Jezz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Kazaa Lite birtürlü internete bağlanamıyorum, ADSL kullanıyorum, modem US Robotics, modem setupından port 1214 ü de açıyorum, Norton firewalldan permitte veriyorum ama yinede bağlanmıyor bir yol varmı? Veya bana alternatif nereden müzik indirebileceğim konusunda önerisi olan varmı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ares emule imesh shareaza dc++[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: lord_elvyn, 12 Aralık 2004 14:33 tarihinde demiş ki: ares +1[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 dc++ yı tavsiye ederim[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Sanırım sorunun %90 Port dan kaynaklanıyor.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 kazaalite revolution mu kullanıyorsun?kullanmıyorsan onu dene derim[signature][hline]Icq=212-213-215 ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 resurrection :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ressurection da var tabi ama revolution ozel olarak xp ye uyarlanmıs belki arkadas da xp kullanıyordur :p[signature][hline]Icq=212-213-215 ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 xp var evet, portu açtım ama halen porttan sanırım neden halen olmuyor anlamıyorum. revelotion ı bir deneyeyim Dc++ share vermem gereken bir program sanırım ben upload vermek istemiyorum birde downloadımın tek kişiye bağlı kalmasını istemiyorum. olmadı birde Ares i denerim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 sanki kazaada upload vermiyorsun. upload verilmese kazaadan nasıl çekecektin? üstelik kzaada bütün pcnin içi açılıyor paylaşıma.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 butun pc mi aciliyo ? ben sadece shared folders diye biliyorum, yoksa sakat.[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: lord_elvyn, 12 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: sanki kazaada upload vermiyorsun. upload verilmese kazaadan nasıl çekecektin? üstelik kzaada bütün pcnin içi açılıyor paylaşıma. yok bole bisey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: _Dalamar_, 12 Aralık 2004 15:28 tarihinde demiş ki: resurrection :) Auseuheuh :lol:[signature][hline]Ya yaratık senin yüzüne ne olmu$ böle töbe estafurullah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 İşte p2p deneyimim: 512k adsl internetim var inatla portlar açılmıyor x4 zoom dan: e donkey gokhan moduyla max 12 ile çekiyor dc++ 20yi gördüm yanlılıkla bir kere bit torrent maksimum 9 ibret olsun sizlere[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: lord_elvyn, 12 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: sanki kazaada upload vermiyorsun. upload verilmese kazaadan nasıl çekecektin? üstelik kzaada bütün pcnin içi açılıyor paylaşıma. Evet kazaalite da upload vermeme seçeneği var, hiç upload vermediğim halde paylaşım seviyem 10000 sürekli yani master, ama sorun şu ki adsl modemle çalışmıyor. Ayrıca sadewce shared folders paylaşıma açılıyor ama benimki onada kapalıydı :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 öyle yaparsan da dl düşüyor diye biliyorum[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 speed up da desteklemek lazım.uploadu 1 de tutunca baya iyi verim alırsın[signature][hline]Icq=212-213-215 ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 yok bu benim dediğim hacked versiyonu dur tam adını yazayım: kazaa_lite_210_kpp_edition_english_build3.exe bak sanırım bu ama emin değilim şuanda iş yerindeyimde. Bu hacked versiyonda upload vermiyorsun hiç ve downloadın full speedle oluyor. Çünkü en üstte senin için Master yani rate in 10.000 görünüyor. Upload vermesende seni en iyi uploadcı olarak gösteriyor. Bi çalışsa şu adsl le işte.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Bu dediğim versiyonla uploadı 0 da tutuyorsun ve speedup programlarıda kullanmana gerek yok.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Beyler bende eskiden kazaa litea baalanmıodu. Farklı versiyonları(Genelde eski) yükledim ve bağlanmaya başladı. Şimdi ise bağlanmama raamen dosya indiremiyorum. Donload yapamıorum. Bilgisi olan?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar