Katibim Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 aha işte bu kokudan çok şikayetçiyim Pedere verdik arabayı bana içine bu koku sinmiş vaziyette teslim etti Bide araba iyiymiş diye yanımdan geçiverdi Napacam ben millet nasıl çıkacak bu koku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 bi kac damla süt dök saga sola döşemelere falan gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 camlari kapat paspaslarin ustune glade ve ya deodorant sik boyle bi 30 dk araba kapali kalsin aliyor kokuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Süd de zehri aliyo. Tamam iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Selam, Her türlü camı açık tutup 30 dakika şehir içi sür, geçer. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 http://www.sosyetesifacisi.com/pictures/201146213354_rosensegulsuyu300ml.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 beyler acaba şu oto kuaförlerde yapılan ozonlama işleminden yaptırsam fayda görürmüyüm Bide baskı balata kokusu asbest kokusuymuş kanserojen filan diyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Selam, Aspest kullanımı kalkalı yıllar oldu! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Baskı balata demişken, benim araba yokuş yukarı geri manevra sırasında yarım debriyaj yaparken ğğğğ diye ses yapıyor yahu. Baskı balatada asbest yok diye yapıyor falan dediler de geçen bi sert yapıp patinajla kalkmam gerektiğinde de aynı sesi yoğun biçimde yaptı. Ne ola ki? Bravo 1.6mjet 105. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Baskı balatayı yetmişsin gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Selam, Aspest, sürtünmeyi ve yüzeyin sıcaklık dayanımı daha fazla arttırıyordu. Fakat sağlığa ciddi olumsuz etkileri sebebiyle kaldırıldı. Bu da balataların (fren ve debriyaj) dayanımı etkiledi. Birçok firma değişik içeriklerle bu yokluğu hissettirmemeye çalışıyorlar. O sebeple yan sanayi ve OEM balata konusunda çok hassasım. Mümkün mertebe üretici ürünlerini tercih ediyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar