kozalak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 selamlar, TOEFL kursuna gitmek istiyorum. İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz kurum var mı? Boğaziçi nasıldır? bir de bu kursların hafta içi akşam olanı var mıdır? boğaziçi öyle bi zamana koymuş ki dersleri haftasonu tamamen pert.
zeper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 boğaziçi öğrencilerine gelen hazırlık hocaları veriyor TOEFFL kurslarını da..benim hocam bayağı tırttı mesela, arkadşımın sınıfına giren hocada canavar gibiydi..o yüzden şans, kötü bir hocaya da denk gelebilrsin, %100 iyi değil boğaziçi toeffl kursu. Lakin ben lise sonda english time,gökdil gibi kursları da gezmiş biri olarak söyliyim, onlardan daha iyi bir eğitim alabilrsin,tabi seviyene de bağlı bu.
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 english first, british side ve horizon dil okulu olarak en iyileri. universite olarak bilmiyorum.
zeper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bu arada grupanyada English Time'ın kampanyası varmış TOEFFL hazırlık için. http://www.grupanya.com/istanbul/firsat/english-time-toefl-kursu?irc=hp-ccd
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Boğaziçi sanırım en kalifiye kurs bu konuda. Giden tüm arkadaşlarım memnun.
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 net mesaj vereceğim toefl'a gitme zaman sabır ve zihin kaybı. ielts kursuna git. hatta gitme kendin çalış. ben 1.5 ay kendim çalıştım 6.5 aldım ki 6 yetiyordu. ciddiyim. neden diye sorarsan pm ile anlatırım burda kalabalık olmasın.
yav Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 justenglish'i önermem. cd'li kitap al ordan çalış bir de youtube'daki trick videolarını izle. onun dışında olay kitap gazete okuyup film izleyip konuşma fırsatı bulmaktan geçiyor. kurs falan para tuzağı.
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 abi öncelikle neden toefl? çünkü yen iş yeri kpds ve toefl dan aldığın puana göre ek mayış veriyor. kendi kendime çalışacak motivasyonum yok. o yüzden bir kurum ihtiyacı var. yoksa çok da umrumda değil. aslında amacım ingilizceyi ilerletmek için bi kursa gitmekti ama mayış olunca toefl a gideyim dedim. toefl ı sallarsak, ingilizceyi ilerletmek için nereleri önerirsiniz?
hidan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 TOEFL sonucu kaç sene geçerli ve süresi dolunca yeniden girmemizmi gerekiyor sürekli?
yav Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 2 sene geçerli. evet tekrar girmen gerekiyor benim toefl'ım bu puan diyebilmen için.
Öne çıkan mesajlar