Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 info için teşekkürler. dün redditte bi konu gördüm, wpbench diye bi şeyle battery bench yapıolar. adamın teki 520yle 3 saat 21dk ve 3 saat 10 dk yapmış 2 benchte, ben de yapam dedim 2:38 anca çıkardı benim dandik 520 :(. neyse dedim daha uğraşmıyom her gün şarj ederim olmadı yanıma alırım napaq diye. bu wpbench pili 0'ladıydı tamamen, şarj ettim yatmadan öcne çıkardım her şeyi açtım location, wifi, 3g (2g'deydi cellular), brightness lowdu med yaptım (idle da farketmez ama neyse), background tasklar kapalıydı whatsapp ve battery diye bi app var onun için açıp ikisini de çalıştırdım koydum telefonu yattım. sabah bi baktım halen %100 bu kadar şeyi çalıştırmasına rağmen, 2 saattir açık birkaç arama yapıp whatsapp ve sms kullandım halen %100. pili bozdum sanırım sdfghj bu arada tr'de gdr3 ve bittersweet shimmer yükleyebilen var mı lumiasına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Android'de olduğu gibi battery stat'ları kaymıştır, program vasıtasıyla falan düzeltilir herhal. Bittersweet shimmer sürümünü bugün retail updater ile aratıcam, o programın serverda yoksa hiçbir yerde yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 yeni güncelleme falan mı bu bittersweet ? ne özelliği varmış ? ben daha amber'in bile özellikleine bakmadım gerçi rastgele update yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Bayram dolayısıyla medeniyetten uzak kalmıştım, ben de yeni yeni görüyorum şuan. Hotfix tarzı bir şey olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Kullaniom su an anca 98 oldu. Hic tamamen sifirlamamistim daha once. Pil kendine geldi herhal nazar degmesin. bittersweet de amberin bi ustu iste. Buyuk apdeyt yeni dusmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ben bulamadim telefondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Hocam bu konuda geçen programı kullanarak kuracaksın telefona. Kurulumdan önce telefon sıfırlanıyor, onu da ekleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 telefona gelmesini beklerim acelem yok gencler bi betatestini yapsin bakalim neamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Bugün araştırdım biraz, sadece fotoğrafları sızmış. Önümüzdeki bir ay boyunca çıkmaz diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 benim tlf yurtdisi belki ondan sizden once goruyorum telefondan guncellemeyi programa fln gerek kalmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 gdr3 developer update'i çıktı, mesaj alarm sesi falan ayarlama dışında bişey yok yine. yapacağın işi ms~1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 720 için falan direkt çıkmış developer mod falan gerektirmeden, 520 ve diğerlerine de gelir yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Maxthon çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Biraz daha oturması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Çektim bende amberi 200 mb birşeymiş. Radyo, smartcam, datasense bir sürü tiriviri kullanmayacağım şey gelmiş. Markete opera miniyi koysalar daha eyi olurdu bence. UC browser diye birşey kurdum, explorerden daha iyi. Siz ne kullanıyorsunuz browser olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ie güzel ama opera mini/mobile wp8'de yok zaten, dedikodu var ilerde gelcek diye ama bilmiom ne kadar doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bazen bi şeye basmadan basıyo (sdf), touch screen çok hassas herhalde ondan ghost touch falan olmasın da bi önceki dandik tablette delirttiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 o özelliği kapatabiliyosun, eldivenle kullanırken algılaması için o hassasiyet. ayarlarda olması lazım, touch+ bıdıbıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Law said: Çektim bende amberi 200 mb birşeymiş. Radyo, smartcam, datasense bir sürü tiriviri kullanmayacağım şey gelmiş. Markete opera miniyi koysalar daha eyi olurdu bence. UC browser diye birşey kurdum, explorerden daha iyi. Siz ne kullanıyorsunuz browser olarak. ucexplorer idareten iyi, operayı bitirseler de ona geçsek artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Lancelion said: o özelliği kapatabiliyosun, eldivenle kullanırken algılaması için o hassasiyet. ayarlarda olması lazım, touch+ bıdıbıdı onu normal yaptıydım ama yine d eoluyo arada nadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 preview for developersı yükleyip gdr3'e update ettim telefonu (hiçbir şey silinmedi), baya hızlandı gibi geldi placebo mu bilmiyorum ama menülerde geçişler falan bariz hızlandı gibi ya. iyi bir şey sanırım bu gdr3 en güzeli app'ların listelendiği yere her app için bi çarpı işareti eklenmiş, direkt ordan kapatılabiliyo her şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 ms wp8 kullanıcılarına 1 yıllık 20gb skydrive kodu atmış, mailinize bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 terazine zipladim saol qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Alakasiz olabilir de bu Lumia 1520 ne zaman gelir bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 haftasonu yeni firmware yükledim, üstüne developer previewla black betayı yükledim artık remaining battery 5 gün falan oluyo %100'ken, gece idleda %1 bile gitmiyo çok iyi oldu ya. herhalde programlı bi app vardı pili silken kurtuldum sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar