Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Hearthstone içeren Battlenet Accountu

sQu

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Hex ve Duel of Champions oynadığım için Hearthstone oynamaya zaman bulamıyorum, oyunu da beğenmedim zaten. Accountta ayrıca WoW (MoP yok), War3 ve Starcraft 2 mevcut. Account için 250tl istiyorum. Hearthstone için 10 adet arena giriş satın aldım, yani 19$ oyun çıktığında hesabınıza geri gelecek.

Hearthstonu sadece beta süresince oynamak isterseniz accountu kiralayabilirim. Açılış olarak 150tl, accountu satamaz yada bu fiyatı verecek biri çıkmazsa 100tl ye düşerim ama bir hafta fiyatlarda indirim yok ^^
Sosyal ağlarda paylaş

50-100tl ye key satan varsa ben ciddi alıcıyım yazsın buraya. Alıp satarım çok açık.

accountta 20$ hearthstone'a gelecek zaten, 150tl ye key bulursan üstüne atlamanızı tavsiye ederim çünkü artık beta key dağıtılmıyor. Accounttaki diğer oyunlar hakkında yorum yapmayacağım, betadan beri wow oynadığım orjinal accountum.
Sosyal ağlarda paylaş

1 hafta öncenin konusunu buraya yazıp hala satılık key olduğunu mu zannediyorsunuz ?

Edit: Dworgian bi de komik olmuş biraz, açtığım başlığa gelip bişeyler yazıyorsun ben de cevap verince yorum yapmana gerek yok diyorsun :) senin yorum yapmana gerek var, benimkine yok anladım sen de haklısın
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

yorum yapmana gerek yok sana olurunu söyledik keyfin bilir alan da olabilir ne ala. ama içindeki diğer oyunların değersiz şurada değeri olan sattığın tek ürün bir süre sonra beleşe açılacak olan hs betası. ona da 250 diyorsun işte.

sQu said:

1 hafta öncenin konusunu buraya yazıp hala satılık key olduğunu mu zannediyorsunuz ?

Edit: Dworgian bi de komik olmuş biraz, açtığım başlığa gelip bişeyler yazıyorsun ben de cevap verince yorum yapmana gerek yok diyorsun :) senin yorum yapmana gerek var, benimkine yok anladım sen de haklısın

her ne kadar fahiş fiyat olduğunu düşünsem de, adam haklı beyler :D sen eleştir adam geri cevap verince "niye cevap veriyorsun".

ha ama fiyat konusunda da insanlar haklı. kiralama bedeli 150, satış 250. yuhannes yani :D sc2 15-20 dolar desek, wow'a 20 falan desek, hs'ye 20 dolar yatırmış, 60 dolar eder. 100 lira hearthstone beta key desek, en en fazla ederi 220 lira olur ki, bu oyunların hiçbiri yoksa geçerli. Zaten sc2 artık ilgili olan herkeste vardır, keza wow da vardır. kaldı ki hearthstone'a para yatırmış olmak istemeyebilir herkes vs vs.
Sosyal ağlarda paylaş

sQu said:

50-100tl ye key satan varsa ben ciddi alıcıyım yazsın buraya. Alıp satarım çok açık.

accountta 20$ hearthstone'a gelecek zaten, 150tl ye key bulursan üstüne atlamanızı tavsiye ederim çünkü artık beta key dağıtılmıyor. Accounttaki diğer oyunlar hakkında yorum yapmayacağım, betadan beri wow oynadığım orjinal accountum.

şu lafa idi yorum yapmana gerek yok durumu. yapmamışsın ben de gerek yok zaten demişim. "bana cevap verme dememişim" ki zaten saçma olurdu toptan cevap verme demem. lol.

hey hey

edit: cümle anlamsız geldi düzenledim azıcık
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...