SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 God created the world on Monday, from a place of nothing into something. God separated order and chaos on Tuesday, defining freedom and oppression. God sorted each and every number on Wednesday, giving rise to wonderful and varied things. God allowed time to flow on Thursday. God looked at every corner of the world on Friday. God rested on Saturday. And God abandoned the world on Sunday. Since that day fifteen years ago, no more men can bear children nor able to die. Bence 2013 en iyi animelerinden biriydi. Çin novelindan ceviri var karsimizda. Konuya pek fazla girmiyorum ama karsinizda tanrinin terk ettigi bir dunya var. Ana karakterimiz Ai isimli bir hakamori (Gravekeeper). Tanrinin terkettigi bir dunyada yasadigi maceralari anlatiyor. Çizimler biraz yavan kalsa dahi, konu ve konseptler gercekten ilgi cekici. Baka-tsuki cevirisine baslamis sanirim ama daha animeye yetismelerine cok var. Neyse efendim izleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 animeyi child abuse var diye izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bakalım ozaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar