Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lira..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Dorsia, 14 Aralık 2004 16:37 tarihinde demiş ki:
In Turkey, everyone is a millionaire.
Million:(
Billion :(
Trillion:(
Zillion:(

Komik gelecek ama benim tanıdığım pek çok yabancı ingilizcede "billion" ve kendi dillerinde "trillion" ne demek bilmiyorlar.[signature][hline]i'm a real sucker
when i play soccer
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 14 Aralık 2004 16:44 tarihinde demiş ki:
AB ye geçiş sürecinde (AB nin bize geçmesi de olası tabi) kolaylık sağlayacak bir durum.
AB'ye geçiş süresi?!sizce bööle bi süreç başladı mı?bizi hiç bi zaman almayacaklar o birliğe zaten son üyelerle berabr bazı ülkelerinde(ör:fransa) işsizlik %12lere kadar çıktı ki zaten 2008e kdr olan planlarında biz resmi olarak yokuz..neden umutlanıoruz boşuna?[signature][hline]welcome to the machine
Mesaj tarihi:
said:
Kendercik, 14 Aralık 2004 16:54 tarihinde demiş ki:
said:
Dorsia, 14 Aralık 2004 16:37 tarihinde demiş ki:
In Turkey, everyone is a millionaire.
Million:(
Billion :(
Trillion:(
Zillion:(

Komik gelecek ama benim tanıdığım pek çok yabancı ingilizcede "billion" ve kendi dillerinde "trillion" ne demek bilmiyorlar.

doğrudur , paradan başka neyde kullanıyoruz ki biz bilyonu yada trilyonu???[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Mesaj tarihi:
dolar 600.000 civarı oldugunda da rekor yine bizdeydi
tazelemişiz :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır.
Mesaj tarihi:
Katrilyondan sonra ne geliyo bilen varmı?
edik : hımm buldum. "kentilyon"muş.[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın.
Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.

[Bu mesaj nedanko tarafından 14 Aralık 2004 17:07 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...