Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Telefon tutmuş ios 7 yi indirmiş wifi açıkken şarja takınca sanırım. Bunu kapatmanın ayarı yok mu yahu? Ben 7 ye geçmek istemiyorum ama şimdi boş yere yer kaplıyor indirilen dosya. (software auto update fln kapalı zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Güncelle demezsen indirmemesi lazım ya alla alla ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 bu bir işaret olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 kath said: Güncelle demezsen indirmemesi lazım ya alla alla ilginç this birisimi basti senden habersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 steve jobs basmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 k'maaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Ayni kaderi paylasiyouz. öpe öpe kaplayacak o yeri sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 abi oto indirio artık adi alet. eşimin telefon da indirememişti niye diye delirdim delirdim sonra anladım! 800mb boş alanı var ama update için 2.8gb lazımmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar