huun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Eralpb said: O pilotu oraya koymalarinin bir sebebi var. Yoksa yerden yonetmek 20? yil onceki teknolojiyle de mumkundu muhtemelen. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bf/Lockheed_Martin_F-35_Lightning_II_mock-up_instrument_panel.JPG kokpitin bu zamanki haline bakıp sonraki uçaklarda pilot olmayacağını söyleyebilirim. zaten adamlar da sonraki nesil uçaklarda pilot olmayacağını söylüyorlar. demek ki o sebep artık tartışmalı bir sebep.
r3quiem Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bir de bu alet var insansız hava aracı diyince aklıma geldi.
RRa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 hahhahah, iyidi... insansız ülke yönetilemeyeceği gibi, hiç bir uçağında 1vs1 de bir başka insana karşı başarılı olacağını zannetmiyorum insan zeki varlık
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 f16sız insan olsaydı daha iyiydi sanki
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 neutrino said: so say we all. konunun en başından beri buram buram battlestar galactica kokuları alıyordum, şunun denmesi isabet oldu.
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 f35 buyuk bir ihtimalle batinin uretecegi son insanli savas ucagi olacak. bundan sonra devir drone devri
Karea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 us zaten çatır çutur kullanıyor drone pakistan afganistan test zone
Karea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 asıl büyük hamle pilotsuz uçaktan ziyade kontrolörsüz hava sahası olacak hava sahasını bilgisayarlar kontrol edecek telsiz haberleşmesi sıfır olacak ac/ground arası bütün istek ve izinler otomasyona bağlanacak vs full otomasyon
Karea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ADS-b http://en.wikipedia.org/wiki/Automatic_dependent_surveillance-broadcast
Karea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 henüz çok erken gerçi sanırım avustralya da denendi bir süre , hala deneniyor olabilir tr de de doğu meydanlarında biryerlerde denendi diye biliyorum ama atmiyim şimdi kesin bilgi yok elimde test aşamasında daha , kat edilecek çok mesafe var yani emekliyor daha teknoloji ama amaç full otomasyon
Öne çıkan mesajlar