Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Geç oldu güç oldu ama sonunda oldu... Yazın başından bu yana, oyunun tadını çıkara çıkara sona ulaştım. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Keyzar arkadaşımın account'unda rastgele açtığım ilk karakterimdi. Sonradan ona ve oyuna ısındıkça account'a el koydum:)(Alemdar Memo'ya sevgiler burdan). Lvl 22'iken P.A.T.I ile temasa geçebildim ancak. Sonrası malum:D. Darısı bütün herkesin başına diyorum...[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 [Bu mesaj Keyzar tarafından 27 Kasım 2004 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Helal[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: :hrr:Flawless Victory:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Keyzar LvL 1 yazior imzada :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: :hrr:Flawless Victory:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 epiclerle alakalı herhalde o değil mi keyzar? ha kutlarım bu arada darısı tüm kasanların başına diyelim[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy [Bu mesaj tunch tarafından 28 Kasım 2004 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 tebrikler, hadi bakalım diğerleride 50 olsun. keyzar bizi 50 yapsana :P[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 LOL keyzar bizi diskoya gour gibi keyzar bizi 50 yapsana :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: :hrr:Flawless Victory:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zorba Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Tebrikler umarim ayni zevkle oynamaya devam edersin... Darisi bize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 gratsss[signature][hline]Boş kafa mezara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
to5un_II Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Gratz =) Hafi yeni char aç kasmaya devam et =P =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Helcaraxe, 27 Kasım 2004 21:16 tarihinde demiş ki: Keyzar LvL 1 yazior imzada :D Expansion'dan sonra 1 olucam çünkü:)[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonec Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hayırlı olsun dostum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 nasil oluyor o iş ?[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: :hrr:Flawless Victory:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Yeni bir Keyzar gelicekte ondan... LvL 1 Keisar-Warshade[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 kasmaya dewam demek oluyor yani :)[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Sorma sıfırdan başladık Test serverında işte:)...[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Tebrik ederim dostum - en çok hakeden sendin zaten. Noyan'in da kulaklari çinlasin :))) Simdi detayli bir epic yazisi beklemez miyim ben? Bence beklerim.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Yazmazmıyım bende... Şu muhasebe ve likom sınavımı atlatıyım derhal...[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 acccount u kapatmayı dusunuodum ama :) artık olmass .. bende 50 oılcam banane banane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Benim account acik ama baydim gene :)[signature][hline]Boş kafa mezara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 30 san sonra nasıl kastınız anlamadım ben walla 30 da direk öldüm baygınlıktan acci kapadım =P[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Bayiyor abi insan Mitoloji olsa bu kadar sorun olmaz.[signature][hline]Boş kafa mezara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Cray'in 30'da yasadığı zorluğu ben de yaşamıştım. IP baymıştı ve kolaydı, DA çok sıkmıştı ve bricks fazla zordu. Sonra 32-38 arası gene çok keyifli geçti, şimdi L40 oldu AdaSu ve ayni sorun gene var. PI çok zor geliyor, kasacak yer bulamıyorum - görmediğim power kalmadı. Umarım 42 falan olunca gene keyifli hale gelir oyun. Belki de Usta Adasu'dan önce L50 olur. :) kim bilir?[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: sirplaya-, 30 Kasım 2004 06:18 tarihinde demiş ki: Bayiyor abi insan Mitoloji olsa bu kadar sorun olmaz. Bu arada mitolojiden kasıt kılıçlar büyüler vs. mi??[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 eğer öyleyse enteresan bi yaklaşım :)[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Troy Online gibim :P not:bole oyun yok.Ama osla keşke :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: :hrr:Flawless Victory:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar