Killer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 tabletler arasında kararsız kaldm bigün birinde kamera var birinde 3g başka da fark yok gibi wat doo modeller yanlş değildir umarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 nexus 7 2. generasyon ise al gitsin onu. bizim test cihazi olarak var. Inanilmaz hizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Nexus 7 2013 modeli 1080p ekran olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 http://www.vatanbilgisayar.com/Tabletler/asus-me173x-1a036a-me173x-mt8125-12ghz-1gb-ram-16gbdisk-7--memopad-android-42/productdetails.aspx?I_ID=68440 http://www.vatanbilgisayar.com/Tabletler/asus-nexus7c--1b039a-nexus7c-nvidia-tegra3-12ghz-1gb-ram-32gbdisk-7-3g-android-41/productdetails.aspx?I_ID=65167 abi ikisinden birini alıcam aradaki tek fark da 3g olayı bugün gidicem bide kampanya dalgası biticekmiş galiba. kamera mı 3 g mi arada 200 lira oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ipad minide olaiblir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 android lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 o nexus 7 eski model. 3g modelli bir seye gerek varmi bilemiyorum eger cep telefonun wifi tethering yapiyorsa cebi wifi router gibi kullan eger cok lazimsa. ha yoksa ve tableti wifi bulamayacagin bir yerde kullanacaksan 3g tercih edebilirsin. ikisinide almazdim ben ub arada.. nexus 7 2013 model alirdim ya da nexus 10 buyuklugu dert etmezsen veya sony xperia z tablet... ios istemedigin icin ipad yazmadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 abi link ve fiyat atabilicen mi? ilk defa krcalıyorm tabletleri. tlefonum dandik turkcelmaxipls zımbırtısı değiştiricem de önce tablet almak istiyorm s3 ayarında bişeyler alırım sanrm yni şöyle düşündüm. kameralı tablet alırsam 5mp mesala. s3 ayarnda bi telefon daha iyi cekicek. tablet hep yanmda olmaz ama telefon hep ynmda olur bugün alcam heralde asusn fiyatlar baya düşük şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 mantiken cep telefonu hep yaninda resim cekmek istersen hem daha portatif hem daha basarililar. o yuzden fotograf cekimi isini cebe birak.. cebi s3 ayarinda alirsan zaten yeter artar her seye wifi tethering vs. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-yeni-2-nesil-google-nexus-7-16gb-sifir-garantili-138655562/detay anca buradan bulabildim. pahali dersen ilk versiyon nexus 7 olabilir. ne icin kullancaksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ben de yeri gelmişken sorayım. note 8.0 alıcam yarın. Cep telefonum htc sensation xe, ondan tethering yapmayı planlıyorum. Daha önce tetheringde inanılmaz hızlı batarya ölüyordu. yani 2 saat tetheringle full den 30%lara falan düşüyor. Bu normal mi? Yanımda hep 2 ekstra bataryayla geziyorum cep telefonu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 3g den interneti saglayip wifi ile dagittigin icin pil omrunun daha hizli bitmesi cok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Kanuni said: mantiken cep telefonu hep yaninda resim cekmek istersen hem daha portatif hem daha basarililar. o yuzden fotograf cekimi isini cebe birak.. cebi s3 ayarinda alirsan zaten yeter artar her seye wifi tethering vs. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-yeni-2-nesil-google-nexus-7-16gb-sifir-garantili-138655562/detay anca buradan bulabildim. pahali dersen ilk versiyon nexus 7 olabilir. ne icin kullancaksin ? abi o nexus 2013 model değil ama galiba ya google drive'da olur genelde işim. application inceleyeyim projelerime bakayım not tutayım yazı yazayım falan filan. yani öyle düşününce aslında internet daha iyi gibi geldi harbiden çünkü telefon KESİN alıcam ve ne telefon alırsam alayım daha kaliteli olcak kamerası tabletten. ama o tabletin de foto çekerken takılma problemi yoktu sağa sola oynatırken o iyiydi. 610 liraydı onun fiyatı yani wat do çok kararsız kaldım la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 2013 iste 1920*1080 cozunurluk. Aleti google nexus sitesindende incele. Ornek verdim o linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ya satış yeri bulamadım. 1 k falansa alamam abi. 500 600 ayarında bişy söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Ilk nexus 7 o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 700 tl ye nexus 10 var bir arkadas yazmis konusuna.. Onu al en kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 yazdım. abi koycam bu nexusları kim satıyo nexus nedir kafam karıştı. turkcell satıyo burda bi official. asusun da var falan thefuck sfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Google nexus tableti asus uretiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Nexus10'ları Samsung da üretiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Evet, bu 7 inch olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 nexus10 bulamadım vatanda nexus 7 alcam heralde ya yoruldum abi o fiyat düşmeden almak lazım 2013 modeliyle arada çok fark mı bide ? adam gibi offical biyer olsa satan bulamadm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Killer said: nexus10 bulamadım vatanda nexus 7 alcam heralde ya yoruldum abi o fiyat düşmeden almak lazım 2013 modeliyle arada çok fark mı bide ? adam gibi offical biyer olsa satan bulamadm ekran cozunurlugu performas vs. eskisi alinmaz artik. Alacaksan yenisini al derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 nerde satıyolar abi sahibindenden falan almam gidip mekana alırım dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 601 lira lan eski meski ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 herhangi güçlü bi tablet söyleyin artık android olan. alacam bıktım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar