Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Dorsia, 14 Aralık 2004 16:37 tarihinde demiş ki: In Turkey, everyone is a millionaire. Million:( Billion :( Trillion:( Zillion:( Komik gelecek ama benim tanıdığım pek çok yabancı ingilizcede "billion" ve kendi dillerinde "trillion" ne demek bilmiyorlar.[signature][hline]i'm a real sucker when i play soccer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Penthesilea, 14 Aralık 2004 16:44 tarihinde demiş ki: AB ye geçiş sürecinde (AB nin bize geçmesi de olası tabi) kolaylık sağlayacak bir durum. AB'ye geçiş süresi?!sizce bööle bi süreç başladı mı?bizi hiç bi zaman almayacaklar o birliğe zaten son üyelerle berabr bazı ülkelerinde(ör:fransa) işsizlik %12lere kadar çıktı ki zaten 2008e kdr olan planlarında biz resmi olarak yokuz..neden umutlanıoruz boşuna?[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Kendercik, 14 Aralık 2004 16:54 tarihinde demiş ki: said: Dorsia, 14 Aralık 2004 16:37 tarihinde demiş ki: In Turkey, everyone is a millionaire. Million:( Billion :( Trillion:( Zillion:( Komik gelecek ama benim tanıdığım pek çok yabancı ingilizcede "billion" ve kendi dillerinde "trillion" ne demek bilmiyorlar. doğrudur , paradan başka neyde kullanıyoruz ki biz bilyonu yada trilyonu???[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 dolar 600.000 civarı oldugunda da rekor yine bizdeydi tazelemişiz :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Katrilyondan sonra ne geliyo bilen varmı? edik : hımm buldum. "kentilyon"muş.[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın. Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. [Bu mesaj nedanko tarafından 14 Aralık 2004 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 1 katrilyondan fazla çek yapamazsınız diye mesaj çıkıor :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 http://www.psdigit.com/f-tallbig.html Burada var ingilizce sayılar. Epeyce ilginç tabii bu kadar çok sayıyı isimlendirmeleri. Türkçelerini de çok eskiden bir gazetede görmüştüm ama hiç hatırlamıyorum. Sadece "sekstrilyon" diye bişey vardı, onu da ismi garip geldiği için hatırlıyorum zaten.[signature][hline]i'm a real sucker when i play soccer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 BENCE İYİ OLUCAK YA NEDIR O 10 YUZBIN 0 /caps açık sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 iyi en azından 0lar gitti ama türk lirası yine değersiz olucak onlara göre ne deiştiii?[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 1doalr=1.4 lira olucak bu mu iyi yoksa 1.400.000 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar