Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fear spelli olan class lara karşı pvp

HaploNexus

Öne çıkan mesajlar

said:
Deadmarine, 09 Aralık 2004 18:53 tarihinde demiş ki:
www.bsplayer.org dan indirdim ama birşey fark etmedi bahsettiğin codec ile ilgili bir yazı göremedim. Unknown file format diye uyarı geliyor ve yine winamp'te olduğu gibi sadece müzik çalıyor.

[Bu mesaj Deadmarine tarafından 09 Aralık 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]

VLC Media player !!!!![signature][hline]When hell is full,
the dead will walk the earth.
www.rotten.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rinen, 09 Aralık 2004 18:15 tarihinde demiş ki:
said:
OffChu, 09 Aralık 2004 14:40 tarihinde demiş ki:
http://files.guildvsguild.info/media/wow/warlock26_paladin31.avi

bu video için hangi codec lazım? bende açmadı sadece müzik var.

Video Codec..: 3ivx

[Bu mesaj OffChu tarafından 09 Aralık 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 09 Aralık 2004 17:39 tarihinde demiş ki:
Rogue için kick süfer bir olay. Fear'ın büyü süresi nedir? Yeterince bvaktimiz oluyormu kick için.

ya kick'in suresi yetmiyosa zaten gouge var, 4 saniye geciriyo, vanish var, buyuyu atamiyo.. bu sure icinde kick cooldown bitmis oluyo. guzel yani, bu hareketlerin cogu zaten bizim combolarimizda olan seyler. yani normal dovusurken de skill'leri kullandigin icin rahat dovusuyosun.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar warlock a karsi Warrioirlar gayette fear yemiyorlar. Nasil yapildigina gelince.
1. Charge
2. Shield bash
(Shield bash ile 6 saniye buyu yapamiyorlar ama cooldown'u 12 saniye) Maksat o kalan 6 saniyede buyu yaptirmamak warlock'a.
3. Sonra 12 saniye bittigi an bir daha sheild bash
4. Sonra artik ne kullaniyorsaniz, heroic olur...
Genel hatlari ile boyle. Hizli bir blade ve guzel bir shield...

Not: Belki 1 fear yersiniz de o da arada kacar yani olur o kadar....[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Sosyal ağlarda paylaş

shield kullanan warrior'lar büyücülere karşı süper. tank için daha da süper. ama dmg oranı 2-handed warrior'lara göre çok düşük kalıyor.

artı olarak bir sürü shield özelliği var ama shield bash dışında göze çarpan çok iyi bir şey göremedim. arms dalında epey iyi şeyler var ama.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

dot nedir cikaramadim?

fear atinca adam kacmaya basladigi icin ard arda buyu cakamiyorsun anca bir iki tane atabiliyorsun
yaradanasina kosan adamin pesinden kac tane sallayabilirsinki buyu stun olsa nese...[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

DOT: Damage over time
Bazı vuruşlar ve büyüler uzun süre içerisinde yüksek damage verirler. Mesela 10sn içerisinde 500 dmg gibi. Eğer warlock dot büyüsü kullansaydı birçok kez fear yiyen paladin'in bu süre içerisinde canı da zamanla azalırdı ve dolayısıyla heallerinin etkiside azalırdı ve bence yatardı. Ama warlock manasını shadow büyüsü için harcadı ve paladinde bu arada kendine heal attı.
Sosyal ağlarda paylaş

Paladinler ölmez dostum hele arada 5 level fark olduğunda çok komik geliyor warlockun fearle paladini öldürme ihtimali. Üstünde vasatın çok altında ekipman ve yöneten tamamen çaylak olmasına rağman sırf gidip vurarak başkada hiçbirşey yapmayarak bile alabilir o warlolcu arada 5 level fark var yani kafadan büylerin yarınsın resist oldugunu farzedin siz .
Hem paladinleri birebirde aynı levelde öldürmek çok kastırıcı bir iştir pvp yapanlar bilir yani bariz bir dayanıklılık ve immunity söz konusu . Pek çok class paladin gördüğünde iki kere düşünür , eğer 2 pala parti yapmış dolaşıyorsa hiç düşünmez direk kaçar yani ...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben su an 20 shamanimla bir kere bir warlockla pvp olayina girdim onda da warlock lvl 20 ydi (sansa bak). Shaman olarak pek zorlanmadim warlock u oldurmekte cunku shamanin heal'i var. Ama heali olmayan classlar naapar bilmem artik. bizim fight in ozeti sole gecti.

1) Warlock beni gordu direk fear cast etmeye basladi
2) ben earth shock la 2 interrupt ettim ve iki saniye cast edemedi
3) Warlock panik oldu cast edemeyince o arada ben bi iki-uc swing koydum amcama bi de fire torem caktim.
4) fear cast ben bakkala
5) fear in etkisi gectiginde yaklasik %50 hpye inmistim
6) bi heal buyusu back t o %100 hp.
7) #1 e git #7 ye kadar tekrar et.

Bu arada bi tahe mana pot kullanmak zorunda kaldim.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Dalamar, adam warlock'un yanına yanaşınca zaten fear yiyor item sadece daha az dmg yemesini veya daha fazla health'i olmasını sağlar. Birde unutma paladin 5 lvl daha yüksek. Warrior'un dibine ışınlanma(adı her neyse) ve yüksek dmg verebilme özelliklerinden dolayı warlock'un işi çok zor olabilir ama warrior fear yerse paladin gibi healing özelliğinin olmamasından dolayı işler değişebilir de.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca warrior ın talent tree den açılan immune to fear ı var. Ayrıca charge combatta kullanılmıyo ama ona benzer bisi olması lazımdı ilerliyen lvl larda sadece farklı olarak rage kazandırmıyo ve stun ı 3 sn ye.

[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW

[Bu mesaj OmeN tarafından 10 Aralık 2004 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 09 Aralık 2004 19:49 tarihinde demiş ki:
shield kullanan warrior'lar büyücülere karşı süper. tank için daha da süper. ama dmg oranı 2-handed warrior'lara göre çok düşük kalıyor.

artı olarak bir sürü shield özelliği var ama shield bash dışında göze çarpan çok iyi bir şey göremedim. arms dalında epey iyi şeyler var ama.

silahini degistirebilirsin savas sirasinda?[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

rogue vs warlock :

vanish
cheap shot (4sn stun)
sinister strike
kidney shot (3sn stun)
thistle tea
2 x sinister strike
cold blood
eviscerate

henüz adam stundan çikmadi(vurma yada fear atma şansı olmadı ) tahmini 2k+ dmg yedi

ping 400- iken yapilabiliyor tabi , ( bu 1v1 icin , raid yada gank değil)
ayrica oyuna fear gibi unbalanced bi skill koyanın allah belasını versin
onu bu şekilde kullanan ezik insanlarada allah akıl fikir versin

warlock geldi bugün bir tane lvl 43 , 2 kişi spotta mob bekliyoruz ikimizde full hp lvllar 43 bizimde
adam bastı feari caktı dotu motu yapıştırdı o ip gibi büyüyü falan bi bok anlamadan ben yattım zaten
sonrada öbür elemana aynı şekilde
sonrada gülüyor
sana insan diyenin .....
Sosyal ağlarda paylaş

Baaluo

Güzel komboları yazmışsın ama zaten PVP ye başladığında adamla aranda mesafe oluyor. Sen ol mesafeyi katedene kadar fear i çakıyor adam.

Pek bir zor fear a karşı savaşmak. Warrior da charge i nasıl kullanıyor anlmadım. Duel başladığında charge yapamadığına göre o da aradaki mesafeyi kapatana kadar fear i yer gibi geldi.

Belki Hunter ların bir şansı olabilir. Pet i direk Warlock un tepesine salar. Kendi ilk fear i yesede daha sonrasında dmg verme şansı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...