Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enstürmanlarınız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fülüt (bol delikli)[signature][hline]-Michael Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
enstürüman demişsin bagetlerini yazmışsın, biz de yazalım bari daha davulun kendisini alma işlemine vakıf olamadım.

Promark American Hickory imzalı serilerden Mike Portnoy [özel seri olduğu için kendi ağırlığı var. ama sanırım 5A gibi bişey].[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
Mesaj tarihi:
ebemunk satıyomusun elektro gitarını?[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 12 Aralık 2004 10:56 tarihinde demiş ki:
enstürüman demişsin bagetlerini yazmışsın, biz de yazalım bari daha davulun kendisini alma işlemine vakıf olamadım.

Promark American Hickory imzalı serilerden Mike Portnoy [özel seri olduğu için kendi ağırlığı var. ama sanırım 5A gibi bişey].

satsana .p

bende vic firth 5B alıcam bugün.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Mesaj tarihi:
her yerde var mike portnoy serisi ben çok gördüm[signature][hline]Herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür!
Che Guevara
Mesaj tarihi:
@head
senkop müzikten 15 milyona aldım satılacak birşey değil yani.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
Mesaj tarihi:
ya şimdi vic firthlerde 15 milyon.

ama ucuza gelsin diye dedim zaten fghdk[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Mesaj tarihi:

bu mike portnoy

bir de simon phlippe diye bir amcanın bagetleri var ama onları bulamazsın herhalde türkiyede
[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]

Mesaj tarihi:
Su bagetlerden bide bende olsa teyy teyy...
Ama ben Promark kullanmıyorum ki :D[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki:
kız evi ; naz evi..
forum yeri ; gaz yeri. :D

------------Blind Guardian--------------
Mesaj tarihi:
o bagetlerden senkop müzikte bulabilirsin. zor bişey değil.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
Mesaj tarihi:
Promark Elvin Jones imzalı Jazz bagetleri
hafif, hızlı, rahat
yeni aldım
bundan önce Zildjian A5 nylon tip cherry wood kullanırdım, stilime utymadığı için onları bıraktım[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
- Nerdboy from The Elder Scrolls Forums
  • Yeni Oluştur...