Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lira..

Lancelion

Öne çıkan mesajlar

said:
Dorsia, 14 Aralık 2004 16:37 tarihinde demiş ki:
In Turkey, everyone is a millionaire.
Million:(
Billion :(
Trillion:(
Zillion:(

Komik gelecek ama benim tanıdığım pek çok yabancı ingilizcede "billion" ve kendi dillerinde "trillion" ne demek bilmiyorlar.[signature][hline]i'm a real sucker
when i play soccer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 14 Aralık 2004 16:44 tarihinde demiş ki:
AB ye geçiş sürecinde (AB nin bize geçmesi de olası tabi) kolaylık sağlayacak bir durum.
AB'ye geçiş süresi?!sizce bööle bi süreç başladı mı?bizi hiç bi zaman almayacaklar o birliğe zaten son üyelerle berabr bazı ülkelerinde(ör:fransa) işsizlik %12lere kadar çıktı ki zaten 2008e kdr olan planlarında biz resmi olarak yokuz..neden umutlanıoruz boşuna?[signature][hline]welcome to the machine
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 14 Aralık 2004 16:54 tarihinde demiş ki:
said:
Dorsia, 14 Aralık 2004 16:37 tarihinde demiş ki:
In Turkey, everyone is a millionaire.
Million:(
Billion :(
Trillion:(
Zillion:(

Komik gelecek ama benim tanıdığım pek çok yabancı ingilizcede "billion" ve kendi dillerinde "trillion" ne demek bilmiyorlar.

doğrudur , paradan başka neyde kullanıyoruz ki biz bilyonu yada trilyonu???[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Sosyal ağlarda paylaş

Katrilyondan sonra ne geliyo bilen varmı?
edik : hımm buldum. "kentilyon"muş.[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın.
Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.

[Bu mesaj nedanko tarafından 14 Aralık 2004 17:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.psdigit.com/f-tallbig.html
Burada var ingilizce sayılar. Epeyce ilginç tabii bu kadar çok sayıyı isimlendirmeleri. Türkçelerini de çok eskiden bir gazetede görmüştüm ama hiç hatırlamıyorum. Sadece "sekstrilyon" diye bişey vardı, onu da ismi garip geldiği için hatırlıyorum zaten.[signature][hline]i'm a real sucker
when i play soccer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...