Peka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 chat ekranini ne bileyim statüsü falan nasıl sürüklüyoruz ? bi ton tuşla falan denedim olmadi wow un içinde WTF klasörünün içinde bir dosyada x y olarak koordinatlari yazıyor ama ordan biraz karışık olur gir çık dene bul kasar bide bir ss de görmüştüm sol tarafta altta general chat sağ alta ise combat log u koymuştu onu yapmak istiyorum ctmod da yok cosmos dada yok wow.com forumlarindada bulamadim bir fikri olan ? [Bu mesaj baaluo tarafından 14 Aralık 2004 03:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Optiondn ayarlanıyor diye hatırlıyorum ?[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 General yazisinin ustune gel, sag tikla Unlock'u sec. Daha sonra General'in yine uzerine gel sol tusla tikla boyle bi nokta var yakalamak kasiyo, mavi isik yaniyo General'in altinda o zaman surukleyebiliyosun. Ayni sekilde unlock yaptiktan sonra Combat Log'a da tiklayip cektiginde General'dan ayirmis oluyo. Yine sag tiklayarak yeni chat penceresi yaratabilir ya da mevcutlar icinde oynama yapabilirsiniz. Oynama: bazi kanallari ekleme, bazi mesajlari cikarma vs. vs.. Status ise benim icin hala buyuk bi problem. 3 secenek bulabildim, 1-mouse'u takip ediyo. 2-yukarida ortada cikiyo, 3-sag alt kosede cikiyo. Yukari ortada oldugu zaman net gozukuyo hersey ve kullanisli oluyo baya. ama rogue oldugun icin combat point'leri goremiyosun... ona cozum olarak da cosmos'un rogue helper'ini yerlestirdim o civara bi yere. cp'leri ve enerjimi ordan kontrol ediyorum ben. sag alt kose de aslinda guzel. en azindan ufku daha iyi goruyosunuz kapatan bi sey olmuyo ama benim sag altta chat log oldugu icin pek bi yer bulamadim. mouse'u takip etmesiyse felaket; adami mouse'la takip ederken yazi da kayiyo, siz de kayiyosunuz, ekranin obur tarafindan bi anda adam girince kaliyosunuz oyle... NOT: ayarlari bitirdikten sonra tekrar Lock'lamayi unutma.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar [Bu mesaj riglous tarafından 14 Aralık 2004 03:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Status ise benim icin hala buyuk bi problem. 3 secenek bulabildim, 1-mouse'u takip ediyo. 2-yukarida ortada cikiyo, 3-sag alt kosede cikiyo. Yukari ortada oldugu zaman net gozukuyo hersey ve kullanisli oluyo baya. ama rogue oldugun icin combat point'leri goremiyosun... ben de sinir olmustum buna. bilgisayarin kaldiriyorsa cozunurlugu 1152x864 ya da 1280x960 falan yap. bar boylari kuculdugu icin kapatmiyor combo pointleri. ben 1280x960 oynuyorum her yerde bol bol yer var. [Bu mesaj Mirage tarafından 14 Aralık 2004 09:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar