Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Satılık] LTD M-50 & Marshall MG10

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha önce bu tarzda bir konu açıldı mı bilmiyorum ama açılmadıysa da ilk olsun.

Severek kullandığım gitarımı ve amfimi yeni modeller alacağımdan satıyorum. Başlangıç-Orta seviye için ideal bir settir. LTD'yi bilen bilir zaten ESP'nin alt markası, on numara Hard Rock ve Metal soundu cart curt. Gitarın köprüsünün çaprazında yarım milimlik bir göçme dışında iki parçada tertemiz, en ufak hasar yok.

Teklifleri bekliyoruz efendim.
Mesaj tarihi:
Fiyat belirlemeye karar verdim patiler. İkisine birden 400 tl istiyorum, sıfırlarının fiyatlarına internetten bakılıp yorum yapılabilir. 4 karton parli de olur diyicem de sigarayı azaltmaya çalışıyorum şu sıralar.
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

Sadece ampfiyi satmayi du$unursen konu$alim.
Gerci tek tek alacak olan olmaz sanirim.

Aynen, seti bozmamayı düşünüyorum. Maksat heves eden patilere uygun fiyattan bırakmak ikisini :)
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

LTD kirmizimi siyahmi acaba merak ettim $imdi.
Aslinda alinabilir ama gitar var bende. Biraz kalsin bakalim bidahaki maa$a kadar satilmazsa bidaha bakarim.

Siyah-mat renk. Gitar şuan İstanbul'da olduğu için fotosunu koyamıyorum ama sıfırdan bir farkı yok zaten.
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ulfang said:

fiyat güzelde foto çekip koyaydın ?

Ya abi gitar ve amfi benden uzakta şuan, ondan yollayamıyorum resim. Gitarın köprüsünün çaprazında yarım milimlik bir göçük var, onun dışında tertemiz ikisi de. Pimpirikliyimdir.

@Pascha Zaten fiyat çok uygun bence ya, çok da içerde olmayayım istiyorum ama paticiğe de kıyak yapmak istiyorum. Ayrıca dolar fırladığından sıfırlarının fiyatlar da fırladı :)
  • Yeni Oluştur...