Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul'da gidilmemesi gereken yerler

zaidral

Öne çıkan mesajlar

Galatasaray'da 9 yıl okudum. Bunun 7 yılı Beyoğlu'nda geçti. Hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ancak 3 altın kural her an hatırlanmalı:

- Travestiler size laf atarsa asla dayılanmayın.
- Tinerciler para vs. isterse 250bin lira verin.
- Çevrenize ürkek gözlerle bakmayın. Yabancı olduğunuzu anlamasınlar.

Bunları yaptığınız sürece istediğiniz mekana girip çıkın bi halt olmas.[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor...
Bren - Gnome - Warlock
Sosyal ağlarda paylaş

Aşağı yukarı her cuma cumartesi pazar gece 2-3 civarı beyoğlundan meydana doğru yürüyerek çıkıyorum.Eskiden daha çok ara sokaklarla haşır neşir olduğum için, daha çok bela sarılıyodu.Zamanla anlıyosunuz tabi gasptan nasıl kurtulunur vs.

Bu arada arkadaş çok doğru demiş, Istiklal'de kendinizi rahat hissederek dolaşmaşsanız, genellikle birşeyler gelir başınıza.
Oranın yerlisi olarak algılanmışsanız birşey olmuyor genelde.

Yani baya bi gidip geldiğim bir yer olduğu için, bunları diyorum.
Eskiden Gandalf'ın oralar çok sakattı mesela, ki ne geldiyse başıma taksimde orda gelmiştir.Kapısından çıkıp sola döndün mü hayatın kayıyodu ehaha.
Kapanmasına üzüldüm yine de, Katatonia falan çalardı sürekli.Pek severdim.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says:
Quid vesper ferat, incertum est...
Sosyal ağlarda paylaş

valla trenden uzak durulmalı hava karardıktan sonra kışın hava karardıktan sonra ozellıkle 11 sonrası resmen hata
kadıkoyun ara caddelerı hava karanlıkken tehlıkelıdır amaaaa
sahıl yolu (anadolu yakası) en fecısı bellı bır saatten sonra hatta gunduz bıle denız kenarından yurumek skaıncalıdır cunkı efkarlanan ve ıcen vatandaşlar ozellıkle genclere takılmayı cok severler
ben kac defa evıme donerken sahılden yusufladımı bılırım yol kapkaranlık ısıklandırma sadece gelen arabaların farlarıyla agaclar uzun oldugu yerlerde kaldırım yoldan bıle gozukmuyor araba da gıdıyorsanız bıle yol kesme ve yarış olayları var
yayayken ıse yukarda dedıgım gıbı kapkaranlık yol travestı kaynıyor ve cogu bolge bombos sakat yanı[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

Ya genelde sakat görünen insanlardan uzak durur bu tip olaylar.
Hiç travesti bulaşmadı daha bana, bulaşırsada iplemem herhalde.
Sarhoşsanız ve grupsanız kimsecikler yanaşmaz.

Toplum için tehlike oluşturuyormuş gibi görünürseniz, emin olur ne iyi ne kötü yanaşır.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says:
Sosyal ağlarda paylaş

Biz bi arkadaşla 3 ay ev tutmuştuk tarlabaşında. Bunu anlatmıştım bi topicde daha once ama tekrar anlatayım..

Tarlabaşı doğudan gelmiş iş bulamamış serseri takımı ile yine doğudan gelmiş iş bulamamış sonra travesti olmuş takımın yaşadığı, sürekli birinin bıçaklandıüı, polisin girmeye korktuğu, günde 1 el silah sesi duymadan uyuyamıyacağınız bir yer. İstanbulun travestilerinin yarısı orada kalır..

Arkadaşım gitaristti. Biraz kafayı sıyrmıştı bende ona uydum beraber ev tuttuk çatı katı. Evin konumunu biraz anlatayım. Alt katımızda midye imalathanesi vardı. Tuvalette felan bir sürü midye kabuğu açık şekilde doldurulmayı bekliyor. Bir sürü börtü böcük onların üstünde dolaşıyo. İçeri giriyosun sanıyosunki amazonlara geldim. Hayatımda görmediğim böcek çeşidini o evde gördüm..

Tam karşımızda parizyen çorap imalathanesi vardı. Tabii oyle gozukuyodu. Ot mot satıyolardı. Siviller gelip sakal alıp giderdi.

Bizde tabii para yok. 140 kiraya veriyoduk o zaman. Bi tane vcd bi tane 37 ekran tv, bi tane mp3 çalar discman, 2 tane kolon, yerde çift kişilik bi döşek.. Yemek olayını alttaki midyeciye gidiyoduk. 5 milyon veriyoduk torbalar dolusu alıyoduk. Cırcır olana kadar yiyoduk.

Bi gün çıktık dışarı yolun ortasında bi çekyat. Travesti p.vengine bağıryo falan delirmiş ama. P.vengide almış çivili sopayı geçiriyo. Kanlar içinde kaldı yazık...

Bi gün yine herzamanki gibi günlük kavgalardan biri vardı. Gencin teki bağırıyo "Anne anneeee bıçağımı at kesicem bu herifi , bak eve yicek bişi getirmiyon diyodun, sana kuşbaşı et getitiricem dedi. Anasıda çıktı attı bıçağı giriştiler birbirlerine. Zaten açık hava sineması gibi tarlabaşı. Her gün bi oaly..

Bi anımıda anlatıyım oradaki, bi gün arkadaşla oturuyoruz güm güm güm vuruyo kapı.. Sittir kayıcaklar bize herhalde dedik. Arkadaş hadi sen aç dedi. Bende sen aç dedim ona. Bi süre paslaştık böyle sonra ben dayanamadım. Bide adamları korkutmak için boyle sinirli bir şekilde kapıyı bi açtım. Bi travesti eğilmiş kollarını kapıya dayamış arkasında da amcam işini görüyodu. Tabii kapıyı açmamla travestinin içeri düşmesi bir oldu. Ben gülmekten yarıldım tabii..

Tam taşıncağımız gün, yani 3 ay sonunda bakkala gidim ekmek almaya. Ben taşınıyorum abi dedim görüşürüz. Dedi ki nereye? Dedim yeter bu kadar macera eve dönüyorum. Adam aptal aptal suratıma baktı ? Siz örgüt mörgüt felan zırvaladı bişiler. Sonra iş ortaya çıktı. Meğersem bizi örgüt üyesi, o evide örgüt evi zanediyolarmış. Ondan kimse dokunmamış. Yoksa şimdiye kadar travesti oalrak çıkarmışız oradan..[signature][hline]hayda bre...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dungeon_Master, 14 Aralık 2004 01:25 tarihinde demiş ki:
(46) Bence istanbulda gidilmemesi gereken yerler insanın kendine yakışanı giymesidir. Mesela bi gün üstümüze takım elbise giysek, şık bişeyler giysek, gidilmemesi gereken yerlere gitsek. Millet görüp "vay bea. godoşa bak lan. şş lavuk gel babana" die laf atmazlar mı. atarlar. ondan insan kendine yakışanı giyse istanbulda gidilmemesi gereken yerler derim.. veri yu..

+8[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de Taksimde ara sokaklarda tinerciler kesmişti önümü. "Abi para ver, yoksa bilmem yani" dedi öndeki. Ben de boş boş baktım, o tekrar etti. Boş boş suratına baktım, sonra ayılır gibi yapıp "Paraaa... Haaeee sizde var mıdır para, ben hepsini yedim kaldım burada yaaaaaa" dedim. Tipler bir durdu, konuştular, sonra bir tanesi koluma girdi, ben içimden "Tamam beladan kaçacağız derken organ mafyasına falan gidiyoruz, işte maceranın sonu" dedim.
Tipler beni dolmuşların oraya kadar götürdü, elime de bir milyon tutuşturdular, "Sağda solda kalma, sen de bizdensin" diye yolladılar eve.
Ben tabi "Yusuuuuuuuuuuuuuuffffffffff" roketiyle 3dkda kozyatağını buldum :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 14 Aralık 2004 02:02 tarihinde demiş ki:
Biz bi arkadaşla 3 ay ev tutmuştuk tarlabaşında. Bunu anlatmıştım bi topicde daha once ama tekrar anlatayım..

Tarlabaşı doğudan gelmiş iş bulamamış serseri takımı ile yine doğudan gelmiş iş bulamamış sonra travesti olmuş takımın yaşadığı, sürekli birinin bıçaklandıüı, polisin girmeye korktuğu, günde 1 el silah sesi duymadan uyuyamıyacağınız bir yer. İstanbulun travestilerinin yarısı orada kalır..

Arkadaşım gitaristti. Biraz kafayı sıyrmıştı bende ona uydum beraber ev tuttuk çatı katı. Evin konumunu biraz anlatayım. Alt katımızda midye imalathanesi vardı. Tuvalette felan bir sürü midye kabuğu açık şekilde doldurulmayı bekliyor. Bir sürü börtü böcük onların üstünde dolaşıyo. İçeri giriyosun sanıyosunki amazonlara geldim. Hayatımda görmediğim böcek çeşidini o evde gördüm..

Tam karşımızda parizyen çorap imalathanesi vardı. Tabii oyle gozukuyodu. Ot mot satıyolardı. Siviller gelip sakal alıp giderdi.

Bizde tabii para yok. 140 kiraya veriyoduk o zaman. Bi tane vcd bi tane 37 ekran tv, bi tane mp3 çalar discman, 2 tane kolon, yerde çift kişilik bi döşek.. Yemek olayını alttaki midyeciye gidiyoduk. 5 milyon veriyoduk torbalar dolusu alıyoduk. Cırcır olana kadar yiyoduk.

Bi gün çıktık dışarı yolun ortasında bi çekyat. Travesti p.vengine bağıryo falan delirmiş ama. P.vengide almış çivili sopayı geçiriyo. Kanlar içinde kaldı yazık...

Bi gün yine herzamanki gibi günlük kavgalardan biri vardı. Gencin teki bağırıyo "Anne anneeee bıçağımı at kesicem bu herifi , bak eve yicek bişi getirmiyon diyodun, sana kuşbaşı et getitiricem dedi. Anasıda çıktı attı bıçağı giriştiler birbirlerine. Zaten açık hava sineması gibi tarlabaşı. Her gün bi oaly..

Bi anımıda anlatıyım oradaki, bi gün arkadaşla oturuyoruz güm güm güm vuruyo kapı.. Sittir kayıcaklar bize herhalde dedik. Arkadaş hadi sen aç dedi. Bende sen aç dedim ona. Bi süre paslaştık böyle sonra ben dayanamadım. Bide adamları korkutmak için boyle sinirli bir şekilde kapıyı bi açtım. Bi travesti eğilmiş kollarını kapıya dayamış arkasında da amcam işini görüyodu. Tabii kapıyı açmamla travestinin içeri düşmesi bir oldu. Ben gülmekten yarıldım tabii..

Tam taşıncağımız gün, yani 3 ay sonunda bakkala gidim ekmek almaya. Ben taşınıyorum abi dedim görüşürüz. Dedi ki nereye? Dedim yeter bu kadar macera eve dönüyorum. Adam aptal aptal suratıma baktı ? Siz örgüt mörgüt felan zırvaladı bişiler. Sonra iş ortaya çıktı. Meğersem bizi örgüt üyesi, o evide örgüt evi zanediyolarmış. Ondan kimse dokunmamış. Yoksa şimdiye kadar travesti oalrak çıkarmışız oradan..

Sizi örgüt olarak bilip kimse söylemeyecek çok muallak tahmin geldi bana...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 14 Aralık 2004 01:59 tarihinde demiş ki:
valla trenden uzak durulmalı hava karardıktan sonra kışın hava karardıktan sonra ozellıkle 11 sonrası resmen hata
kadıkoyun ara caddelerı hava karanlıkken tehlıkelıdır amaaaa
sahıl yolu (anadolu yakası) en fecısı bellı bır saatten sonra hatta gunduz bıle denız kenarından yurumek skaıncalıdır cunkı efkarlanan ve ıcen vatandaşlar ozellıkle genclere takılmayı cok severler
ben kac defa evıme donerken sahılden yusufladımı bılırım yol kapkaranlık ısıklandırma sadece gelen arabaların farlarıyla agaclar uzun oldugu yerlerde kaldırım yoldan bıle gozukmuyor araba da gıdıyorsanız bıle yol kesme ve yarış olayları var
yayayken ıse yukarda dedıgım gıbı kapkaranlık yol travestı kaynıyor ve cogu bolge bombos sakat yanı

her gün trenle kocaeli'ye gidip geliyorum , gece saat 12'de söğütlüçeşme'de oluyorum.

henüz bir sorun çıkmadı ama görücez.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Goering, 14 Aralık 2004 02:08 tarihinde demiş ki:
hayatımda 1 kez saldırıya uğradım o da sivil polis kimlikli 2 kişi tarafından...(kimlik gösterttim polisiz dediklerinde,ve inceledim hiç de sahte değildi)

Sana yine iyi, ben 4 kere sivilden dayak yedim. 3'u duvara graffiti atarken yakalanma sonucunda oldu. Kimlik soracak fırsat bile vermediler vallahi..[signature][hline]hayda bre...
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten bu sigara yüzünden bıraktım ya o olayları. Paso koşuyosun mirkelam gibi.. En çok taksicelere gıcığım zaten bu olaylardan. Bi taksici geçtimi 5 dk sonra bi polis damlardı oraya.. Direk ispitliyo ibişler..

edit: biz 5-6 kişi yapardık. Bu dayakların hepsi pusu sonucunda oldu. Aniden bi çıkıyolar. Zaten kitlenmişsin duvara yamuk yapmıcam diye.. Ne oldum diyene kadar dalıyolar..
Graffiti atma konusunda da, doğru yanlış bilmiyorum ama biz atmak derdik. Ağız alışkanlığı. Zaten direk ondan sordum ya graffiti atılmaz yapılır mı diyosun diye :) [signature][hline]hayda bre...

[Bu mesaj nedanko tarafından 14 Aralık 2004 02:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tehlike anlayisiniza baali...
profilo is merkezi otoparki.
bi araba cikarken baska iki araba girmek istiyo.
birisi parkediyo, digeri kufrediyo baariyo caariyo...
alisveris yapiyo insanlar. aradan 2 3 saat geciyo. arabaya biniyolar. otoparktan cikarken tam kapinin orda parkedemeyen adam yolunu kesiyo bu insanlarin. kapiyi aciyo, adami disari cekiyo ve elindeki baston kilitle digerinin suratini dagatiyo.
olay pazar gunu ooleden sonra 16 civari gerceklesiyo...

aksam saat 23. fatihte bi apartmanin onunde insanlar toplaniyo.
5 dakika sonra apartmanin bi dairesine yaklasik 30 40 tane tas firlatiliyo.
evde ne cam ne bi sey kaliyo.
bu sirada insanlar kafirleri istemiyoruz diye baariyolar.
basini ortmedigi icin evi taslanan insan... sesini cikaramiyo bile.

bu mudur guvenlik? ben istanbuldan korkmaya basladim...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar

[Bu mesaj riglous tarafından 14 Aralık 2004 04:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya açıkçası Razorcan, Sarıyer'ın olayı farklı biraz benim için.
Bi dolu ülküocağı o şu bu var.Çok sakat tipler var, bi de benim tipim ters kaçıyor biraz oraya hehe.

Gerçi 2-3 kere çevirmişlerdi, klasik isim verme olayı oldu, bıraktılar.

PS: Sarıyer ülkü ocağı başkanının oğlu, orda büyümüş onlar şunlar bunlar, saydırıyosun, susuyolar.Sarıyerde büyümüş en sakat insanlar kaç senelik okul arkadaşım allahtan phew...
PS: Nedanko, grafitti atılmıyo hoca, tag atılıyo =).[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 14 Aralık 2004 04:30 tarihinde demiş ki:
bu mudur guvenlik? ben istanbuldan korkmaya basladim...

Leventte oturuyorum.
2 sene önce asfalt çalışması vardı Camelot'un önündeki sokakta.Tike'ye doğru.20 metre ilerisi bilemedim 50 metre, Levent Polis Karakolu.Tike'den sonraki sokağın önünde, karakolun görüş açısında 2 kız gasp edildi heh...[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says:
Sosyal ağlarda paylaş

MHP ulku ocagı fılan varsa cıvarda fazla korkmaya gerek yok aslında bende sızdenım turk katledıyolar fılan dıye bagırınca kosuolar yardıma genelde

bide altın kuralı yazmayı unutmuşum kesinlikle ama kesınlıkle saatı soran bırıne saatı soylemeyın en az 20 defa geldı basıma

-abi saat kaç
-9.15
-bana kufurmu ettın
-yoo bişiy demedım
-anamamı kufurettın
-saatı sordun soyledım
-hem kufur edıyosun hem dayılanıyosun

seklınde resmen dozajı arttırarak saldırıyorlar cevap vermeyıncede yapışıyorlar suluk gıbı cozumu ıse cok basıt
kesınlıkle ama kesınlıkle şehır cocugu oldugunuzu bellı etmeyın kıbar degıl kaba konusun hatta becerebılıyorsanız şive kullanın kı bu durumda genelde memleket sorarlar soyleyın doguda bır yer baktınız ııce ustunuze gelmeye devam edıyor terslemek yerıne arkadaşcı bır sekılde yaklaşın yuzde 90 yırtarsınız o kadar cok geldıkı başıma genelde tınercıler yapıyor bunu

ıkıncı altın kural ıse zengın gostermemek yanı saclar jolelı ustunuzde 500 mılyonluk mont puma ayakkabı ıflan elınızde kameralı ceptelefonu boyle ortamlara gırersenız resmen parlarsınız bu adamların gozunde o yuzden mumkun oldugunca mutavazı gıyının boyle alengıllı ortamlara gırerken

bı arkadaş anlatmıştı tınercıler kesmış yolunu sataşmışlar bızım arkadaşın guruptan bırı gel sana tıner alıyım demiş cocuk delirmiş filan sevıncten almışlar bunnara tıner cocukalr o gunden berı bunnarı korumuş fılan ama hıkaye ne kadar dogru emın deelım

bıde sanmayın ıstanbul bole tehlıkelı butun metropollerde olan genel bır durumdur bunlar ozellıkle amerıkada cıgrından cıkmıştır san fransısco detroıt fılan offf aman dıyorum yanı gene şanslı sayılırız en azından ıstanbulda arabalardan sokakları sılahlarla (AK-47 :)) taramıyorlar[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...