Raskor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 merhaba arkadaslar saat 01:54 dakikasında cem uzan serbest bırakılmıstır Oylar genç partiye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 hehe şişli adliyesi bisim evin arkasında.. kornalar cümbüşler 30-40 kamera ;) yeni dağıldı[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Off bu adamın karısı varya, Türkiyenin en güzel women'i diyim size. Stone stone daha ne diyim.. edit: dahaiyi duruo[signature][hline]hayda bre... [Bu mesaj nedanko tarafından 14 Aralık 2004 02:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 yapma baba yaa seviye düşürmeyelim..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 evet yine adamın reklamlarını görmeye başlayacağız demek ki :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 avrupa insan hakları mahkemesine dava açmış adam, gerçi yolda görsem suratına tükürürüm (nah yaparsın diyo içimden bi ses) ama umarım davayı kazanır, çünkü bu beyinsize yapılanlar bayağı bir hukuk dışıydı.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 14 Aralık 2004 04:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ben boyle hukugu... adam milleti soyup sogana ceviriyo. sonra gidip baskalarina yukluyo sucu. insanlar bunu farketmeyip gidip kuzu gibi oy veriyolar. uzerine bi de insan haklari mahkemesi ve suclu bulunma... ne yyani ben bu herife bi de para mi vericem?!!?! yazik diyorum arkadasim yazik.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 diger soyanlarada aynı uygulamayı yapsınlar o zaman adaletten bahsedelim tabii oraya ellerini sürecek cesaretleri olmadıgından cem uzana yüklendiler heh birde ciddi ciddi bakın hükümetimiz soyguncularla ugraşıyor diye düşünenler var yazık ps: cem uzandan nefret ederim yanlış anlaşılmasın. adaletse herkese adalet yok öyle sırf kendilerine rakip oldugu için üzerine saldırmak[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Popeye'e katılıyorum... Ağzımdan aldı...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 +1 pop[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Eline sağlık Popeye[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Neden sadece Cem Uzan:) Çünkü hem siyasi rakibi hem de kimsenin savunamayacağı biri. Ayrıca diğerlerine bakın bana uymaz iseniz sizi ne hale getiririm demenin bir yolu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 pop pop pop[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 cem daha cok serbest kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 inceldigi yerden kopsun cem uzan la başlasın ipin ucuna gelen yansın cem uzanda bunlara kızıp başkalarının yaptıklarını ortaya döksün belgelesin ben yandım onlarda yansın desin hem bari bir nebze itibar kazanır hemde diğer soyanları koruyanlar cem uzanı yargılarken duydukları hazzı azcık başları agrıyarak sürdürürler :) kazanan tr olur ne mutlu..[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 cemuzana KAFAM GİRSİN[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Aihm de kazanırsa cem uzan, devlet imf den borç alıp cem uzana ödeyecek yalnız... Birisinin siyasi ihtirası yüzünden asıl ozaman milyonlarca türk insanının cebinden taziminat ödenecek. İşte o "birisine" Kafam girsin.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ulen adam dunyayi dolandirdi hala elini kolunu sallayarak geziyo ya nediim ben[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 adam geçen sey dedi flash tv.de. aydın doğana ban neden saldırdığını sordum? o da bana gel benim şirketlerime ortak ol %25 le gir ortak olarak demiş.. banta kaydetmiş hatta savcılığa vermiş. kimse neden a. doğana dokunamıyo.. adaletse herkese adalet gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Popeye, 14 Aralık 2004 07:18 tarihinde demiş ki: diger soyanlarada aynı uygulamayı yapsınlar o zaman adaletten bahsedelim tabii oraya ellerini sürecek cesaretleri olmadıgından cem uzana yüklendiler heh birde ciddi ciddi bakın hükümetimiz soyguncularla ugraşıyor diye düşünenler var yazık ps: cem uzandan nefret ederim yanlış anlaşılmasın. adaletse herkese adalet yok öyle sırf kendilerine rakip oldugu için üzerine saldırmak +1 Hiç sevmiyorum o adamı ama neden sadece onada başkalarına bu kadar yüklenilmiyor.Bumu adelet yani cık cık cık cık..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 popeye adalet herkese uygulanırsa güzel tamam hoşta. herkese uygulanmasını bekleyene kadar suç işlediği bilinen kişileri bi kenarda serbest şekilde bekletmek mi lazım? "cem sen suçlusun ama seninle aynı suçu işleyenleri bekliyoruz biz seni arıycaz daha sonra" bu mudur adalet? birde millet sevinmiş coşmuş pop +1 falan :D suçlu olduğunu bildiğin kişyi alıcaksın cezasını en ağır şekilde vericeksin. 2. yide çekiceksin 3-5 gidicek. ondan sonra diğerleri yerse yapar. bu gibi düşünenler yüzünden hala kapkaççılar sokakta rahat rahat çalıyor. İBRET alıcakları bi arkadaşları yok çünkü. "ohh çalarım sonrada dolaşırım canım sıkılır tekrar çalarım"... alın size istediğiniz adalet --- ayrıca "bu mudur adalet" derken yanlış bir cümle kuruyoruz. kanunda suç olduğu belirtilmiş şeylerden ceza verilmiyorsa adalete laf edilmesi gerekli. bu konu hakında "adalet adil değil" derseniz "cem uzan hırsız değildir" demekle aynı şeye gelir. [Bu mesaj tunch tarafından 14 Aralık 2004 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 mesajımda cem uzan suç işledi ama herkese eşit davranılması açısından cezası bekletilsindiye bir cümle var mı? yada o anlama gelen ? cem uzana yapılan saldırının nedeni belli açık açık söylenmesede bunu anlamak zor degil anlayıpta sırf karşı tarafla gereksiz yere tartışma yaratmak için, hayır ispatla bıdı bıdı diyen olursada takılsın kafasına göre cevap vermekle ugraşılıcak biri olmadıgını gösterir benim açımdan[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 illa siyasi olduğunu düşünüyorsan bende kemal dervişin " bizim zamanımızda yapmaya kalkıştık ama 3lü koalisondan o güç çıkmadı. hükümeti kuluyorum" dediğini söylerim. ayrıca öyle veya böyle büyük bi vurgun ortaya çıkarıldı insanların daha sonraki yıllarda kandırılmasının önüne geçildi diye değilde sadece siyasi rakibine karşı yapılmış bişey olduğunu savunuyorsunki. ortada suç olmasa SONUNA kadar seninle aynı düşünürüm. "aha korktu hazır hükümette onda mecliste onda bak sen şu şerefsize". ama ortada bi suç varken komik olmayalım madem suçlu cezasını çekmeli. böyle bi serbest bi değil devletin imajı zedeleniyor ve deminde söylediğim "İBRETé olma durumu ortadan kalkıyor[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 tunch, isin ironik tarafi hirsizlik yapti diye cem uzan la ugrasan siyasi rakiplerinin (yapmadi demiyorum) hakkindaki iddialar da ortada, dokulmazliklari da var, bi de yolsuzlukla mucadele konusunda kendilerini pazarliyolar .. bu adalet mi ? yoksa adamin evine baskin yapip yaninda getirdigin silahi orda bulmus gibi gostermek de kolay ..[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 yukardaki kemal derviş konuşmasını bi dinle istersen. sanki cem uzan bu devlete çok yararlı olmuşta.. hay allahım. bu millet hakaten iyi şeylere layık değil. siz cem uzana oy verin hem belki avrupyaı falanda soyar refaha erişiriz. bu konunun konuşlulucağı bi ortam sanırdım burayı ama değilmiş maalesef. daha iyilerini bulursanız çalmaya soymaya izin veren onları getirin başınıza. sinir oldum vallaha. bi gün evinizden biri bişey çalarsa polise "bu senin rakibin ondan bunu yakaladın" dersiniz siz.[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] [Bu mesaj tunch tarafından 14 Aralık 2004 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar