abiler 15 snliğine :) Tek rakibim türk hava yolları derim valla[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Hunter ve Shaman dakiler Instant Cast mi yoksa Cast time ı mı var? Instant Cast değilse koyarsın tekmeyi ehehe.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 talentle 1 sn ye düşürüyorsun spirit wolfun ama ben vermeyecem 8 talente maloluyor bana çünkü. Onun yerine NS ye gidicem restorationda ve elementalin dibine vurucam[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Hunter ve dalamarın dediği gibi eğer talentlarına gidersen shaman hızını instant artırabiliyor. Dalamar potion'ı katma işin içine tüm alchemist'lerde aynı özellik oluyor o shaman'a özgü bir durum değil kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Kaçan paladin kaybetmeye mahkumdur zaten. Paladin kaçmaz sonuna kadar savaşır ölür veya öldürür eğer bir paladin kaçıyorsa bu onun karakterden anlamadığını gösterir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar