Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Daha önce bu tarzda bir konu açıldı mı bilmiyorum ama açılmadıysa da ilk olsun. Severek kullandığım gitarımı ve amfimi yeni modeller alacağımdan satıyorum. Başlangıç-Orta seviye için ideal bir settir. LTD'yi bilen bilir zaten ESP'nin alt markası, on numara Hard Rock ve Metal soundu cart curt. Gitarın köprüsünün çaprazında yarım milimlik bir göçme dışında iki parçada tertemiz, en ufak hasar yok. Teklifleri bekliyoruz efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 solak dğl dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 GONDARCENGIZ said: solak dğl dimi Yok maalesef :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Fiyat belirlemeye karar verdim patiler. İkisine birden 400 tl istiyorum, sıfırlarının fiyatlarına internetten bakılıp yorum yapılabilir. 4 karton parli de olur diyicem de sigarayı azaltmaya çalışıyorum şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Sadece ampfiyi satmayi du$unursen konu$alim. Gerci tek tek alacak olan olmaz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Dragonfire said: Sadece ampfiyi satmayi du$unursen konu$alim. Gerci tek tek alacak olan olmaz sanirim. Aynen, seti bozmamayı düşünüyorum. Maksat heves eden patilere uygun fiyattan bırakmak ikisini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 LTD kirmizimi siyahmi acaba merak ettim $imdi. Aslinda alinabilir ama gitar var bende. Biraz kalsin bakalim bidahaki maa$a kadar satilmazsa bidaha bakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Dragonfire said: LTD kirmizimi siyahmi acaba merak ettim $imdi. Aslinda alinabilir ama gitar var bende. Biraz kalsin bakalim bidahaki maa$a kadar satilmazsa bidaha bakarim. Siyah-mat renk. Gitar şuan İstanbul'da olduğu için fotosunu koyamıyorum ama sıfırdan bir farkı yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Tamam tamam, ayrı ayrı isteyen de ulaşablir. RR2'yi öpücükle vermiyorlar maalesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Kargo da benden bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r3quiem Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 LTD ye ayrı ne istiyosun hocam.İstanbulda di mi aletler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Güncelli. Gitar 300 tl, amfi de 100 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 almadılarmı hala sağlak olsaydım keşke :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Almadı kimse halbuki fiyat da uygun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu dirilteyim, belki ilgilenen vardır şu sıralar. İki parçaya birden 400 istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 fiyat güzelde foto çekip koyaydın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 abi aradan gecmis 3-4 ay hala aynı fiyatı istiyosun, azcık indir sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ulfang said: fiyat güzelde foto çekip koyaydın ? Ya abi gitar ve amfi benden uzakta şuan, ondan yollayamıyorum resim. Gitarın köprüsünün çaprazında yarım milimlik bir göçük var, onun dışında tertemiz ikisi de. Pimpirikliyimdir. @Pascha Zaten fiyat çok uygun bence ya, çok da içerde olmayayım istiyorum ama paticiğe de kıyak yapmak istiyorum. Ayrıca dolar fırladığından sıfırlarının fiyatlar da fırladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar