Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cem uzan (serbest bırakıldı)

Raskor

Öne çıkan mesajlar

avrupa insan hakları mahkemesine dava açmış adam, gerçi yolda görsem suratına tükürürüm (nah yaparsın diyo içimden bi ses) ama umarım davayı kazanır, çünkü bu beyinsize yapılanlar bayağı bir hukuk dışıydı.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !

[Bu mesaj Rahan tarafından 14 Aralık 2004 04:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben boyle hukugu...

adam milleti soyup sogana ceviriyo. sonra gidip baskalarina yukluyo sucu. insanlar bunu farketmeyip gidip kuzu gibi oy veriyolar. uzerine bi de insan haklari mahkemesi ve suclu bulunma... ne yyani ben bu herife bi de para mi vericem?!!?! yazik diyorum arkadasim yazik.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

diger soyanlarada aynı uygulamayı yapsınlar o zaman adaletten bahsedelim

tabii oraya ellerini sürecek cesaretleri olmadıgından cem uzana yüklendiler

heh birde ciddi ciddi bakın hükümetimiz soyguncularla ugraşıyor diye düşünenler var yazık

ps: cem uzandan nefret ederim yanlış anlaşılmasın.
adaletse herkese adalet yok öyle sırf kendilerine rakip oldugu için üzerine saldırmak[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
inceldigi yerden kopsun
cem uzan la başlasın
ipin ucuna gelen yansın
cem uzanda bunlara kızıp başkalarının yaptıklarını ortaya döksün
belgelesin
ben yandım onlarda yansın desin
hem bari bir nebze itibar kazanır
hemde diğer soyanları koruyanlar cem uzanı yargılarken duydukları hazzı azcık başları agrıyarak sürdürürler :)

kazanan tr olur ne mutlu..[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
Sosyal ağlarda paylaş

cemuzana KAFAM GİRSİN[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 14 Aralık 2004 07:18 tarihinde demiş ki:
diger soyanlarada aynı uygulamayı yapsınlar o zaman adaletten bahsedelim

tabii oraya ellerini sürecek cesaretleri olmadıgından cem uzana yüklendiler

heh birde ciddi ciddi bakın hükümetimiz soyguncularla ugraşıyor diye düşünenler var yazık

ps: cem uzandan nefret ederim yanlış anlaşılmasın.
adaletse herkese adalet yok öyle sırf kendilerine rakip oldugu için üzerine saldırmak

+1

Hiç sevmiyorum o adamı ama neden sadece onada başkalarına bu kadar yüklenilmiyor.Bumu adelet yani cık cık cık cık..[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

popeye adalet herkese uygulanırsa güzel tamam hoşta. herkese uygulanmasını bekleyene kadar suç işlediği bilinen kişileri bi kenarda serbest şekilde bekletmek mi lazım?

"cem sen suçlusun ama seninle aynı suçu işleyenleri bekliyoruz biz seni arıycaz daha sonra" bu mudur adalet?

birde millet sevinmiş coşmuş pop +1 falan :D

suçlu olduğunu bildiğin kişyi alıcaksın cezasını en ağır şekilde vericeksin. 2. yide çekiceksin 3-5 gidicek. ondan sonra diğerleri yerse yapar.

bu gibi düşünenler yüzünden hala kapkaççılar sokakta rahat rahat çalıyor. İBRET alıcakları bi arkadaşları yok çünkü. "ohh çalarım sonrada dolaşırım canım sıkılır tekrar çalarım"... alın size istediğiniz adalet
---
ayrıca "bu mudur adalet" derken yanlış bir cümle kuruyoruz. kanunda suç olduğu belirtilmiş şeylerden ceza verilmiyorsa adalete laf edilmesi gerekli. bu konu hakında "adalet adil değil" derseniz "cem uzan hırsız değildir" demekle aynı şeye gelir.

[Bu mesaj tunch tarafından 14 Aralık 2004 14:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mesajımda cem uzan suç işledi ama herkese eşit davranılması açısından cezası bekletilsindiye bir cümle var mı? yada o anlama gelen ?

cem uzana yapılan saldırının nedeni belli
açık açık söylenmesede bunu anlamak zor degil
anlayıpta sırf karşı tarafla gereksiz yere tartışma yaratmak için, hayır ispatla bıdı bıdı diyen olursada takılsın kafasına göre cevap vermekle ugraşılıcak biri olmadıgını gösterir benim açımdan[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

illa siyasi olduğunu düşünüyorsan bende kemal dervişin " bizim zamanımızda yapmaya kalkıştık ama 3lü koalisondan o güç çıkmadı. hükümeti kuluyorum" dediğini söylerim. ayrıca öyle veya böyle büyük bi vurgun ortaya çıkarıldı insanların daha sonraki yıllarda kandırılmasının önüne geçildi diye değilde sadece siyasi rakibine karşı yapılmış bişey olduğunu savunuyorsunki. ortada suç olmasa SONUNA kadar seninle aynı düşünürüm. "aha korktu hazır hükümette onda mecliste onda bak sen şu şerefsize". ama ortada bi suç varken komik olmayalım madem suçlu cezasını çekmeli. böyle bi serbest bi değil devletin imajı zedeleniyor ve deminde söylediğim "İBRETé olma durumu ortadan kalkıyor[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap

[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

tunch, isin ironik tarafi hirsizlik yapti diye cem uzan la ugrasan siyasi rakiplerinin (yapmadi demiyorum) hakkindaki iddialar da ortada, dokulmazliklari da var, bi de yolsuzlukla mucadele konusunda kendilerini pazarliyolar ..

bu adalet mi ?

yoksa adamin evine baskin yapip yaninda getirdigin silahi orda bulmus gibi gostermek de kolay ..[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
Sosyal ağlarda paylaş

yukardaki kemal derviş konuşmasını bi dinle istersen. sanki cem uzan bu devlete çok yararlı olmuşta.. hay allahım. bu millet hakaten iyi şeylere layık değil. siz cem uzana oy verin hem belki avrupyaı falanda soyar refaha erişiriz. bu konunun konuşlulucağı bi ortam sanırdım burayı ama değilmiş maalesef. daha iyilerini bulursanız çalmaya soymaya izin veren onları getirin başınıza. sinir oldum vallaha. bi gün evinizden biri bişey çalarsa polise "bu senin rakibin ondan bunu yakaladın" dersiniz siz.[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap

[email protected]

[Bu mesaj tunch tarafından 14 Aralık 2004 14:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...