sQu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Selamlar, Hex ve Duel of Champions oynadığım için Hearthstone oynamaya zaman bulamıyorum, oyunu da beğenmedim zaten. Accountta ayrıca WoW (MoP yok), War3 ve Starcraft 2 mevcut. Account için 250tl istiyorum. Hearthstone için 10 adet arena giriş satın aldım, yani 19$ oyun çıktığında hesabınıza geri gelecek. Hearthstonu sadece beta süresince oynamak isterseniz accountu kiralayabilirim. Açılış olarak 150tl, accountu satamaz yada bu fiyatı verecek biri çıkmazsa 100tl ye düşerim ama bir hafta fiyatlarda indirim yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 iner o fiyatlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mezarcılar pusuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 yok da, hs beta keyler 100 e 50ye gidio, wow desen pandariasız 30 40a gidio, sc2 de o civar artık, arkadaş 250 istio. ki burada o oyunu oynayacak kişinin çoktan sc2 si wow u vs si vardır zaten. edit; keyler 50 100 e giderken kiralamaya 150 istio misal lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Dworgian said: ki burada o oyunu oynayacak kişinin çoktan sc2 si wow u vs si vardır zaten. Can alıcı nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 50-100tl ye key satan varsa ben ciddi alıcıyım yazsın buraya. Alıp satarım çok açık. accountta 20$ hearthstone'a gelecek zaten, 150tl ye key bulursan üstüne atlamanızı tavsiye ederim çünkü artık beta key dağıtılmıyor. Accounttaki diğer oyunlar hakkında yorum yapmayacağım, betadan beri wow oynadığım orjinal accountum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 yorum yapmana gerek yok sana olurunu söyledik keyfin bilir alan da olabilir ne ala. ama içindeki diğer oyunların değersiz şurada değeri olan sattığın tek ürün bir süre sonra beleşe açılacak olan hs betası. ona da 250 diyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Al bu da 100 tl ye hs beta key başlığı al sat madem http://forum.paticik.com/read.php?27,7192821 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 50-100 e kesin aliciyim demissin o keyi alcan artik gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 bence de asdklsşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 1 hafta öncenin konusunu buraya yazıp hala satılık key olduğunu mu zannediyorsunuz ? Edit: Dworgian bi de komik olmuş biraz, açtığım başlığa gelip bişeyler yazıyorsun ben de cevap verince yorum yapmana gerek yok diyorsun :) senin yorum yapmana gerek var, benimkine yok anladım sen de haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Dworgian said: yorum yapmana gerek yok sana olurunu söyledik keyfin bilir alan da olabilir ne ala. ama içindeki diğer oyunların değersiz şurada değeri olan sattığın tek ürün bir süre sonra beleşe açılacak olan hs betası. ona da 250 diyorsun işte. sQu said: 1 hafta öncenin konusunu buraya yazıp hala satılık key olduğunu mu zannediyorsunuz ? Edit: Dworgian bi de komik olmuş biraz, açtığım başlığa gelip bişeyler yazıyorsun ben de cevap verince yorum yapmana gerek yok diyorsun :) senin yorum yapmana gerek var, benimkine yok anladım sen de haklısın her ne kadar fahiş fiyat olduğunu düşünsem de, adam haklı beyler :D sen eleştir adam geri cevap verince "niye cevap veriyorsun". ha ama fiyat konusunda da insanlar haklı. kiralama bedeli 150, satış 250. yuhannes yani :D sc2 15-20 dolar desek, wow'a 20 falan desek, hs'ye 20 dolar yatırmış, 60 dolar eder. 100 lira hearthstone beta key desek, en en fazla ederi 220 lira olur ki, bu oyunların hiçbiri yoksa geçerli. Zaten sc2 artık ilgili olan herkeste vardır, keza wow da vardır. kaldı ki hearthstone'a para yatırmış olmak istemeyebilir herkes vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?27,7192821 Nekro said: key var arkadasta 100 tl fiyat. isteyen varsa pm Hadi yine iyisin 100 e alcakmış senin keyi Nekro koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 sQu said: 50-100tl ye key satan varsa ben ciddi alıcıyım yazsın buraya. Alıp satarım çok açık. accountta 20$ hearthstone'a gelecek zaten, 150tl ye key bulursan üstüne atlamanızı tavsiye ederim çünkü artık beta key dağıtılmıyor. Accounttaki diğer oyunlar hakkında yorum yapmayacağım, betadan beri wow oynadığım orjinal accountum. şu lafa idi yorum yapmana gerek yok durumu. yapmamışsın ben de gerek yok zaten demişim. "bana cevap verme dememişim" ki zaten saçma olurdu toptan cevap verme demem. lol. hey hey edit: cümle anlamsız geldi düzenledim azıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 sQu said: 1 hafta öncenin konusunu buraya yazıp hala satılık key olduğunu mu zannediyorsunuz ? bunu bilmiyoruz. zira topic de satıldı ibaresi yok. müneccim de değiliz. sadece sen "100 e key mi var" dedin. ben de "varmış bak" dedim. bu da ayrı bir nokta tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Hadi önceki mesajımda "eski konu uplama bana sanki 100 e satan varmış gibi" demiştin ya; Bak bak http://forum.paticik.com/read.php?27,7226656 http://forum.paticik.com/read.php?27,7224354 hadi bunları da alır senin el bence. Ama demek ki 100 tl ye satan HALA varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Kiralama pahali be. Altin bu kadar dusukken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 lol. GERGE said: Adamlar bos hesabi satiyor 100TL'ye, ben burada icinde 50 booster acilmis hesabi 100TL'ye satamiyorum. Toplam 110 TL filan verdim hesaba, bir 7-pack, iki 15-pack aldim. 3-4 tane de wipe'dan sonra booster actim. Yok mu alan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar